Gas en licht vergelijken Gersloot Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar tot €155


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Hoofdzakelijk het verstookte gas zie je terug in jouw energienota. Om die reden is het goed om te vergelijken welke energieleverancier een aantrekkelijk contract aanbiedt. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Gersloot vergelijken? Geef je woongegevens plus verwachte gas-licht verbruik in. Door middel van de gaslicht-vergelijker kan je onmiddellijk de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend ontdek je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Gersloot [Update mei 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het zijn dan ook – overduidelijk – de meest elementaire voorzieningen in een woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen in een totaal abonnement. Water neem je af bij de betreffende leverancier actief in de buurt van Heerenveen (dat kan zijn Evides). Gas en licht afsluiten in Gersloot doen de meesten bij één partij. Met behulp van de energievergelijker ontdek je het pakket met de laagste prijs. Hoe dat werkt? Gebruik het 7-stappen model (of bezoek DELTA actietarief).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Friesland).
  2. Schat je energieconsumptie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Klik op het type energieopwekking (groen, zon, groen uit EU, co2 gecompenseerd, groen uit NL).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Selecteer het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Regel de aanvraag online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gebonden aan de persoon, en is niet gebonden aan adres. Wil je toch een ander pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Gersloot.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas water en stroom vraag je aan bij MijnAansluiting. Soms is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een pakket voor stroom kan volstaan bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ben je al bekend met Pure Energie, Essent, Greenchoice, Eneco, Vattenfall of Powerpeers, ENGIE, Energiedirect.nl, Qurrent, Budget Energie? In de volgende lijst zie je een aantal top energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon consumeert gas en elektriciteit. De kosten voor energie variëren nogal per gezin. De maandelijkse energierekening schommelt tussen €75 en €150. Vlug de gas licht kosten berekenen? Doe dit door gebruik te maken van onze gaslicht-vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Gersloot vegelijken. Via de volgende tabel bekijk je de gemiddelde kosten voor veel voorkomende klasse woningen en grootte van bewoners. Klopt dit met mijn lasten? Check jouw rekening van de energieaanbieder, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Gersloot. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In onderstaand schema ontdek je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Heerenveen.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101,5 €123,5 €132,25 €141
Tussenwoning €106,25 €138,5 €153,5 €162,25
Hoekwoning €129,5 €152,25 €169,5 €179
2 onder 1 kap €146,5 €168,25 €182,75 €194,5
Villa €179,5 €198,5 €213,75 €221,25
Modaal €123 €146,5 €159,75 €169,25

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Normaliter komt dit door de netbeheerder (bijvoorbeeld Liander). Dit komt vaak door netuitbreidingen. In de regel is zo’n elektriciteitsstoring binnen enkele uren gefixt. Als je geen stroom hebt is de impact direct groot. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Gersloot? Of je nu klant bent bij Anode Energie of Vandebron: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energielasten verminderen is te doen op diverse manieren. Hierna achterhaal jij aanwijzingen voor een lagere energierekening.

 1. Minder energie gebruiken
  Nu starten? Je energieverbruik verminderen is het meest voor de hand liggend. O.a. “gebruik de afwasmachine i.p.v. handwas ” en “Eerst de vaatwasser goed vullen, voordat je hem aanzet.” Of neem een HR-ketel van Atag, Nefit, Vaillant, AWB of Remeha.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie loont! Selecteer een 1 jarig contract met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Je regelt dat ogenblikkelijk met onze vergelijkingen.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen kost veel (duur) gas. Heden ten dage kun jij gebruik maken van allerlei verantwoorde energiebronnen waarbij je goedkoop uit bent. Neem nou biomassaketel, infraroodpanelen, pelletkachel, zonnepanelen, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is het beste?

Tegenwoordig heb je de keuze uit veel aanbieders van gas en elektra. Welke aanbieder moet ik kiezen? Dat is sterk afhankelijk van je wensen en behoeften. Hecht jij waarde aan vriendelijke klantenservice, schone stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Lees nu verder over energiepakket Wormerveer vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Is prijs het enige dat telt? Bezoek dan zonder problemen de meest voordelig maatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Voer jouw gegevens in, en filter vervolgens op prijs. Je ziet onmiddellijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom (actief in Friesland) passen bij je energiegebruik.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Is het voor jou prioriteit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Kies dan natuurlijk de “duurzame energie” filter. Of zoek specifiek naar pakketten van gas en stroom met bijv. CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, windenergie, groene stroom uit EU.

Beste klantervaring

Veel woningeigenaren eisen een uitstekende klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en transparantie is onmisbaar. Daarvoor neem je als uitganspunt de totale beoordeling en betrouwbare beoordelingen van huidige contractanten voor energiebedrijven Gersloot.

Overstappen

Elk energiebedrijf zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan soms lastig worden omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bestudeer om die reden de datum dat je contract afloopt. Start pas hierna met het energie-oversluiten regelen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar aanvullende info inzake zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Gersloot werkt moeiteloos door het internet. Je vindt veel speciale zakelijke abonnementen. De tarieven kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de BTW zakelijk aftrekken. Dit wordt ook gedaan als men een aankoop doet van producten als zonnepanelen. De energiekosten van zakelijke klanten zijn vaak betaalbaarder dan het tarief voor de normale consument. Kortingen kunnen groter worden in het geval je veel gas en elektriciteit consumeert. De meerwaarde t.b.v. ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afnemen. Een gedeelte van je privégebruik mag je opvoeren als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Peins afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Het is een trend: ondernemers investeren in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Gersloot gebeurt ook door te beleggen in verantwoorde producten als infraroodpanelen, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal de zakelijke markt de gaskraan dicht moeten draaien. Kortom: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook bedrijfsgebouwen. Door dit toe te passen draag jij je steentje bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Gersloot vergelijken Makkelijk & snel een stroom & gas contract aanvragen en afsluiten