Gas en licht vergelijken Gennep Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €160


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Met name het gas kom je weer tegen in jouw energierekening. Om die reden loont het om te checken welke energieleverancier de laagste prijzen hanteert. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Gennep vergelijken? Geef je woongegevens & energieverbruik in. Middels de vergelijker kan jij vandaag nog de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap achterhaal je à la minute de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Gennep [Update april 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het zijn dan ook – veruit – de allerbelangrijkste voorzieningen in een woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen d.m.v. 1 combinatie abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de betreffende leverancier werkzaam rondom Gennep (dat kan zijn Vitens). Gas en licht afsluiten in Gennep doe je wel bij één organisatie. Met behulp van deze website achterhaal je de goedkoopste. Maar hoe kan ik dat doen? Volg de stappen hieronder (of check Clean Energy actietarief).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Limburg).
  2. Maak een inschatting van jouw energieverbruik.
  3. Selecteer de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (co2 gecompenseerd, wind, groen uit EU, groen, groen uit NL).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Selecteer de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet gebonden aan het adres. Liever wel wisselen van pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Gennep.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektriciteit aanvragen gaat via Mijn Aansluiting. Zo af en toe doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een elektriciteitspakket volstaat bij een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten april 2024

Kies jij voor Eneco, NLE, Essent, Pure Energie, Greenchoice of Qurrent, Oxxio, ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl? Hierna tref je actuele top gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin verbruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie schommelen aanzienlijk per gezinssamenstelling. De maandelijkse tarieven / nota ligt in de range tussen de €120 en €180. Moeiteloos jullie gas licht kosten berekenen? Dat kan middels onze gaslicht-vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Gennep vegelijken. In het schema hieronder achterhaal je de doorsnee prijzen voor diverse soorten huizen en huishoudens. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Download jouw rekening van de energieleverancier, check de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Gennep. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In het schema hieronder achterhaal jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Gennep.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,5 €123,5 €130,75 €140,25
Tussenwoning €109,5 €141,5 €153 €163
Hoekwoning €131,25 €149,5 €166,75 €178,25
2 onder 1 kap €147 €169,75 €182 €194,5
Vrijstaand €176,75 €197,25 €212,5 €221,5
Standaard €121,5 €145,25 €159 €168,75

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Dikwijls is de boosdoener de netbeheerder (bijvoorbeeld Enduris). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoud en reconstructie. Gebruikelijk zijn stroomproblemen in enkele ogenblikken weggewerkt. Als je geen stroom hebt schieten mensen gauw in de stress. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Gennep? Het maakt niet uit of je zit bij E.ON of Vattenfall: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De kosten van energie omlaag bijstellen is mogelijk op verschillende wijzes. Bijgaand vind jij 3 tips om vandaag nog te besparen.

 1. Minder energie gebruiken
  Direct besparen? Jouw energieconsumptie reduceren is het eerste wat je kunt doen. Mogelijkheden zijn “bewust met de waterkoker omgaan ” en “Goed op het energieverbruik letten wanneer je een nieuw elektrisch apparaat koopt.” Of installeer een HR-ketel van Atag, Nefit, Vaillant, Remeha of AWB.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is interessant! Bestel een (kort) 1 jarig abonnement met een hoge welkomstkorting. Dat regel je eenvoudig middels ons zoekscript.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming is een kostbaar proces. Op dit moment kan je profiteren van interessante duurzame energiebronnen die goedkoop verwarmen. Bijv. warmtepomp, warmtenet, pelletkachel, zonnepanelen, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra moet ik kiezen?

In ons land kan jij kiezen uit veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke leverancier is het beste? Dit wordt bepaald door waar jij waarde aan hecht. Geef je de voorkeur aan betrouwbare medewerkers, duurzame energie of juist het goedkoopste energiecontract? Zoek ook naar energiepakket Workum vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer dan gemakkelijk de gunstigste aanbieder van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je doorzoekt eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas licht (die levert in Limburg) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Kijk jij vooral of energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Neem dan natuurlijk het filter “duurzame energie”. Of wil jij gas licht contracten met bronnen zoals windenergie, groene stroom uit NL, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Uitstekende ratings

Meer en meer woningeigenaren hopen op een professionele klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, vakbekwame experts, en duidelijke voorwaarden is noodzakelijk. Om hier achter te komen lees je het cijfer en de laatste recensies van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Gennep.

Overstappen

Elke aanbieder van energie is blij met nieuwe klanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat je aan een contract vastzit. Bestudeer als eerste de einddatum van je contract. Pas in de volgende stap ga je jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je aanvullende voorlichting aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Gennep kan à la minute via internet. Je kunt kiezen uit unieke zakelijke abonnementen. De prijzen kunnen gevonden worden met en zonder BTW. ZZP’ers mogen het BTW bedrag terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook bij de aanschaf van bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor bedrijven zijn vaak goedkoperdan wat normale huishoudens betalen. De korting kan sterk oplopen als je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit inkoopt. Groot voordeel bij ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting aanvragen. Een stukje van eigen privégebruik mag men opgeven als bedrijfskosten. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Paterswolde afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Het is een goede ontwikkeling: zakelijke klanten willen investeren in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Gennep is ook mogelijk door een belang te nemen in “groene” installaties zoals biomassaketels, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal ook de zakelijke wereld het gasverbruik moeten terugdringen. Kortom: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook fabrieken en kantoren. Zo draag jij je steentje bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Gennep vergelijken Makkelijk & snel een elektra en gas abonnement aanvragen & afsluiten