Gas en licht vergelijken Paterswolde Nu leveranciers vergelijken en bespaar €245


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. In de eerste plaats het verstookte gas heeft veel invloed op de energienota. Om die reden loont het om te zien welke energieaanbieder voor jou voordelig is. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Paterswolde vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en verbruiksgegevens in. Door gebruik te maken van onze tool kun je onmiddellijk de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens detecteer je eenvoudig de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Paterswolde [Update maart 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – zonder twijfel – de meest vitale voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen in 1 combinatie abonnement. Water krijg je van het waterbedrijf in de regio Tynaarlo (dat kan zijn Duneo). Gas en licht afsluiten in Paterswolde is gewoon mogelijk bij één leverancier. Door middel van onze tool achterhaal jij de goedkoopste. Hoe dat werkt? Volg het bijgaande stappenplan (of bekijk energiebedrijf Cogas).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Drenthe).
  2. Schat je energieconsumptie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen uit EU, groen uit NL, groen, zon, co2 gecompenseerd).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor maart 2024.
  6. Calculeer de goedkoopste energieleverancier.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op basis van een adres. Overstappen is altijd mogelijk. De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Paterswolde.

Betreft het nieuwbouw? Gas, elektriciteit en water registreer je bij MijnAansluiting. Soms doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een elektriciteitspakket is zat wanneer je kiest voor het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten maart 2024

Kies jij voor Pure Energie, Vattenfall, Essent, Greenchoice, Eneco of Powerpeers, ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl, Oxxio? In de kolommen hierna tref jij een aantal scherpe gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning consumeert gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten verschillen aanzienlijk per huishouden. De maandelijkse energienota schommelt tussen €95 en €235. Meteen jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan via de contract vergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en bekijk de kosten van gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Paterswolde vegelijken. In de tabel ontdek je aannemelijke prijzen voor verschillende woningtypes en grootte van bewoners. Scoor ik hoog of laag? Check jouw energienota, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Paterswolde. Betaal jij op dit moment te veel? Hierna tref je het gemiddelde energieverbruik in de regio Tynaarlo.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,75 €121,25 €132 €143
Tussenwoning €109 €138,5 €152,5 €162,5
Hoekwoning €130,25 €149,25 €169,5 €178
2 onder 1 kap €147,5 €169 €183,25 €194
Vrijstaand €177,25 €198,25 €213 €223
Doorsnee €123,5 €146,75 €159,25 €171,5

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Doorgaans komt dit door de netbeheerder (bijv. Enexis). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoud en reconstructie. Gebruikelijk zijn elektriciteitsstoringen in no-time beëindigd. Als de stroom uitvalt schieten mensen gauw in de stress. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Paterswolde? Of je nu klant bent bij Huismerk Energie en/of NLE: alle huishoudens vallen hieronder.

Bespaartips voor gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energienota omlaag bijstellen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hieronder bekijk jij 3 tips om meteen te besparen op energie.

 1. Energiegebruik reduceren
  Vandaag nog aan de slag? Jouw energieconsumptie reduceren is eigenlijk het meest belangrijk. O.a. “zet de verwarming uit in ruimte waar je niet bent ” en “Aan een lagere temperatuur wennen in je huis door de kachel lager zetten.” Of neem een HR-ketel van Nefit, Remeha, AWB, Intergas of Atag.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie loont! Bestel een (kort) 1 jarig abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Deze bekijk jij eenvoudig middels onze adviseurs.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Je huis verwarmen kost veel (duur) gas. Op het ogenblik zijn er veel verantwoorde energiebronnen waarbij je goedkoop uit bent. Zoals warmtepomp, warmtenet, pelletkachel, biomassaketel, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier past bij mij?

In ons land zijn er flink wat maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke aanbieder past bij mij? Dat ligt aan waar jij waarde aan hecht. Vind je zaken belangrijk als uitstekende service, schone stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Ook interessant: energiepakket Herten vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Bezoek dan probleemloos de betaalbaarste leverancier van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de gevraagde data in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij ontdekt gemakkelijk de goedkoopste leverancier van gas licht (actief in Drenthe) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groenste gas en elektriciteit

Wil jij vooral dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Sorteer dan uiteraard de “duurzame energie” filter. Of zoek specifiek naar stroom en gascontracten op basis van o.a. zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit EU.

Beste klantervaring

Een deel van de consumenten eisen een uitstekende klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, vakbekwame experts, en heldere communicatie is onmisbaar. Daarvoor lees je het eindcijfer en recentelijke meningen van afnemers voor energiebedrijven Paterswolde.

Overstappen

Elke leverancier van energie wil graag extra afnemers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan niet altijd door de geldende opzegtermijn. Inspecteer dus jouw huidige energiecontract. Hierna kan jij pas het energiecontract oversluiten. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij aanvullende informatie over zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Paterswolde kan eenvoudig door het internet. Er bestaan hiervoor speciale zakelijke abonnementen. De energietarieven kunnen gevonden worden in bruto en netto prijzen. Ondernemers kunnen namelijk het BTW bedrag terugvragen. Doorgaans kan dat ook bij de aanschaf van producten als zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor bedrijven zijn regelmatig scherper dan die voor consumenten. De korting kan flink oplopen wanneer je meer gas en elektriciteit consumeert. Het grote voordeel bij ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting inkopen. Een gedeelte van het privégebruik kun jij dan als zakelijke kosten opvoeren. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Barneveld afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Opvallend veel bedrijven willen investeren in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Paterswolde gebeurt ook door te kiezen voor duurzame producten zoals biomassaketels, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook fabrieken het gasverbruik moeten terugdringen. Kortom: zowel thuis gasvrij wonen als op zakelijke locaties. Op basis daarvan neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor de energierevolutie.

Energiepakketten Paterswolde vergelijken A la minute een stroom en gas contract afsluiten + aanvragen