Gas en licht vergelijken Herten Direct leveranciers vergelijken en bespaar wel €300


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. In de eerste plaats het gas waarmee je jouw huis verwarmt heeft veel invloed op de energiekosten. Om die reden is het goed om te analyseren welke energiemaatschappij de laagste prijzen hanteert. À la minute gas en licht leveranciers in Herten vergelijken? Vul jouw locatie + verwachte gas-licht verbruik in. Dankzij de gaslicht-vergelijker kun jij vlug de kosten van gas licht berekenen. Daarna zie je onmiddellijk de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Herten [Update mei 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – met afstand – de meest elementaire voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen aan de hand van 1 combinatie abonnement. Water krijg je van het waterbedrijf werkzaam rondom Roermond (bijv. Evides). Gas en licht afsluiten in Herten kan gelukkig wel bij één leverancier. Geholpen door gaslichtafsluiten.nl achterhaal je de meest aantrekkelijke. Maar hoe kan ik dat doen? Volg de tips van onze specialisten (of bekijk info over UnitedConsumers abonnement).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Limburg).
  2. Maak een inschatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Selecteer de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (wind, groen, groen uit EU, co2 gecompenseerd, zon).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Bereken de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze staat op naam, en niet op jouw huis. Willen jullie wel een andere contract? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Herten.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektra en water kan je aanvragen bij www.mijnaansluiting.nl. Soms is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een abonnement voor stroom volstaat bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ken jij Pure Energie, Essent, Vattenfall, Greenchoice, NLE of Budget Energie, Powerpeers, Oxxio, Qurrent, ENGIE? In de volgende lijst achterhaal jij een aantal vaak gekozen gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander consumeert gas en elektriciteit. De kosten schommelen wel per woning. De maandelijkse energienota varieert tussen €110 tot €195. Vlug jullie gas licht kosten berekenen? Doe dit aan de hand van onze gaslicht-vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Herten vegelijken. Onderstaand zie je mogelijke energiekosten voor veel voorkomende soorten huizen en grootte van bewoners. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw rekening van de energiemaatschappij, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Herten. Betaal jij op dit moment te veel? Hieronder bekijk je het geschatte energieverbruik in de regio Roermond.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101 €120,75 €131 €143,25
Tussenwoning €109,25 €138,25 €152,75 €164,5
Hoekwoning €132,5 €149,75 €169,25 €178,5
2 onder 1 kap €147,25 €167,75 €183,5 €193
Bungalow €177 €198,25 €215,25 €224,25
Gemiddeld €123,5 €144,5 €161 €168,25

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de meeste gevallen is de “schuldige” de netbeheerder (denk aan Enduris). Dit is vaak toe te wijzen aan netuitbreidingen. Door de bank genomen is zo’n storing in enkele ogenblikken verholpen. Als je geen stroom hebt schieten mensen gauw in de stress. Een storing bij de netbeheerder in Herten? Of je nu klant bent bij Energieflex of Vrijopnaam: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energielasten reduceren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hieronder vind je 3 tips waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verminder je energieverbruik
  Nu starten? Je energieverbruik verminderen is eigenlijk het meest belangrijk. Opties zijn “gebruik de afwasmachine i.p.v. handwas ” en “Laad elektrische apparaten niet langer op dan noodzakelijk.” Of neem een HR-ketel van Nefit, Intergas, Vaillant, Atag of AWB.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is erg raadzaam! Ga voor een 1 jarig contract met hoge bonus voor nieuwe klanten. Jij zoekt dat moeiteloos middels ons zoekscript.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Centrale verwarming zorgt voor een hoge gasrekening. Op het ogenblik is er keuzen uit verschillende milieuvriendelijke producten die veel minder stroom gebruiken. Bijv. pelletkachel, biomassaketel, warmtepomp, zonnepanelen, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

Op dit moment werken diverse aanbieders van gas en elektra. Welke stroomaanbieder past bij mij? Dat ligt aan waar jij waarde aan hecht. Hecht jij waarde aan betrouwbare medewerkers, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Anna Paulowna vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Bezoek dan meteen de meest voordelig aanbieder van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul de vergelijker volledig in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je detecteert onmiddellijk de goedkoopste leverancier van gas licht (actief in Limburg) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Sorteer hiervoor de optie “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar gas + stroom pakketten met bijvoorbeeld groene stroom uit EU, windenergie, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende beoordeling

Opvallend veel huizenbezitters gaan voor hoogstaande klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een snelle service, en betrouwbare informatie is onmisbaar. Daarvoor check je de gemiddelde cijfers en recente comments van klanten voor energiebedrijven Herten.

Overstappen

Elke leverancier wil nieuwe gebruikers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de aanwezige opzegtermijn. Check om die reden jouw huidige energiecontract. Pas in de volgende stap ga je het energie-oversluiten regelen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additionele details omtrent zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Herten kan meteen in een online omgeving. We zien steeds meer abonnementen voor de zakelijke markt. De prijzen vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de BTW zakelijk aftrekken. Dit is ook gebruikelijk in het kader van bestelling voor onder andere zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruik zijn vaak goedkoperdan de particuliere tarieven. De bonus kan groter worden wanneer je meer gas en elektriciteit consumeert. Een pluspunt aangaande ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afnemen. Een deel van eigen privégebruik mag je aftrekken van je winst. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Schokland afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Steeds meer ondernemingen willen investeren in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Herten kan natuurlijk door een belang te nemen in “groene” producten zoals o.a. infraroodpanelen, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Over een aantal jaren zal de zakelijke markt het gasverbruik moeten terugdringen. Oftewel: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook de bedrijven. Op basis daarvan draag jij met jouw business bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten Herten vergelijken Vandaag nog een stroom & gas abonnement aanvragen en afsluiten