Gas en licht vergelijken Gees Vergelijk alle leveranciers en bespaar tot €120


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energienota. En dat is soms best een flink bedrag. In de eerste plaats het gas dat jij gebruikt drukt zwaar op de energienota. Hierom is het verstandig om te controleren welke energiemaatschappij een aantrekkelijk contract aanbiedt. Direct gas en licht leveranciers in Gees vergelijken? Geef je woongegevens & verbruik in. D.m.v. de gaslicht-vergelijker kun jij snel de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap zie je à la minute de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Gees [Update april 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We praten dan ook over – met afstand – de meest cruciale voorzieningen in een woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen aan de hand van één verzamel contract. Water wordt geregeld via het drinkwaterbedrijf in de provincie Coevorden (denk hierbij aan Oasen). Gas en licht afsluiten in Gees kan gelukkig wel bij één maatschappij. Dankzij de gaslicht-vergelijker zie je de goedkoopste. Maar op welke manier kan dat? Start direct met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Pure Energie actie).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Drenthe).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (grijs, groen uit NL, wind, co2 gecompenseerd, zon).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Bereken het voordeligste energiebedrijf.
  7. Sluit het pakket online af, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze staat op naam, en is niet gebonden aan adres. Wil je toch een ander pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Gees.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektra aanvragen gaat via Mijnaansluiting.nl. Soms is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een elektriciteitspakket is gepast wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten april 2024

Kies jij voor Greenchoice, Pure Energie, NLE, Essent, Eneco of Oxxio, Energiedirect.nl, ENGIE, Qurrent, Powerpeers? In de volgende lijst tref je de huidige veel afgesloten energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen consumeert gas en elektriciteit. Deze kosten variëren wel per huishouden. De maandelijkse energielasten ligt ergens tussen de €80 – €250. Ogenblikkelijk jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je met behulp van de tariefvergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Gees vegelijken. Hierna detecteer je aannemelijke tarieven voor diverse klasse woningen en huishoudens. Hoe verhoudt mijn energierekening? Download jouw rekening van de energiemaatschappij, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Gees. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In de tabel ontdek je het doorsnee- energieverbruik in de regio Coevorden.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99 €120,5 €133 €143
Tussenwoning €109,25 €140,5 €154,5 €163,75
Hoekwoning €132 €150 €169 €178,25
2 onder 1 kap €144,75 €167,5 €181,75 €192,75
Villa €177,75 €197,75 €212,25 €221,25
Doorsnee €123,25 €144,5 €159,25 €170,75

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. In de meeste gevallen heeft dit te maken met de netbeheerder (als. Liander). Dit is vaak toe te wijzen aan inspectie of onderhoud. Meestal is zo’n elektriciteitsstoring heel erg snel verholpen. Wanneer je zonder stroom zit is de impact direct groot. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Gees? Dit is nooit exclusief te wijten aan DELTA en/of Oxxio: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De maandelijkse energierekening beperken kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hieronder zie je aanwijzingen die je direct kan toepassen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Nu starten? Minder elektriciteit verbruiken resulteert direct in minder lasten. Zoals “wassen op 30 graden ” en “De gordijnen dicht doen.” Of bestel de HR-ketel van Atag, Vaillant, AWB, Nefit of Remeha.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is zeker ons advies! Bestel kortlopende energiecontracten met hoge bonus voor nieuwe klanten. Jij regelt dit snel door middel van onze tools.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Tegenwoordig vind je veel “groene” oplossingen die op lage kosten draaien. Bijvoorbeeld biomassaketel, zonnepanelen, warmtenet, warmtepomp, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier past bij mij?

Op dit moment zijn er verschillende aanbieders van stroom en gas. Welke maatschappij is voor jou geschikt? Hiervoor moet je kijken naar wat jij belangrijk vindt. Hecht jij waarde aan vriendelijke klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of kijk jij enkel naar de prijs? Mensen zochten ook naar: energiepakket Witte Paarden vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Kies dan onmiddellijk de betaalbaarste maatschappij van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en filter vervolgens op prijs. Je detecteert simpelweg de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die levert in Drenthe) die past bij jullie energieconsumptie.

Groenste gas en elektriciteit

Vind jij het belangrijk dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Neem daarvoor de “duurzame energie” bron. Een andere optie is te zoeken naar energiepakketten op basis van onder andere groene stroom uit NL, zonne-energie, groene stroom uit EU, windenergie.

Uitstekende ratings

Meer en meer contractanten gaan voor hoogstaande klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, deskundige specialisten, en heldere communicatie is noodzakelijk. Daarvoor kijk je naar het cijfer en betrouwbare comments van afnemers voor energiebedrijven Gees.

Overstappen

Elke aanbieder zoekt niet consumenten. Overstappen van energie is soms niet toegestaan doordat je met een contract te maken hebt. Bestudeer dus het einde van je contracttermijn. Hierna kan jij pas het energiecontract oversluiten. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je meer info betreft zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Gees is zonder problemen door het internet. We zien steeds meer pakketten voor de zakelijke markt. De kosten kunnen gevonden worden zowel in als uit de BTW. Een ondernemer mag de BTW zakelijk aftrekken. Dit is ook gebruikelijk wanneer men investeert in producten als zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor bedrijven zijn altijd goedkopervergeleken met de reguliere prijzen. Het voordeel kan toenemen als je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit gebruikt. De meerwaarde betreffende ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting inkopen. Een deel van je privégebruik kan je aftrekken van je winst. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Ouwsterhaule afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
We zien het steeds vaker: ondernemers hebben interesse in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Gees is ook mogelijk door een belang te nemen in milieuvriendelijke installaties als zonneboilers, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal ook de zakelijke wereld niet langer gebruik maken van gas. Conclusie: zowel thuis gasvrij wonen als de bedrijven. Op deze manier draagt iedereen bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Gees vergelijken Eenvoudig een gas en licht contract afsluiten + aanvragen