Gas en licht vergelijken Gasteren Nu leveranciers vergelijken en bespaar €280


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. Voornamelijk het gas kom je weer tegen in jouw energiekosten. Vandaar is het slim om te bekijken welke energieaanbieder het goedkoopste is. Snel gas en licht leveranciers in Gasteren vergelijken? Vul jouw locatie en ook verbruik in. Dankzij gaslichtafsluiten.nl kun je meteen de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens detecteer je meteen de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Gasteren [Update februari 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We praten dan ook over – veruit – de meest vitale voorzieningen in een woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar via één compleet abonnement. Water krijg je van het drinkwaterbedrijf in de regio Aa en Hunze (dit zijn organisaties als Oasen). Gas en licht afsluiten in Gasteren kan gemakkelijk bij één partij. Door gebruik te maken van de gaslicht-vergelijker bekijk jij de voordeligste. Hoe dat werkt? Doorloop snel de stappen hieronder (of check Leon Zeewolde actie).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Drenthe).
  2. Schat stroom- en gasverbruik.
  3. Kies het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (wind, zon, groen uit NL, groen uit EU, co2 gecompenseerd).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor februari 2024.
  6. Klik op het voordeligste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze staat op naam, en is niet gebonden aan adres. Overstappen is altijd mogelijk. Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Gasteren.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektra registreer je bij MijnAansluiting. Soms verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een pakket voor stroom is passend wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten februari 2024

Weet je alles al van Greenchoice, Pure Energie, Eneco, NLE, Vattenfall of ENGIE, Energiedirect.nl, Budget Energie, Qurrent, Oxxio? Hieronder ontdek je actuele top stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin consumeert gas en elektriciteit. De energiekosten verschillen enorm per huishouden. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt ergens tussen de €110 – €240. Moeiteloos de gas licht kosten berekenen? Dit kan door gebruik te maken van de contract vergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Meer weten over gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Gasteren vegelijken. In de tabel zie je de gemiddelde kosten voor enkele soorten woningen en grootte van bewoners. Betaal ik nu relatief veel? Bekijk jouw rekening van de energieleverancier, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Gasteren. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In onderstaand schema achterhaal je het doorsnee- energieverbruik in de regio Aa en Hunze.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €101,25 €121 €133,25 €142,75
Tussenwoning €107,25 €139,75 €153 €162,5
Hoekwoning €131,75 €152,5 €168,25 €179,5
2 onder 1 kap €144,5 €169,5 €182 €192,75
Bungalow €178,75 €200,5 €212,75 €221,75
Gemiddeld €122,5 €147,5 €159,5 €168,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. In de regel is de boosdoener de netbeheerder (als. Enexis). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud aan de netwerken. In de regel is zo’n elektriciteitsstoring in no-time beëindigd. Wanneer je zonder stroom zit schieten mensen gauw in de stress. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Gasteren? Dit is niet afhankelijk van De Vastelastenbond en/of Innova Energie: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energielasten minimaliseren kan op verschillende manieren. Hierna tref je aanwijzingen om meteen te besparen op energie.

 1. Verminder je energieverbruik
  Gelijk profiteren? Jouw energieconsumptie reduceren is het eerste wat je kunt doen. Zoals “de was ophangen i.p.v. de droger gebruiken ” en “De gordijnen dicht doen.” Of neem een HR-ketel van Atag, Remeha, Vaillant, Nefit of AWB.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is zeker ons advies! Bestel een 1 jaar abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dit zoek je moeiteloos aan de hand van onze specialisten.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken verstookt een hoop duur gas. Vandaag de dag bestaan er diverse duurzame oplossingen die goedkoper in gebruik zijn. Bijv. pelletkachel, zonneboiler, biomassaketel, zonnepanelen, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

In Holland heb je de keuze uit veel aanbieders van gas en elektra. Welke energieleverancier is het beste? Dat is sterk afhankelijk van waar jij waarde aan hecht. Hecht jij waarde aan goede hulp en ondersteuning, schone stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Vind alles uit over energiepakket Miste vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer dan ogenblikkelijk de betaalbaarste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul je postcode en het verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Jij spot à la minute de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (actief in Drenthe) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Wil jij vooral dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Markeer daarvoor de optie “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar stroom en gascontracten met onder andere zonne-energie, windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU.

Uitstekende ratings

Enkele consumenten hopen op een professionele klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, deskundige specialisten, en transparantie is wenselijk. Hiervoor lees je de totale beoordeling en recente reviews van klanten voor energiebedrijven Gasteren.

Overstappen

Elke leverancier van energie wil graag extra afnemers. Overstappen naar een nieuw contract is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Inspecteer hierom de datum dat je contract afloopt. Ga pas daarna het energie-oversluiten regelen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je extra informatie over zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Gasteren kan binnen no-time via de pc. Er bestaan hiervoor abonnementen voor de zakelijke markt. De tarieven vind je uiteengezet zowel in als uit de BTW. Bedrijven mogen de BTW zakelijk aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook bij het aankopen van producten als zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor zakelijke klanten zijn een stuk betaalbaarder vergeleken met de reguliere prijzen. De compensatie kan groter worden in het geval je veel gas en elektriciteit afneemt. Een leuke bijkomstigheid t.b.v. ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting aanvragen. Het aandeel van het privégebruik kun men dan aftrekken van je winst. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Oudewater afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Meer en meer bedrijven zien heil in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Gasteren kan natuurlijk door te kiezen voor verantwoorde oplossingen zoals bijvoorbeeld zonneboilers, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. In de toekomst zal ook de industrie niet langer gebruik maken van gas. Kortom: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op zakelijke locaties. Door dit toe te passen neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Gasteren vergelijken Makkelijk & snel een licht en gas abonnement aanvragen en afsluiten