Gas en licht vergelijken Oudewater Snel leveranciers vergelijken en bespaar €250


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energienota. En energie is zeker niet goedkoop. Met name het gas waarmee je jouw huis verwarmt heeft veel invloed op je energierekening. Hierom loont het om na te gaan welke energiemaatschappij de beste aanbieding heeft. Snel gas en licht leveranciers in Oudewater vergelijken? Geef je woongegevens & verwachte gas-licht verbruik in. Met behulp van de energievergelijker kun je zonder problemen de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap bekijk jij ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Oudewater [Update mei 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – overduidelijk – de meest belangrijke aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar d.m.v. een totaal abonnement. Water neem je af bij het waterbedrijf in de provincie Oudewater (denk hierbij aan Duneo). Gas en licht afsluiten in Oudewater doe je wel bij één bedrijf. Op basis van onze tool tref je de voordeligste. Maar hoe kan ik dat doen? Doorloop snel de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over energiebedrijf Fenor).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Utrecht).
  2. Maak een inschatting van gas + stroom gebruik.
  3. Bepaal een kort- of lange termijn contract.
  4. Kies het soort stroom (co2 gecompenseerd, groen uit NL, groen, groen uit EU, wind).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Calculeer de goedkoopste energieleverancier.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gelinkt aan jou, en is niet gebonden aan adres. Overstappen is altijd mogelijk. Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Oudewater.

Nieuwbouw? Gas, water en elektriciteit regel je via Mijn Aansluiting. Bijwijlen doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een stroompakket is passend bij een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kiezen jullie voor Greenchoice, Vattenfall, NLE, Eneco, Pure Energie of Budget Energie, Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers? In de volgende lijst zie je diverse veel gekozen stroom en gas pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander gebruikt gas en elektriciteit. Deze kosten variëren flink per woning. De maandelijkse energienota ligt ergens tussen de €120 tot €230. À la minute jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je door gebruik te maken van de contract vergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Oudewater vegelijken. Via de volgende tabel achterhaal je de doorsnee prijzen voor populaire soorten woningen en aantal inwoners. Betaal ik nu relatief veel? Bekijk jouw rekening van de energieaanbieder, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Oudewater. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hieronder tref je een inschatting van het energieverbruik in de regio Oudewater.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,75 €122,25 €130,5 €142,25
Tussenwoning €107 €140,5 €153 €163,5
Hoekwoning €131,5 €151,75 €167,75 €178,25
2 onder 1 kap €146,5 €169,25 €182,25 €191,5
Landhuis €178,75 €199 €214,25 €222
Standaard €123 €146 €160,25 €171,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Normaal ligt dit aan de netbeheerder (denk aan RENDO Netwerken). Vaak wordt dit veroorzaakt door geplande onderbrekingen. In een doorsnee situatie is een elektriciteitsprobleem binnen enkele uren weggewerkt. Als de stroom uitvalt kun je nog maar weinig kanten op. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Oudewater? Dit is niet afhankelijk van Energieflex of Pure Energie: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energierekening beperken kan op verschillende manieren. Bijgaand tref je aanwijzingen voor een lagere energierekening.

 1. Energiegebruik reduceren
  Vandaag nog aan de slag? Jouw energieconsumptie reduceren resulteert direct in minder lasten. O.a. “de verwarming omlaag doen ” en “Zet je elektrische kookplaat uit voordat het eten helemaal klaar is.” Of plaats zo’n HR-ketel van Nefit, Intergas, AWB, Atag of Remeha.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Selecteer een 1 jaar abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Deze bekijk jij gemakkelijk door middel van ons zoekscript.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen kost veel (duur) gas. Tegenwoordig kun jij gebruik maken van diverse groene installaties waarbij je goedkoop uit bent. O.a. zonneboiler, warmtepomp, pelletkachel, biomassaketel, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

In Holland vind je diverse maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke aanbieder is voor jou geschikt? Dit heeft te maken met je wensen en behoeften. Hecht jij waarde aan vriendelijke klantenservice, schone stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Lees nu verder over energiepakket Hekendorp vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Selecteer dan probleemloos de meest voordelig energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul de gevraagde data in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je ziet binnen no-time de goedkoopste leverancier van gas en stroom (die levert in Utrecht) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Vind jij het belangrijk dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Kies dan zeker de “duurzame energie” optie. Of wil jij gas en elektra abonnementen op basis van o.a. groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, windenergie.

Uitstekende recensies

Veel woningeigenaren kiezen voor goede klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en betrouwbare informatie wil iedereen. Om dit te weten te komen check je het klantcijfer en de laatste meningen van andere consumenten voor energiebedrijven Oudewater.

Overstappen

Elke leverancier van energie zoekt niet consumenten. Overstappen naar een nieuw contract kan soms lastig worden door de geldende opzegtermijn. Bekijk dus de datum dat je contract afloopt. Vervolgens kan je pas het energiecontract oversluiten. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar aanvullende details omtrent zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Oudewater kan snel via de pc. Als ondernemer heb je de keuze uit B2B contracten. De prijzen kun je vinden inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de BTW aftrekken. Dit is ook gebruikelijk bij het aankopen van bijv. zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn regelmatig goedkoperdan die voor consumenten. Kortingen kunnen sterk oplopen zodra je veel gas en elektriciteit gebruikt. De meerwaarde bij ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting inkopen. Het aandeel van het privégebruik kan jij aftrekken van je winst. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Baarn afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: zakelijke klanten willen investeren in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Oudewater kan natuurlijk door te gaan voor duurzame oplossingen zoals bijv. biomassaketels, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de zakelijke wereld van het gas afgaan. Oftewel: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op zakelijke locaties. Op deze manier draagt iedereen bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Oudewater vergelijken Snel online een gas en elektra contract afsluiten & aanvragen