Gas en licht vergelijken Garnwerd Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar wel €275


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Vooral het gasverbruik drukt zwaar op de energiekosten. Om die reden is het beslist niet onverstandig om te controleren welke energieleverancier een aantrekkelijk contract aanbiedt. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Garnwerd vergelijken? Vul jouw locatie en ook geschatte verbruik in. Dankzij gaslichtafsluiten.nl kan jij eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Daarna vind jij meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Garnwerd [Update juli 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het betreft hier – overduidelijk – de meest onmisbare aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet via één compleet abonnement. De wateraansluiting bestel je bij een specifieke waterleverancier werkzaam rondom Winsum (dit zijn organisaties als Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Garnwerd doen de meesten bij één organisatie. Op basis van onze tool achterhaal jij het pakket met de laagste prijs. Hoe doe ik dit? Doorloop snel het 7-stappen model (of bezoek Energiedirect.nl actie).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Geef je adresgegevens in (Groningen).
  2. Schat jouw energieverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bepaal de energie afkomst (grijs, groen, groen uit EU, groen uit NL, zon).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor juli 2024.
  6. Bereken de voordeligste energie aanbieder.
  7. Regel de aanvraag online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op jouw huis. Willen jullie wel een andere contract? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Garnwerd.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektra vraag je aan bij de website mijnaansluiting.nl. Mogelijk kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor elektriciteit is gepast wanneer je kiest voor het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten juli 2024

Kiezen jullie voor NLE, Greenchoice, Vattenfall, Eneco, Pure Energie of Energiedirect.nl, Qurrent, Oxxio, Budget Energie, Powerpeers? Hieronder vind je onze top energiepakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning nuttigt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten schommelen enorm per woning. De maandelijkse tarieven / nota schommelt tussen €120 – €215. Ogenblikkelijk jullie gas licht kosten berekenen? Dat kan via de contract vergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en check de kosten voor elektra en gas. Benieuwd naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Garnwerd vegelijken. Via de volgende tabel achterhaal je de modale tarieven voor enkele woningtypes en gezinssamenstellingen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Bekijk jouw energienota, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Garnwerd. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Onderstaand vind jij het geschatte energieverbruik in de regio Winsum.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,25 €123,25 €132,75 €140,5
Tussenwoning €108,25 €139 €155,25 €162,75
Hoekwoning €131,25 €152,25 €166,75 €179
2 onder 1 kap €147,5 €168,25 €183 €192,5
Landhuis €176,5 €198,5 €215 €221,25
Doorsnee €122,25 €147,25 €158,25 €168,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Gewoonlijk heeft dit te maken met de netbeheerder (als. Liander). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoudswerkzaamheden. Normaal is zo’n storing binnen enkele uren verholpen. Wanneer je zonder stroom zit schieten mensen gauw in de stress. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Garnwerd? Het maakt niet uit of je zit bij E.ON en Noordelijk Lokaal Duurzaam: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De maandelijkse energienota verminderen is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder vind jij 3 adviezen voor een lagere energierekening.

 1. Minder energie gebruiken
  Vandaag nog aan de slag? Je energieverbruik verminderen is het eerste wat je kunt doen. Onder andere “de verwarming omlaag doen ” en “Tijdig de afzuigkap uitzetten.” Of neem een HR-ketel van Atag, Remeha, Intergas, Vaillant of AWB.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie moet je niet vergeten! Selecteer een 1 jarig contract met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Deze bekijk jij zonder problemen op basis van onze tools.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis is een kostbaar proces. Heden ten dage vind je verschillende duurzame installaties die goedkoop verwarmen. Zoals zonneboiler, zonnepanelen, warmtenet, warmtepomp, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier moet ik kiezen?

In Nederland vind je veel leveranciers die gas en stroom leveren. Welke stroomaanbieder is het beste? Dat is sterk afhankelijk van je wensen en behoeften. Wil jij graag een goede klantenservice, duurzame energie of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Mensen zochten ook naar: energiepakket Winsum vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij vooral naar prijs? Bezoek dan gemakkelijk de betaalbaarste maatschappij van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul jouw verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je vindt gemakkelijk de goedkoopste maatschappij (die werken in Groningen) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Duurzaam gas en groene stroom

Kijk jij vooral of energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Sorteer dan uiteraard als bron “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar stroom en gascontracten met 0windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL.

Beste ratings

Veel mensen willen de beste klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en geen kleine lettertjes is onmisbaar. Om dit te weten te komen check je het eindcijfer en betrouwbare comments van andere consumenten voor energiebedrijven Garnwerd.

Overstappen

Elke leverancier van energie zoekt natuurlijk meer contractanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan niet altijd door de aanwezige opzegtermijn. Inspecteer altijd jouw huidige energiecontract. Vervolgens kan je pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additieve informatie aangaande zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Garnwerd is gemakkelijk in een online omgeving. Er bestaan hiervoor unieke zakelijke abonnementen. De prijzen worden omschreven met en zonder BTW. Een ondernemer mag de BTW zakelijk aftrekken. Doorgaans kan dat ook in het kader van bestelling voor bijv. zonnepanelen. De stroomtarieven van bedrijven zijn aanzienlijk betaalbaarder dan het tarief voor de normale consument. De bonus kan flink oplopen op het moment dat je extra veel gas en elektriciteit gebruikt. De meerwaarde bij ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afsluiten. Het aandeel van het privégebruik kan men opgeven als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Oudendijk afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Opvallend veel zakelijke klanten zijn geïnteresseerd in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Garnwerd is ook mogelijk door geld te steken in duurzame producten zoals biomassaketels, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. In de nabije maanden zal de zakelijke markt afscheid nemen van het gas. Samengevat: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als de bedrijven. Op deze manier neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Garnwerd vergelijken Snel online een stroom en gas abonnement afsluiten en aanvragen