Gas en licht vergelijken Winsum Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar wel €305


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energiekosten. En dat is soms best een flink bedrag. In de eerste plaats het gas waarmee je jouw huis verwarmt kom je weer tegen in jouw energiekosten. Daarom is het verstandig om te achterhalen welke energieleverancier voor jou het voordeligst is. Snel gas en licht leveranciers in Winsum vergelijken? Geef je woongegevens en energieverbruik in. Door middel van de energievergelijker kun jij snel de kosten van gas licht berekenen. Naderhand bekijk je binnen no-time de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Winsum [Update mei 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – zonder twijfel – de meest vitale voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet in één compleet abonnement. Water wordt geregeld via het waterbedrijf in de provincie Littenseradiel (bijv. Waternet). Gas en licht afsluiten in Winsum doen de meesten bij één bedrijf. Op basis van deze website bekijk je de goedkoopste. Maar hoe kan ik dat doen? Volg de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over vergelijk tarieven Enduris).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Friesland).
  2. Maak een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Kies het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bepaal de energie afkomst (zon, wind, groen, groen uit EU, co2 gecompenseerd).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Bereken de goedkoopste energieleverancier.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze is gelinkt aan jou, en is niet gebonden aan adres. Wil je toch een ander pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Winsum.

Nieuwbouw? Gas, elektriciteit en water kan je aanvragen bij Mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een stroompakket kan volstaan bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Wil jij graag bij Essent, NLE, Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall of Budget Energie, Qurrent, Energiedirect.nl, Powerpeers, ENGIE? Onderstaand bekijk jij diverse vaak gekozen stroom en gas pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin verbruikt gas en elektriciteit. De kosten schommelen wel per huis. De maandelijkse energielasten ligt tussen de €120 en €155. Binnen no-time jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk met onze vergelijker / tools. Vul jouw actuele verbruik in, en check de kosten voor elektra en gas. Meer weten over gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Winsum vegelijken. Onderstaand bekijk jij geschatte energiekosten voor diverse klasse woningen en type gezinnen. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw rekening van de energieaanbieder, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Winsum. Betaal jij op dit moment te veel? Hieronder vind je het doorsnee- energieverbruik in de regio Littenseradiel.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,25 €122 €130,75 €143
Tussenwoning €106,25 €139 €154,25 €164,5
Hoekwoning €130 €152,25 €166,25 €177
2 onder 1 kap €145,5 €169,75 €183,25 €191,5
Villa €176,25 €199 €213,75 €224
Standaard €121,25 €145 €159,25 €169,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Normaliter ligt dit aan de netbeheerder (o.a. RENDO Netwerken). Vaak wordt dit veroorzaakt door netuitbreidingen. Gebruikelijk zijn stroomproblemen binnen een paar minuten weggewerkt. Wanneer je zonder stroom zit kun je nog maar weinig kanten op. Een storing bij de netbeheerder in Winsum? Of je nu stroom afneemt bij Huismerk Energie en/of Powerpeers: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energienota verminderen kan op verschillende manieren. Op deze pagina bekijk jij suggesties waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Snel resultaat zien? Minder energie verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Mogelijkheden zijn “een goede thermoskan gebruiken ” en “De vriezer niet te dicht tegen de muur aanzetten.” Of plaats zo’n HR-ketel van Vaillant, AWB, Atag, Intergas of Remeha.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie loont! Selecteer kortlopende energiecontracten met hoge bonus voor nieuwe klanten. Deze vind je probleemloos door het toepassen van onze vergelijker.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken is gewoon duur. Vandaag de dag kan je profiteren van veel duurzame producten waarbij je goedkoop uit bent. Bijv. pelletkachel, biomassaketel, warmtepomp, zonnepanelen, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra kiezen?

In ons land vind je diverse leveranciers die gas en stroom leveren. Welk stroombedrijf past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar je wensen en behoeften. Hecht jij waarde aan vriendelijke klantenservice, schone stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Mensen zochten ook naar: energiepakket Oosterwijtwerd vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer in dat geval direct de goedkoopste maatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul jouw verbruik in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je spot binnen no-time de goedkoopste leverancier van gas licht (actief in Friesland) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Vind jij het belangrijk dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Selecteer daarvoor de optie “duurzame energie”. Of willen jullie stroom en gascontracten op basis van bronnen zoals windenergie, groene stroom uit NL, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Beste recensies

Meer en meer huishoudens eisen een uitstekende klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, vakbekwame experts, en duidelijke voorwaarden is noodzakelijk. Om dit te weten te komen kijk je naar het cijfer en recente reviews van afnemers voor energiebedrijven Winsum.

Overstappen

Elke aanbieder van energie wil nieuwe gebruikers. Overstappen van energie is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de geldende opzegtermijn. Controleer daarom de einddatum van je contract. Ga pas daarna het energiecontract oversluiten. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additionele details ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Winsum is direct in een online omgeving. Men kan kiezen uit speciale zakelijke abonnementen. De kosten kun je vinden in bruto en netto prijzen. Bedrijven mogen de betaalde BTW terugvorderen. Dit wordt ook gedaan wanneer men investeert in producten als zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruik zijn doorgaans goedkoperdan die voor consumenten. De compensatie kan sterk oplopen op het moment dat je een hele hoop gas en elektriciteit verbruikt. Een pluspunt bij ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afsluiten. Het onderdeel van je privégebruik kan jij aftrekken van je winst. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Heijningen afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Een groeiend aantal ondernemers gaan voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Winsum gebeurt ook door een belang te nemen in duurzame producten zoals pelletkachels, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal de zakelijke markt de gaskraan dicht moeten draaien. Conclusie: privé gasvrij wonen maar ook ondernemingen. Door dit toe te passen draag jij je steentje bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Winsum vergelijken Moeiteloos een gas en licht contract afsluiten & aanvragen