Gas en licht vergelijken Oudendijk Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €100


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Vooral het gas drukt zwaar op je energierekening. Hierdoor is het goed om te analyseren welke energieleverancier de beste aanbieding heeft. Nu gas en licht leveranciers in Oudendijk vergelijken? Vul postcode + huisnummer & verbruik in. Met behulp van de energievergelijker kun jij à la minute de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens bekijk je snel de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Oudendijk [Update april 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – veruit – de meest fundamentele aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen op basis van een totaal abonnement. Water krijg je van het drinkwaterbedrijf uit de omgeving Koggenland (dat kan zijn Duneo). Gas en licht afsluiten in Oudendijk is gewoon mogelijk bij één organisatie. Op basis van de gaslicht-vergelijker bekijk je de meest aantrekkelijke. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Start direct met de stappen hieronder (of check energiebedrijf Clean Energy).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Holland).
  2. Bereken je energieconsumptie.
  3. Filter op een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bepaal de energie afkomst (groen uit EU, zon, groen, groen uit NL, co2 gecompenseerd).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Calculeer de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gelinkt aan jou, en niet gebonden aan het adres. Toch overstappen? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Oudendijk.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektra kan je aanvragen bij MijnAansluiting. Zo nu en dan kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een pakket voor elektriciteit voldoet bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Ken jij Greenchoice, Eneco, Vattenfall, NLE, Essent of Energiedirect.nl, Budget Energie, ENGIE, Oxxio, Powerpeers? In de opsomming ontdek je de huidige vaak gekozen energiecontracten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden consumeert gas en elektriciteit. De kosten voor energie schommelen aanzienlijk per woning. De maandelijkse energierekening ligt tussen de €110 en €180. Snel jullie gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk middels de contract vergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Oudendijk vegelijken. Hierna vind jij de modale kosten voor populaire soorten woningen en gezinssamenstellingen. Klopt dit met mijn lasten? Download jouw energienota, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Oudendijk. Betaal ik veel voor gas en elektra? In de tabel achterhaal jij het gemiddelde energieverbruik in de regio Koggenland.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101,5 €120,75 €133 €142,75
Tussenwoning €107,75 €138,5 €152,75 €163
Hoekwoning €130,25 €149,5 €167,75 €179,25
2 onder 1 kap €145,25 €167,75 €181,5 €192,25
Landhuis €176,75 €199 €213 €221,75
Modaal €122,5 €146,25 €159,25 €168,25

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Dikwijls ligt dit aan de netbeheerder (o.a. RENDO Netwerken). Dit komt vaak door onderhoudswerkzaamheden. Door de bank genomen zijn stroomproblemen in enkele ogenblikken beëindigd. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kun je nog maar weinig kanten op. Een storing bij de netbeheerder in Oudendijk? Het maakt niet uit of je zit bij Eneco en UnitedConsumers: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energierekening omlaag bijstellen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze website vind jij suggesties die je direct kan toepassen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Direct besparen? Minder elektriciteit verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Onder andere “meer truien en dekens gebruiken ” en “Je CV-pomp een stuk lager zetten.” Of installeer een HR-ketel van Nefit, Intergas, Atag, AWB of Vaillant.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie loont! Ga voor een 1 jaar abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dat vind jij vlug door gebruik van onze zoekmachine.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken verstookt een hoop duur gas. Op dit moment vind je interessante groene oplossingen waarbij je goedkoop uit bent. Neem nou biomassaketel, warmtepomp, zonnepanelen, warmtenet, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier past bij mij?

In Nederland vind je veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke stroomaanbieder moet ik kiezen? Dit wordt bepaald door wat jullie precies zoeken. Zoeken jullie betrouwbare medewerkers, groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Heijningen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies dan nu de meest voordelig energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de gevraagde data in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je vindt eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en elektra (uit Noord-Holland) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Selecteer daarvoor de “duurzame energie” filter. Of zoek specifiek naar gas licht contracten op basis van bronnen zoals CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, windenergie, groene stroom uit EU.

Hoogste klantervaring

Opvallend veel huishoudens kiezen voor goede klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en transparantie wil iedereen. Daarvoor neem je als uitganspunt het klantcijfer en recente beoordelingen van huidige contractanten voor energiebedrijven Oudendijk.

Overstappen

Elke leverancier wil nieuwe gebruikers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan soms lastig worden door de geldende opzegtermijn. Bestudeer altijd het einde van je contracttermijn. Vervolgens kan je pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additionele details omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Oudendijk kan simpelweg via de pc. Je vindt veel abonnementen voor de zakelijke markt. De prijzen zijn uitgesplitst in bruto en netto prijzen. ZZP’ers mogen de BTW zakelijk aftrekken. Dit wordt ook gedaan bij het aankopen van producten als zonnepanelen. De energiekosten van bedrijven zijn doorgaans lager dan wat normale huishoudens betalen. Kortingen kunnen groter worden als je extra veel gas en elektriciteit consumeert. Het grote voordeel bij ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting aanvragen. Een gedeelte van je privégebruik mag men aftrekken als kosten voor het bedrijf. Start nu ook met gas en stroom in Azewijn afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Steeds meer bedrijven hebben interesse in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Oudendijk is ook mogelijk door te investeren in verantwoorde energiebronnen zoals zonneboilers, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de industrie afscheid nemen van het gas. Samengevat: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook bedrijfsgebouwen. Door dit toe te passen kan de zakelijke wereld iets doen aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Oudendijk vergelijken Gemakkelijk een licht en gas abonnement aanvragen & afsluiten