Gas en licht vergelijken Foxhol Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €285


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Voornamelijk het verstookte gas kom je weer tegen in jouw energienota. Daarom is het geen gek idee om te checken welke energieleverancier een aantrekkelijk contract aanbiedt. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Foxhol vergelijken? Geef je huisnummer, postcode plus verbruiksgegevens in. Via de energievergelijker kun jij meteen de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens achterhaal jij direct de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Foxhol [Update april 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het betreft hier – veruit – de meest elementaire voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar aan de hand van een totaal abonnement. Water wordt geregeld via een specifieke waterleverancier actief in de buurt van Hoogezand-Sappemeer (dat kan zijn PWN). Gas en licht afsluiten in Foxhol kan gelukkig wel bij één aanbieder. Met behulp van onze tool tref je het meest betaalbare contract. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Start direct met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Enexis welkomstkorting april 2024).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Groningen).
  2. Geef een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Filter op een kort- of lange termijn contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (wind, grijs, groen uit NL, groen, zon).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Kies de voordeligste energieleverancier.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op basis van een adres. Wil je toch een ander pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Foxhol.

Nieuwbouw? Gas water en stroom kan je aanvragen bij de website mijnaansluiting.nl. Bijwijlen is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een stroompakket is gepast wanneer je kiest voor het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten april 2024

Kiezen jullie voor Vattenfall, Essent, Pure Energie, Eneco, NLE of Qurrent, Powerpeers, Energiedirect.nl, Budget Energie, Oxxio? Hierna bekijk je de huidige top energie-abonnementen.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin maakt gebruik van gas en elektriciteit. Deze kosten verschillen aanzienlijk per gezinssamenstelling. De maandelijkse energielasten schommelt tussen €105 – €165. Direct de gas licht kosten berekenen? Doe dit via de tariefvergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Meer weten over gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Foxhol vegelijken. Via de volgende tabel bekijk je aannemelijke tarieven voor enkele soorten huizen en grootte van bewoners. Klopt dit met mijn lasten? Download jouw rekening van de energieaanbieder, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Foxhol. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In het schema hieronder tref je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Hoogezand-Sappemeer.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100 €122,5 €131 €141,75
Tussenwoning €109 €139,5 €155,25 €163
Hoekwoning €129,25 €149,75 €167,5 €177,5
2 onder 1 kap €146,75 €168,5 €182,75 €192
Villa €177,25 €197,75 €214,5 €224,5
Doorsnee €121,75 €147,25 €161,5 €170,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Doorgaans is de boosdoener de netbeheerder (o.a. Liander). Dit komt vaak door werkzaamheden aan het netwerk. Gewoonlijk is een stroomprobleem in no-time opgelost. Op het moment dat er geen stroom is, kan dat zorgen voor veel problemen. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Foxhol? Of je nu klant bent bij Greenchoice en HVC: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energierekening verminderen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Bijgaand zie je aanwijzingen om meteen te besparen op energie.

 1. Gebruik energie verlagen
  Direct besparen? Minder elektriciteit verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. O.a. “led-lampen gebruiken ” en “Het beeldscherm uitzetten als je iets download.” Of koop een HR-ketel van Atag, Intergas, Vaillant, AWB of Nefit.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie moet je niet vergeten! Neem een (kort) 1 jarig abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dit zoek je eenvoudig aan de hand van ons zoekscript.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen verstookt een hoop duur gas. Op dit moment vind je velerlei groene oplossingen die veel minder stroom gebruiken. Onder andere pelletkachel, warmtepomp, zonnepanelen, warmtenet, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier past bij mij?

In Holland werken diverse leveranciers die gas en stroom leveren. Welke maatschappij past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van wat jullie precies zoeken. Hecht jij waarde aan uitstekende service, groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Mensen zochten ook naar: energiepakket Wijnjewoude vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies in dat geval eenvoudig de scherpste aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Voer jouw gegevens in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij spot eenvoudig de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (actief in Groningen) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Markeer dan natuurlijk de “duurzame energie” optie. Een andere optie is te zoeken naar pakketten van gas en stroom op basis van o.a. groene stroom uit NL, zonne-energie, groene stroom uit EU, windenergie.

Hoogste ratings

Enkele huishoudens gaan voor hoogstaande klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een adequate klantenservice, en transparantie wil iedereen. Hiervoor kan je kijken naar de totale beoordeling en actuele reviews van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Foxhol.

Overstappen

Elke leverancier wil graag extra afnemers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan niet altijd doordat je met een contract te maken hebt. Check om die reden de einddatum van je contract. Vervolgens kan je pas het energiecontract oversluiten. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je aanvullende info aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Foxhol gaat zonder problemen via de pc. Er bestaan hiervoor unieke zakelijke abonnementen. De kosten kun je vinden in bruto en netto prijzen. Bedrijven kunnen de betaalde BTW terugvorderen. Vaak kunnen consumenten dat ook bij het aankopen van bijv. zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn doorgaans lager dan wat normale huishoudens betalen. Het voordeel kan sterk oplopen in het geval je veel gas en elektriciteit consumeert. Groot voordeel aangaande ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afnemen. Het aandeel van je privégebruik kun jij dan opvoeren als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Oud-Vossemeer afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Meer en meer ondernemers gaan voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Foxhol kan natuurlijk door te beleggen in groene producten als pelletkachels, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal ook de zakelijke wereld afscheid nemen van het gas. Kortom: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op zakelijke locaties. Zodoende kan de zakelijke wereld iets doen aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Foxhol vergelijken Nu een gas & licht abonnement aanvragen & afsluiten