Gas en licht vergelijken Oud-Vossemeer Snel leveranciers vergelijken en bespaar wel €190


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. Bovenal het gas dat je verstookt drukt zwaar op jouw energienota. Vandaar loont het om te analyseren welke energiemaatschappij het goedkoopste is. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Oud-Vossemeer vergelijken? Vul postcode + huisnummer & verwachte gas-licht verbruik in. D.m.v. de vergelijker kun je à la minute de kosten van gas licht berekenen. Naderhand tref jij direct de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Oud-Vossemeer [Update maart 2023]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het betreft hier – verreweg – de meest essentiële aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen aan de hand van één verzamel contract. Water neem je af bij een specifieke waterleverancier werkzaam rondom Tholen (denk hierbij aan Duneo). Gas en licht afsluiten in Oud-Vossemeer doen de meesten bij één bedrijf. Door gebruik te maken van de energievergelijker zie je het meest betaalbare contract. Hoe dat werkt? Volg het bijgaande stappenplan (of bekijk energieleverancier Qwint).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Zeeland).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Bepaal de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (wind, zon, co2 gecompenseerd, groen uit NL, groen uit EU).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor maart 2023.
  6. Bepaal het voordeligste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze staat op naam, en niet op basis van een adres. Overstappen is altijd mogelijk. Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Oud-Vossemeer.

Nieuwbouw? Gas, water en elektriciteit regel je via MijnAansluiting. Bijwijlen is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor elektriciteit is voldoende wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten maart 2023

Ken jij Greenchoice, Essent, Pure Energie, NLE, Eneco of ENGIE, Powerpeers, Budget Energie, Oxxio, Energiedirect.nl? Hierna zie je actuele veel gekozen energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument verbruikt gas en elektriciteit. De kosten schommelen aanzienlijk per woning. De maandelijkse energielasten varieert tussen €95 – €240. Nu jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk via onze vergelijker / tools. Vul de totale energieverbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Weetgraag naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Oud-Vossemeer vegelijken. In de tabel bekijk je mogelijke kosten voor enkele type huizen en aantal inwoners. Betaal ik nu relatief veel? Neem jouw energierekening, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Oud-Vossemeer. Betaal jij op dit moment te veel? Hieronder vind jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Tholen.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,25 €123 €131 €141,25
Tussenwoning €108,25 €140 €154,5 €162,75
Hoekwoning €131 €151,75 €167,25 €179,5
2 onder 1 kap €144,25 €168,5 €184,25 €194
Bungalow €176,75 €198 €213,5 €222
Modaal €121,5 €147,25 €161 €168,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Gewoonlijk is de boosdoener de netbeheerder (denk aan Enduris). Vaak wordt dit veroorzaakt door inspectie of onderhoud. Normaliter zijn elektriciteitsstoringen binnen een paar minuten weggewerkt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kan dat zorgen voor veel problemen. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Oud-Vossemeer? Het maakt niet uit of je zit bij Anode Energie en/of MAIN Energie: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energienota verminderen kan op verschillende manieren. Hierna zie je aanwijzingen om vandaag nog te besparen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Snel resultaat zien? Minder energie verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Bijv. “nemen van ledverlichting ” en “Een thermoskan gebruiken om je koffie warm te houden.” Of neem een HR-ketel van Vaillant, AWB, Nefit, Atag of Remeha.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is interessant! Ga voor kortlopende energiecontracten met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat regel je direct via onze adviseurs.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis is niet goedkoop. Heden ten dage zijn er allerlei verantwoorde installaties waarbij je goedkoop uit bent. Zoals zonnepanelen, warmtenet, zonneboiler, infraroodpanelen, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

Tegenwoordig vind je diverse aanbieders van stroom en gas. Welke stroom maatschappij moet ik kiezen? Dat ligt aan waar jij waarde aan hecht. Zoeken jullie vriendelijke klantenservice, groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Heerhugowaard vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer dan vandaag nog de goedkoopste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul jouw verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Je spot ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (uit Zeeland) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Is het voor jou prioriteit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Neem dan de “duurzame energie” filter. Of zoek specifiek naar stroom en gascontracten op basis van bronnen als groene stroom uit EU, windenergie, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie.

Uitstekende ratings

Veel huizenbezitters hopen op een professionele klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een adequate klantenservice, en heldere communicatie zijn belangrijk. Om hier achter te komen neem je als uitganspunt het cijfer en recentelijke reviews van huidige contractanten voor energiebedrijven Oud-Vossemeer.

Overstappen

Elke energiemaatschappij zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen van energie is soms niet toegestaan omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Analyseer eerst de einddatum van je contract. Ga pas daarna een nieuw energie-abonnement bestellen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additieve informatie omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Oud-Vossemeer kan moeiteloos in een online omgeving. Als ondernemer heb je de keuze uit speciale zakelijke abonnementen. De prijzen kun je vinden zowel in als uit de BTW. Ondernemers kunnen namelijk het BTW bedrag terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook bij de aanschaf van producten als zonnepanelen. De stroomtarieven van zakelijke klanten zijn vaak voordeliger dan het tarief voor de normale consument. De compensatie kan hoger worden in het geval je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit afneemt. Groot voordeel voor ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afnemen. Een deel van je privégebruik kan je opvoeren als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Arcen afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Steeds meer bedrijven gaan voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Oud-Vossemeer is ook mogelijk door te investeren in duurzame installaties als zonneboilers, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. Over een aantal jaren zal de zakelijke markt afscheid nemen van het gas. Dus: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook bedrijfsgebouwen. Zodoende draagt iedereen bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Oud-Vossemeer vergelijken Probleemloos een elektra en gas abonnement afsluiten + aanvragen