Gas en licht vergelijken Arcen Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar €155


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. Vooral het gas dat je verstookt heeft veel invloed op jouw energiekosten. Om die reden is het goed om te vergelijken welke energieleverancier de laagste prijzen hanteert. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Arcen vergelijken? Geef je woongegevens + energieverbruik in. Geholpen door gaslichtafsluiten.nl kan je als consument vlug de kosten van gas licht berekenen. Daarop achterhaal je meteen de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Arcen [Update mei 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – verreweg – de meest cruciale aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet d.m.v. een alles-in-één pakket. De wateraansluiting bestel je bij het drinkwaterbedrijf in de provincie Venlo (bijv. Oasen). Gas en licht afsluiten in Arcen doen de meesten bij één bedrijf. Op basis van onze tool vind jij het pakket met de laagste prijs. Maar op welke manier kan dat? Begin nu met het bijgaande stappenplan (of bekijk abonnementen van Vattenfall).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Limburg).
  2. Geef een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Kies een kort- of lange termijn contract.
  4. Kies het soort stroom (groen, wind, grijs, co2 gecompenseerd, groen uit NL).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Selecteer de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Sluit het pakket online af, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op de woning. Toch overstappen? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Arcen.

Nieuwbouw? Gas water en stroom kan je aanvragen bij www.mijnaansluiting.nl. Mogelijk is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een pakket voor stroom is toereikend wanneer je kiest voor het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kiezen jullie voor Greenchoice, Pure Energie, Eneco, Vattenfall, NLE of Qurrent, Oxxio, ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl? Hieronder zie je actuele veel bestelde stroom en gas pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin consumeert gas en elektriciteit. De kosten fluctueren flink per huishouden. De maandelijkse tarieven / nota schommelt tussen €100 tot €165. Direct jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan met behulp van de contract vergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Arcen vegelijken. Via de volgende tabel tref je aannemelijke kosten voor verschillende klasse woningen en gezinssamenstellingen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw energienota, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Arcen. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Hierna detecteer je het geschatte energieverbruik in de regio Venlo.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,25 €123,5 €133,25 €140,75
Tussenwoning €108,75 €138,5 €155 €165,5
Hoekwoning €131 €151,5 €166,25 €178,75
2 onder 1 kap €144,5 €168,5 €182,75 €191,5
Bungalow €179 €199 €213,75 €222
Doorsnee €124,25 €145 €159 €170,25

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Doorgaans is de boosdoener de netbeheerder (o.a. Endinet Groep). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoudswerkzaamheden. Meestal zijn elektriciteitsstoringen in no-time weggewerkt. Op het moment dat er geen stroom is, is de impact direct groot. Een storing bij de netbeheerder in Arcen? Dit is niet afhankelijk van Energieflex of Vrijopnaam: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De uitgaven aan energie minimaliseren is te doen op diverse manieren. Hierna zie je aanwijzingen om meteen te besparen op energie.

 1. Minder energie gebruiken
  Gelijk profiteren? Minder elektriciteit verbruiken is het meest voor de hand liggend. Zoals “het gebruik van lichtdimmers ” en “Gebruik zoveel mogelijk het daltarief, als je gebruikmaakt van een piek- en daltarief.” Of bestel de HR-ketel van AWB, Vaillant, Remeha, Atag of Intergas.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie moet je niet vergeten! Neem een 1 jaar abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Jij regelt dit moeiteloos op basis van onze adviestool.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming kost veel (duur) gas. Heden ten dage vind je meerdere verantwoorde producten die goedkoop verwarmen. Denk aan zonnepanelen, warmtepomp, zonneboiler, infraroodpanelen, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

In Holland zien we steeds meer aanbieders van stroom en gas. Welke stroomleverancier past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van je wensen en behoeften. Geef je de voorkeur aan betrouwbare medewerkers, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of is een lage prijs het enige dat telt? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket s-Heer Arendskerke vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies dan eenvoudig de gunstigste maatschappij van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul jouw verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je spot vlug de goedkoopste leverancier van gas licht (werkzaam in Limburg) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene stroom en gas

Wil jij vooral dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Neem dan de “duurzame energie” optie. Tevens kun je uitkijken naar pakketten voor elektra en gas op basis van bijvoorbeeld windenergie, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Uitstekende reviews

Sommige mensen kiezen voor goede klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en betrouwbare informatie is noodzakelijk. Daarvoor kan je kijken naar het eindcijfer en actuele beoordelingen van klanten voor energiebedrijven Arcen.

Overstappen

Elke maatschappij zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen van energie is niet altijd mogelijk omdat je aan een contract vastzit. Bestudeer dus jouw huidige energiecontract. Vervolgens kan je pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar meer info aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Arcen gaat moeiteloos door het internet. Als ondernemer heb je de keuze uit pakketten voor de zakelijke markt. De energiekosten kun je vinden in bruto en netto prijzen. ZZP’ers mogen het BTW bedrag terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook in het kader van bestelling voor o.a. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn altijd goedkoperdan de particuliere tarieven. De compensatie kan groter worden zodra je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit consumeert. Een leuke bijkomstigheid t.b.v. ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afsluiten. Een stukje van het privégebruik kun men dan opgeven als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Koewacht afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: bedrijven zien heil in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Arcen gebeurt ook door te kiezen voor groene producten zoals infraroodpanelen, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de industrie afscheid nemen van het gas. Oftewel: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook de bedrijven. Hierdoor draagt iedereen bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten Arcen vergelijken Probleemloos een gas & stroom contract aanvragen + afsluiten