Gas en licht vergelijken Wijnjewoude Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar €335


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Vooral het gas dat je verstookt zie je terug in je energierekening. Hierdoor is het slim om te checken welke energieaanbieder een aantrekkelijk contract aanbiedt. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Wijnjewoude vergelijken? Vul jouw locatie en ook verwachte gas-licht verbruik in. Op basis van gaslichtafsluiten.nl kan je als consument nu de kosten van gas licht berekenen. Daarna ontdek je ogenblikkelijk de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Wijnjewoude [Update maart 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het gaat hier om – zonder twijfel – de meest onmisbare voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen op basis van een alles-in-één pakket. Water neem je af bij het drinkwaterbedrijf uit de omgeving Opsterland (dat kan zijn WML). Gas en licht afsluiten in Wijnjewoude kan gemakkelijk bij één aanbieder. Met behulp van onze tool vind je de goedkoopste. Maar hoe kan ik dat doen? Ga aan de slag met het advies van onze experts (of lees verder over vergelijk tarieven Leon Zeewolde).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Friesland).
  2. Maak een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Filter op de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bepaal de energie afkomst (co2 gecompenseerd, groen, groen uit NL, grijs, zon).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor maart 2024.
  6. Bepaal het voordeligste energiebedrijf.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze staat op naam, en is niet gebonden aan adres. Willen jullie wel een andere contract? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Wijnjewoude.

Nieuwbouw? Gas, stroom en water vraag je aan bij www.mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een abonnement voor elektriciteit voldoet in het geval van een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten maart 2024

Weet je alles al van Essent, Eneco, Vattenfall, Greenchoice, Pure Energie of Qurrent, Energiedirect.nl, Powerpeers, ENGIE, Budget Energie? In de kolommen hierna ontdek je de huidige kwalitatieve gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning gebruikt gas en elektriciteit. Deze kosten verschillen nogal per huis. Gemiddelde maandafrekening ligt tussen de €75 tot €210. Onmiddellijk jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan met de contract vergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Wijnjewoude vegelijken. Hieronder bekijk je de doorsnee kosten voor veel voorkomende klasse woningen en huishoudens. Hoe verhoudt mijn energierekening? Download jouw rekening van de energiemaatschappij, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Wijnjewoude. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In het schema hieronder achterhaal jij het geschatte energieverbruik in de regio Opsterland.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,5 €120,25 €131,25 €140,75
Tussenwoning €108,75 €141 €155 €162,5
Hoekwoning €130,25 €152,5 €167 €177,5
2 onder 1 kap €145,25 €167,5 €183,5 €191,25
Villa €176,25 €198,5 €212,25 €222
Gemiddeld €122 €144,5 €160 €170,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. In de meeste gevallen is de boosdoener de netbeheerder (o.a. Enexis). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud aan de netwerken. Doorgaans zijn stroomproblemen in no-time gefixt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is er al snel paniek. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Wijnjewoude? Of je nu klant bent bij Fenor en/of Qwint: alle huishoudens vallen hieronder.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energierekening minimaliseren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Bijgaand bekijk je 3 tips om vandaag nog te besparen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Snel resultaat zien? Minder elektriciteit verbruiken is het meest voor de hand liggend. Voorbeelden zijn “gebruik alleen A++ producten ” en “Probeer je was zoveel mogelijk buiten op te hangen.” Of installeer een HR-ketel van Vaillant, Nefit, AWB, Atag of Intergas.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie loont! Selecteer een 1 jaar abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Deze bekijk jij ogenblikkelijk door middel van onze vergelijkingen.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water maken is een kostbaar proces. Heden ten dage bestaan er meerdere duurzame oplossingen die goedkoper in gebruik zijn. Bijv. pelletkachel, warmtepomp, zonneboiler, infraroodpanelen, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra kiezen?

Tegenwoordig hebben we een hele scala aan bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke maatschappij is het beste? Hiervoor moet je kijken naar je wensen en behoeften. Wil jij graag betrouwbare medewerkers, schone stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Mensen zochten ook naar: energiepakket Oost-Souburg vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Bezoek dan ogenblikkelijk de betaalbaarste maatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik die? Voer jouw gegevens in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij treft vandaag nog de goedkoopste leverancier van gas en stroom (die werken in Friesland) passen bij je energiegebruik.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Is het voor jou prioriteit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Kies dan uiteraard het filter “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar gas licht contracten op basis van bronnen als zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit EU.

Uitstekende klantervaring

Meer en meer contractanten hopen op een professionele klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, medewerkers met kennis, en transparantie is noodzakelijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen lees je de gemiddelde cijfers en betrouwbare comments van huidige contractanten voor energiebedrijven Wijnjewoude.

Overstappen

Elke leverancier is blij met nieuwe klanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is soms niet toegestaan door de aanwezige opzegtermijn. Analyseer hierom de voorwaarden in het contract. Ga pas daarna jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je meer informatie over zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Wijnjewoude gaat gemakkelijk in een online omgeving. Er is een heel scala aan speciale zakelijke abonnementen. De prijzen worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de 21% BTW weer terugvragen. Ook particulieren kunnen dat wanneer men investeert in producten als zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn altijd goedkoperdan wat normale huishoudens betalen. Het voordeel kan flink oplopen op het moment dat je een heleboel gas en elektriciteit gebruikt. Groot voordeel bij ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting bestellen. Een gedeelte van het privégebruik kun men dan opvoeren als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Heerhugowaard afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Een groeiend aantal ondernemers maken de keuze voor zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Wijnjewoude gebeurt ook door te gaan voor duurzame producten zoals bijv. zonneboilers, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook fabrieken afscheid nemen van het gas. Kortom: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook bedrijfsgebouwen. Op basis daarvan draag jij met jouw business bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Wijnjewoude vergelijken Snel een gas en elektra abonnement afsluiten + aanvragen