Gas en licht vergelijken Foudgum Nu energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €140


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. Voornamelijk het gasverbruik zie je terug in jouw energienota. Hierdoor loont het om te analyseren welke energiemaatschappij de laagste prijzen hanteert. À la minute gas en licht leveranciers in Foudgum vergelijken? Vul postcode + huisnummer en geschatte verbruik in. Geholpen door de gaslicht-vergelijker kan je ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. Naderhand zie je probleemloos de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Foudgum [Update juni 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – met afstand – de meest belangrijke voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen door middel van 1 combinatie abonnement. Het water sluit je af via het drinkwaterbedrijf actief in de buurt van Dongeradeel (dat kan zijn Waternet). Gas en licht afsluiten in Foudgum kan gemakkelijk bij één bedrijf. Geholpen door de vergelijker vind je het pakket met de laagste prijs. Hoe doe ik dit? Begin nu met de stappen hieronder (of check Liander welkomstkorting juni 2024).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Geef je adresgegevens in (Friesland).
  2. Schat je energieconsumptie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bepaal de energie afkomst (zon, grijs, co2 gecompenseerd, wind, groen).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor juni 2024.
  6. Klik op de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Regel de aanvraag online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en is niet gebonden aan adres. Wil je toch een ander pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Foudgum.

Bouw je een nieuw huis? Gas, elektriciteit en water registreer je bij MijnAansluiting. Soms kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een contract voor stroom is genoeg wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juni 2024

Ken jij Essent, Vattenfall, Eneco, Pure Energie, NLE of Budget Energie, Powerpeers, Energiedirect.nl, ENGIE, Oxxio? In de volgende lijst zie je een aantal scherpe energie-abonnementen.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument gebruikt gas en elektriciteit. De energiekosten schommelen flink per woning. De maandelijkse energierekening bedraagt tussen de €110 – €185. Binnen no-time jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen middels de contract vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Weetgraag naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Foudgum vegelijken. In het schema hieronder vind je aannemelijke energiekosten voor populaire type huizen en aantal inwoners. Klopt dit met mijn lasten? Neem jouw rekening van de energieaanbieder, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Foudgum. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hierna vind jij het doorsnee- energieverbruik in de regio Dongeradeel.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,75 €122 €131,25 €143,25
Tussenwoning €107 €141,5 €155,25 €164,75
Hoekwoning €132,25 €151,25 €167 €179
2 onder 1 kap €145,5 €169 €184,5 €192
Villa €179,25 €200 €212,25 €222,5
Modaal €122,25 €144,25 €160,75 €168,5

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Normaal komt dit door de netbeheerder (bijv. Cogas). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoud aan de netwerken. Normaal is een elektriciteitsprobleem heel erg snel beëindigd. Als de stroom uitvalt kun je nog maar weinig kanten op. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Foudgum? Dit is nooit exclusief te wijten aan De Vastelastenbond en Innova Energie: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Zo bespaar je op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energielasten reduceren is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder detecteer je 3 adviezen om meteen te besparen op energie.

 1. Gebruik energie verlagen
  Gelijk profiteren? Jouw energieconsumptie reduceren is het eerste wat je kunt doen. Bijvoorbeeld “gebruik niet de standby modus ” en “Doe je wasmachine zo vol mogelijk.” Of plaats zo’n HR-ketel van Atag, Intergas, Vaillant, Nefit of Remeha.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is erg raadzaam! Kies voor een (kort) 1 jarig abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Deze bekijk jij moeiteloos door het toepassen van onze adviseurs.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken is niet goedkoop. Op het ogenblik bestaan er verschillende verantwoorde producten die goedkoop verwarmen. Bijv. warmtenet, pelletkachel, infraroodpanelen, zonneboiler, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

In Holland werken diverse leveranciers die gas en stroom leveren. Welke stroomleverancier is voor jou geschikt? Dat is sterk afhankelijk van wat jij belangrijk vindt. Geef je de voorkeur aan een goede klantenservice, groen gas en groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Wijngaarden vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies dan eenvoudig de scherpste energieleverancier van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul de vergelijker volledig in, en filter vervolgens op prijs. Jij spot eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en stroom (uit Friesland) voor jullie verbruikt.

Groenste gas en elektriciteit

Wil jij vooral dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Selecteer hiervoor de “duurzame energie” bron. Of zoek specifiek naar gas licht contracten op basis van onder andere zonne-energie, groene stroom uit EU, windenergie, groene stroom uit NL.

Hoogste waardering

Opvallend veel huizenbezitters eisen een uitstekende klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en duidelijke omschrijvingen is noodzakelijk. Om dit te weten te komen kan je kijken naar het klantcijfer en recentelijke meningen van afnemers voor energiebedrijven Foudgum.

Overstappen

Elke aanbieder zoekt niet consumenten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan niet altijd omdat je aan een contract vastzit. Controleer als eerste de datum dat je contract afloopt. Hierna kan jij pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar extra details m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Foudgum werkt ogenblikkelijk via de pc. Je kunt kiezen uit pakketten voor de zakelijke markt. De prijzen zijn uitgesplitst in bruto en netto prijzen. ZZP’ers mogen het BTW bedrag terugvragen. Ook particulieren kunnen dat wanneer men investeert in bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruik zijn altijd gunstiger dan die voor consumenten. De korting kan flink oplopen als je meer gas en elektriciteit consumeert. Groot voordeel bij ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afnemen. Een gedeelte van je privégebruik kun jij dan aftrekken van je winst. Start nu ook met gas en stroom in Oud-Beijerland afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Steeds meer zakelijke klanten maken de keuze voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Foudgum? Dat kan door te gaan voor groene oplossingen als pelletkachels, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. In de toekomst zullen ook bedrijven het gasverbruik moeten terugdringen. Oftewel: privé gasvrij wonen maar ook op kantoor. Zodoende draagt iedereen bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Foudgum vergelijken Direct een gas & licht abonnement aanvragen & afsluiten