Gas en licht vergelijken Eys Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar tot €160


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Met name het gas dat je verstookt heeft veel invloed op jouw energierekening. Hierdoor is het goed om te achterhalen welke energieleverancier een aantrekkelijk contract aanbiedt. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Eys vergelijken? Geef je woongegevens plus verbruik in. D.m.v. gaslichtafsluiten.nl kan je als consument vandaag nog de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens bekijk je direct de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Eys [Update februari 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – met afstand – de basis aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen op basis van één verzamel contract. Het water sluit je af via een specifieke waterleverancier werkzaam rondom Gulpen-Wittem (voorbeelden zijn Duneo). Gas en licht afsluiten in Eys kan gelukkig wel bij één bedrijf. Middels de energievergelijker achterhaal je het meest betaalbare contract. Maar hoe kan ik dat doen? Ga aan de slag met de tips van onze specialisten (of bekijk info over Greenchoice welkomstkorting februari 2024).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Limburg).
  2. Geef een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een kort- of lange termijn contract.
  4. Bepaal de energie afkomst (grijs, zon, groen, wind, co2 gecompenseerd).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor februari 2024.
  6. Selecteer de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze staat op naam, en niet op de woning. Toch overstappen? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Eys.

Bouw je een nieuw huis? Gas, stroom en water registreer je bij MijnAansluiting. Zo nu en dan doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een stroompakket is passend bij een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten februari 2024

Kies jij voor NLE, Greenchoice, Pure Energie, Vattenfall, Essent of ENGIE, Qurrent, Energiedirect.nl, Powerpeers, Budget Energie? Hierna tref jij diverse meest gekozen gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument verbruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten schommelen flink per woning. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt tussen de €85 – €210. Moeiteloos de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk middels de tariefvergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Meer weten over gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Eys vegelijken. Hierna ontdek je de modale kosten voor diverse soorten huizen en type gezinnen. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw rekening van de energieaanbieder, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Eys. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Onderstaand zie je het gemiddelde energieverbruik in de regio Gulpen-Wittem.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €101,25 €120,5 €132 €143,25
Tussenwoning €107 €139,75 €154,75 €164,5
Hoekwoning €130,25 €149,25 €167 €176,5
2 onder 1 kap €145,75 €168,25 €183 €192,75
Vrijstaand €176,75 €199,25 €214,75 €223,25
Doorsnee €121,5 €145 €161,25 €170

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Gewoonlijk komt dit door de netbeheerder (bijv. Westland Infra). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoud aan de netwerken. Door de bank genomen is zo’n storing binnen enkele uren beëindigd. Als de stroom uitvalt kun je nog maar weinig kanten op. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Eys? Of je nu klant bent bij Eneco of Leon Zeewolde: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Zo bespaar je op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energienota reduceren is mogelijk op verschillende wijzes. Hierna tref jij 3 adviezen voor een lagere energierekening.

 1. Minder energie gebruiken
  Snel resultaat zien? Minder stroom consumeren is het eerste wat je kunt doen. Zoals “het huis verwarmen met kookwarmte ” en “Zoveel mogelijk dubbel glas.” Of koop een HR-ketel van Atag, Intergas, Nefit, Remeha of Vaillant.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie loont! Bestel een (kort) 1 jarig abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Deze vind je moeiteloos door middel van onze vergelijker.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis is niet goedkoop. Heden ten dage kun jij gebruik maken van aantrekkelijke duurzame oplossingen die veel minder stroom gebruiken. Denk aan infraroodpanelen, pelletkachel, biomassaketel, zonneboiler, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier moet ik kiezen?

Op dit moment werken diverse maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke stroomaanbieder past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar jouw persoonlijke wensen. Zoeken jullie betrouwbare medewerkers, duurzame energie of juist het goedkoopste energiecontract? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Wier vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Kijk jij alleen naar de prijs? Bezoek dan snel de goedkoopste maatschappij van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de gevraagde data in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je bekijkt zonder problemen de goedkoopste leverancier van gas en stroom (werkzaam in Limburg) voor jullie verbruikt.

Duurzaam gas en groene stroom

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Kies daarvoor het filter “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar energiepakketten met bronnen zoals CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, windenergie, groene stroom uit NL.

Beste ratings

Een groeiend aantal contractanten gaan voor hoogstaande klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een snelle service, en betrouwbare informatie is noodzakelijk. Om dit te weten te komen check je de gemiddelde cijfers en recente meningen van klanten voor energiebedrijven Eys.

Overstappen

Elke leverancier is blij met nieuwe klanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de aanwezige opzegtermijn. Controleer eerst jouw huidige energiecontract. Hierna kan jij pas het energie-oversluiten regelen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je extra advies over zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Eys kan meteen in een online omgeving. Er bestaan hiervoor unieke zakelijke abonnementen. De prijzen kun je vinden met en zonder BTW. Een ondernemer mag de BTW aftrekken. Doorgaans kan dat ook als men een aankoop doet van o.a. zonnepanelen. De stroomtarieven van zakelijke klanten zijn vaak scherper dan wat normale huishoudens betalen. De bonus kan groter worden zodra je meer gas en elektriciteit inkoopt. Groot voordeel aangaande ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afnemen. Het aandeel van je privégebruik kan je opgeven als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Orvelte afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Het is een trend: zakelijke gebruikers kiezen voor windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Eys kan natuurlijk door te kiezen voor “groene” oplossingen zoals infraroodpanelen, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook fabrieken van het gas afgaan. Dus: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op kantoor. Hierdoor draag jij je steentje bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Eys vergelijken Probleemloos een gas & elektra abonnement afsluiten en aanvragen