Gas en licht vergelijken Wier Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar wel €205


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. In de eerste plaats het gas waarmee je jouw huis verwarmt zie je terug in jouw energierekening. Hierom loont het om te achterhalen welke energiemaatschappij voor jou het voordeligst is. À la minute gas en licht leveranciers in Wier vergelijken? Voer je adres & verbruiksgegevens in. Middels deze website kun jij ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. Hierna ontdek je probleemloos de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Wier [Update mei 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – veruit – de basis voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar in een totaal abonnement. Water krijg je van het waterbedrijf werkzaam rondom Menameradiel (dit zijn organisaties als Duneo). Gas en licht afsluiten in Wier doen de meesten bij één maatschappij. Aan de hand van gaslichtafsluiten.nl tref je de goedkoopste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Start direct met de tips van onze specialisten (of bekijk info over contract afsluiten bij Coteq Netbeheer).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Friesland).
  2. Maak een inschatting van je energieconsumptie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bepaal de energie afkomst (co2 gecompenseerd, wind, groen uit EU, grijs, zon).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Calculeer de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Regel de aanvraag online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op basis van een adres. Wil je toch een ander pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Wier.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, elektra en water aanvragen gaat via MijnAansluiting. Zo nu en dan doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een pakket voor elektriciteit is zat wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Wil jij graag bij Pure Energie, Essent, Eneco, Vattenfall, Greenchoice of ENGIE, Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl, Qurrent? In de volgende lijst ontdek je een aantal scherpe energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument nuttigt gas en elektriciteit. Deze kosten fluctueren flink per huis. Het doorsnee maandelijkse voorschot schommelt tussen €115 en €160. Vandaag nog de gas licht kosten berekenen? Dit kan via onze vergelijker / tools. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Wier vegelijken. Hierna bekijk je de doorsnee kosten voor verschillende woningtypes en aantal inwoners. Scoor ik hoog of laag? Neem jouw rekening van de energieleverancier, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Wier. Betaal jij op dit moment te veel? Via de volgende tabel bekijk jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Menameradiel.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,5 €122,25 €133 €143,5
Tussenwoning €107,75 €141,5 €153,5 €163,75
Hoekwoning €132,5 €149,25 €166,5 €177,25
2 onder 1 kap €145,5 €170,25 €182,75 €192,75
Landhuis €176,5 €199 €214,25 €224,5
Standaard €121,75 €147 €161 €170,25

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. In de meeste gevallen heeft dit te maken met de netbeheerder (denk aan RENDO Netwerken). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoudswerkzaamheden. Door de bank genomen is zo’n elektriciteitsstoring binnen een paar minuten gefixt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken schieten mensen gauw in de stress. Een storing bij de netbeheerder in Wier? Of je nu stroom afneemt bij Engie en Qwint: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energienota minimaliseren is te doen op diverse manieren. Hieronder zie je 3 tips die je direct kan toepassen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Vandaag nog aan de slag? Minder energie verbruiken is het meest voor de hand liggend. O.a. “korter douchen ” en “Aan een lagere temperatuur wennen in je huis door de kachel lager zetten.” Of bestel de HR-ketel van Vaillant, Atag, Intergas, AWB of Nefit.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Neem een (kort) 1 jarig abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat regel je vandaag nog door gebruik te maken van onze tools.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water en een warm huis is niet goedkoop. Heden ten dage kun jij gebruik maken van meerdere groene systemen die goedkoop verwarmen. Onder andere biomassaketel, infraroodpanelen, zonnepanelen, warmtepomp, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is voor mij geschikt?

In Holland zijn er een hoop verschillende aanbieders van gas en elektra. Welke energie-aanbieder moet ik kiezen? Hiervoor moet je kijken naar waar jij waarde aan hecht. Vind je zaken belangrijk als een goede klantenservice, groen gas en groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Oldemarkt vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies in dat geval binnen no-time de betaalbaarste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je vindt zonder problemen de goedkoopste leverancier van gas en stroom (werkzaam in Friesland) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Wil jij vooral dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Selecteer dan zeker de “duurzame energie” bron. Een andere optie is te zoeken naar energiepakketten met bijvoorbeeld windenergie, zonne-energie, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL.

Hoogste klantervaring

Opvallend veel mensen hopen op een professionele klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, medewerkers met kennis, en duidelijke omschrijvingen zijn belangrijk. Om dit te weten te komen neem je als uitganspunt de totale beoordeling en actuele beoordelingen van afnemers voor energiebedrijven Wier.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil nieuwe gebruikers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is soms niet toegestaan door de geldende opzegtermijn. Check dus het einde van je contracttermijn. Hierna kan jij pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additieve details met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Wier kan vandaag nog in een online omgeving. Als ondernemer heb je de keuze uit B2B contracten. De energiekosten kunnen gevonden worden in bruto en netto prijzen. ZZP’ers mogen de betaalde BTW terugvorderen. Dit wordt ook gedaan als men een aankoop doet van o.a. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruik zijn altijd scherper dan wat normale huishoudens betalen. De compensatie kan groter worden op het moment dat je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit gebruikt. De meerwaarde aangaande ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting inkopen. Het onderdeel van eigen privégebruik mag jij opgeven als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Haulerwijk afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Het is een goede ontwikkeling: ondernemers kiezen voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Wier? Dat kan door te gaan voor verantwoorde systemen zoals infraroodpanelen, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. In de toekomst zullen ook fabrieken de gaskraan dicht moeten draaien. Kortom: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook bedrijfsgebouwen. Zodoende draag jij je steentje bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Wier vergelijken Makkelijk & snel een gas & licht abonnement afsluiten & aanvragen