Gas en licht vergelijken Haulerwijk Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €275


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Vooral het gas dat jij gebruikt heeft veel invloed op de energienota. Hierdoor is het verstandig om te vergelijken welke energiemaatschappij voor jou voordelig is. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Haulerwijk vergelijken? Vul jouw locatie plus verwachte gas-licht verbruik in. Op basis van de gaslicht-vergelijker kan je als consument à la minute de kosten van gas licht berekenen. Hierna vind je vlug de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Haulerwijk [Update april 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het betreft hier – veruit – de meest cruciale aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen aan de hand van een totaal abonnement. Water krijg je van het drinkwaterbedrijf werkzaam rondom Ooststellingwerf (dit zijn organisaties als Evides). Gas en licht afsluiten in Haulerwijk doe je wel bij één aanbieder. Op basis van de gaslicht-vergelijker bekijk je de voordeligste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Gebruik de stappen hieronder (of check Cogas stroom).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Friesland).
  2. Schat jouw energieverbruik.
  3. Filter op de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bepaal de energie afkomst (zon, groen uit EU, wind, grijs, co2 gecompenseerd).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Klik op de voordeligste energieleverancier.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op de woning. Liever wel wisselen van pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Haulerwijk.

Nieuwbouw? Gas, elektra en water aanvragen gaat via MijnAansluiting. Zo nu en dan is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een stroompakket kan volstaan wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Kies jij voor Pure Energie, NLE, Vattenfall, Eneco, Greenchoice of Powerpeers, Energiedirect.nl, ENGIE, Oxxio, Budget Energie? In de kolommen hierna bekijk je een aantal veel gekozen stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument consumeert gas en elektriciteit. Deze kosten wisselen flink per woning. De maandelijkse energielasten ligt ergens tussen de €100 tot €155. Nu jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen middels de vergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Haulerwijk vegelijken. Via de volgende tabel vind jij aannemelijke prijzen voor diverse soorten woningen en grootte van bewoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Download jouw rekening van de energieleverancier, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Haulerwijk. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In het schema hieronder achterhaal je het gemiddelde energieverbruik in de regio Ooststellingwerf.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101,5 €123,25 €132,5 €141,5
Tussenwoning €108 €139,75 €153,5 €164
Hoekwoning €129,5 €150,25 €167,75 €177,5
2 onder 1 kap €146,5 €168,5 €181,5 €192,5
Landhuis €179 €199,25 €214,5 €224,25
Doorsnee €121,75 €144,5 €159,25 €169,5

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de meeste gevallen heeft dit te maken met de netbeheerder (zoals Enduris). Dit is vaak toe te wijzen aan inspectie of onderhoud. In de regel is een stroomprobleem binnen een paar minuten gefixt. Als je geen stroom hebt kan dat zorgen voor veel problemen. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Haulerwijk? Of je nu stroom afneemt bij Anode Energie en Qurrent: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energierekening omlaag bijstellen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hierna vind je 3 tips om vandaag nog te besparen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Snel resultaat zien? Je energieverbruik verminderen is inherent aan een lagere nota. Bijv. “het huis verwarmen met kookwarmte ” en “De vaatwasser zoveel mogelijk tijdens het daltarief aanzetten als je hier gebruik van maakt.” Of neem een HR-ketel van Vaillant, Atag, AWB, Remeha of Nefit.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is interessant! Bestel een (kort) 1 jarig abonnement met een hoge welkomstkorting. Dit zoek je gemakkelijk middels onze adviseurs.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Heden ten dage is er keuzen uit veel milieuvriendelijke installaties die op lage kosten draaien. Bijvoorbeeld zonneboiler, warmtenet, zonnepanelen, warmtepomp, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is voor mij geschikt?

Op dit moment kan jij kiezen uit veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke stroomleverancier is het beste? Dit heeft te maken met wat jij belangrijk vindt. Hecht jij waarde aan een goede klantenservice, groen gas en groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Zoek ook naar energiepakket Aalsmeerderbrug vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies dan à la minute de betaalbaarste maatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul je postcode en het verbruik in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je bekijkt à la minute de goedkoopste leverancier (werkzaam in Friesland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Is het voor jou prioriteit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Sorteer dan natuurlijk de mogelijkheid “duurzame energie”. Of willen jullie stroom en gascontracten op basis van 0windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, zonne-energie.

Goede reviews

Meer en meer Nederlanders kiezen voor goede klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, medewerkers met kennis, en geen kleine lettertjes zijn belangrijk. Hiervoor lees je de gemiddelde cijfers en nieuwe reviews van huidige contractanten voor energiebedrijven Haulerwijk.

Overstappen

Elke aanbieder zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan soms lastig worden omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Inspecteer dus het einde van je contracttermijn. Start pas hierna met jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij extra advies over zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Haulerwijk gaat moeiteloos via internet. Je kunt kiezen uit unieke zakelijke abonnementen. De tarieven zijn uitgesplitst met en zonder BTW. Bedrijven kunnen het BTW bedrag terugvragen. Dit wordt ook gedaan in het kader van bestelling voor producten als zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruik zijn altijd voordeliger vergeleken met de reguliere prijzen. Kortingen kunnen groter worden als je een hele hoop gas en elektriciteit verbruikt. Een leuke bijkomstigheid bij ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting bestellen. Een stukje van het privégebruik mag men opvoeren als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Rouveen afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: bedrijven kiezen voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Haulerwijk kan natuurlijk door te kiezen voor duurzame oplossingen zoals o.a. infraroodpanelen, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal de zakelijke markt afscheid nemen van het gas. Samengevat: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als ondernemingen. Op deze manier draagt iedereen bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Haulerwijk vergelijken A la minute een gas & licht abonnement afsluiten & aanvragen