Gas en licht vergelijken Eppenhuizen Direct leveranciers vergelijken en bespaar wel €100


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energienota. En energie is zeker niet goedkoop. In het bijzonder het gas zie je terug in de energiekosten. Hierdoor loont het om te zien welke energieleverancier een aantrekkelijk contract aanbiedt. Probleemloos gas en licht leveranciers in Eppenhuizen vergelijken? Geef je huisnummer, postcode plus verbruiksgegevens in. Via deze website kun jij onmiddellijk de kosten van gas licht berekenen. Naderhand tref jij eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Eppenhuizen [Update februari 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het betreft hier – zonder twijfel – de belangrijkste voorzieningen in een huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar d.m.v. één compleet abonnement. De wateraansluiting bestel je bij het waterbedrijf in de provincie Eemsmond (dit zijn organisaties als Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Eppenhuizen kan gelukkig wel bij één maatschappij. Door gebruik te maken van onze tool vind je het meest betaalbare contract. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Volg het bijgaande stappenplan (of bekijk UnitedConsumers korting).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Geef je adresgegevens in (Groningen).
  2. Bereken jouw energieverbruik.
  3. Filter op de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bepaal de energie afkomst (grijs, groen uit NL, zon, wind, groen).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor februari 2024.
  6. Zoek naar de voordeligste energie aanbieder.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gelinkt aan jou, en niet op basis van een adres. Wil je toch een ander pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Eppenhuizen.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektriciteit regel je via de website mijnaansluiting.nl. Bijwijlen is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een contract voor elektriciteit kan volstaan in het geval van een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten februari 2024

Kies jij voor Vattenfall, Pure Energie, NLE, Eneco, Greenchoice of Oxxio, Budget Energie, ENGIE, Powerpeers, Qurrent? In de kolommen hierna vind jij een aantal kwalitatieve gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden maakt gebruik van gas en elektriciteit. De energiekosten fluctueren nogal per gezinssamenstelling. Gemiddelde maandafrekening ligt ergens tussen de €105 tot €205. Vlug jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan middels onze gaslicht-vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Benieuwd naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Eppenhuizen vegelijken. Via de volgende tabel vind jij de nominale gas-licht kosten voor verschillende soorten huizen en grootte van bewoners. Scoor ik hoog of laag? Check jouw rekening van de energiemaatschappij, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Eppenhuizen. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In onderstaand schema zie je het geschatte energieverbruik in de regio Eemsmond.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,5 €122,5 €130,75 €141,5
Tussenwoning €108,25 €139 €153,25 €164,25
Hoekwoning €132 €152 €168 €177,5
2 onder 1 kap €147 €167,25 €183,75 €193,75
Villa €179 €197,5 €214,5 €223,75
Gemiddeld €124,5 €144,75 €158,75 €169,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Gewoonlijk is de boosdoener de netbeheerder (als. Stedin). De oorzaak is vaak te vinden in netuitbreidingen. Doorgaans zijn elektriciteitsstoringen heel erg snel opgelost. Als de stroom uitvalt is er al snel paniek. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Eppenhuizen? Of je nu klant bent bij Anode Energie of Innova Energie: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bespaartips voor gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energielasten verminderen is te doen op diverse manieren. Op deze website tref je 3 adviezen voor een lagere energierekening.

 1. Minder energie gebruiken
  Nu starten? Minder stroom consumeren is het eerste wat je kunt doen. Bijvoorbeeld “zet de verwarming uit in ruimte waar je niet bent ” en “Rolluiken gebruiken.” Of installeer een HR-ketel van Remeha, AWB, Nefit, Atag of Vaillant.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie kan snel uit! Bestel kortlopende energiecontracten met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Deze bekijk jij moeiteloos op basis van onze specialisten.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming kost veel (duur) gas. Op het ogenblik bestaan er meerdere milieuvriendelijke systemen waarbij je goedkoop uit bent. O.a. zonneboiler, warmtenet, infraroodpanelen, warmtepomp, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

In Nederland werken diverse aanbieders van stroom en gas. Welk bedrijf past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van waar jij waarde aan hecht. Hecht jij waarde aan vriendelijke klantenservice, duurzame energie of wil jij het goedkoopste pakket? Ook interessant: energiepakket Westergeest vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer in dat geval eenvoudig de betaalbaarste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul jouw verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij treft eenvoudig de goedkoopste maatschappij (uit Groningen) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groenste gas en elektriciteit

Is het voor jou prioriteit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Markeer dan de “duurzame energie” optie. Een andere optie is te zoeken naar gas en elektra abonnementen met bijvoorbeeld windenergie, zonne-energie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende waardering

Sommige contractanten willen de beste klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, deskundige specialisten, en duidelijke voorwaarden zijn belangrijk. Daarvoor kan je kijken naar het klantcijfer en recente beoordelingen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Eppenhuizen.

Overstappen

Elke leverancier van energie is blij met nieuwe klanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan soms lastig worden door de geldende opzegtermijn. Bestudeer om die reden de datum dat je contract afloopt. Ga pas daarna jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additieve voorlichting met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Eppenhuizen kan snel door het internet. We zien steeds meer unieke zakelijke abonnementen. De energietarieven zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de betaalde BTW terugvorderen. Dit is ook gebruikelijk bij het aankopen van onder andere zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn altijd scherper dan de particuliere tarieven. Kortingen kunnen sterk oplopen wanneer je een boel gas en elektriciteit gebruikt. Het grote voordeel t.b.v. ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afsluiten. Een deel van je privégebruik kun je dan aftrekken van je winst. Start nu ook met gas en stroom in Oosterwijk afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Steeds meer ondernemingen maken de keuze voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Eppenhuizen? Doe dit door een belang te nemen in duurzame installaties zoals o.a. zonneboilers, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. In de toekomst zullen ook fabrieken de gaskraan dicht moeten draaien. Kortom: zowel thuis gasvrij wonen als fabrieken en kantoren. Door dit toe te passen neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Eppenhuizen vergelijken Snel een gas & licht contract aanvragen + afsluiten