Gas en licht vergelijken Ellertshaar Nu leveranciers vergelijken en bespaar €320


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energienota. En dat is soms best een flink bedrag. In het bijzonder het gas waarmee je jouw huis verwarmt zie je terug in jouw energienota. Om die reden is het beslist niet onverstandig om te analyseren welke energieaanbieder de laagste prijzen hanteert. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Ellertshaar vergelijken? Vul jouw locatie en energieverbruik in. Met behulp van deze website kan je vlug de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap bekijk jij vlug de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Ellertshaar [Update februari 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We praten dan ook over – veruit – de meest essentiële voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen aan de hand van een totaal abonnement. Water krijg je van de betreffende leverancier in de regio Borger-Odoorn (voorbeelden zijn Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Ellertshaar kan gemakkelijk bij één partij. Door gebruik te maken van de vergelijker vind jij de voordeligste. Maar op welke manier kan dat? Ga aan de slag met het 7-stappen model (of bezoek DELTA korting).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Drenthe).
  2. Schat je energieconsumptie.
  3. Filter op een kort- of lange termijn contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (zon, co2 gecompenseerd, wind, groen, groen uit EU).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Check het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Regel de aanvraag online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze staat op naam, en niet gebonden aan het adres. Willen jullie wel een andere contract? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Ellertshaar.

Bouw je een nieuw huis? Gas water en stroom registreer je bij www.mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor elektriciteit volstaat wanneer je kiest voor het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten februari 2024

Wil jij graag bij Essent, Pure Energie, NLE, Eneco, Vattenfall of Powerpeers, Qurrent, Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl? Onderstaand ontdek je onze scherpe energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin nuttigt gas en elektriciteit. De kosten voor energie variëren enorm per woning. De maandelijkse energienota schommelt tussen €100 en €230. Onmiddellijk de gas licht kosten berekenen? Dit kan aan de hand van de contract vergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en check de kosten voor elektra en gas. Benieuwd naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Ellertshaar vegelijken. Hieronder vind jij de modale energiekosten voor diverse klasse woningen en gezinssamenstellingen. Scoor ik hoog of laag? Download jouw rekening van de energieleverancier, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Ellertshaar. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In onderstaand schema vind jij het gemiddelde energieverbruik in de regio Borger-Odoorn.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101 €121,25 €131 €141,5
Tussenwoning €107,5 €139,5 €154,25 €165,5
Hoekwoning €130,25 €150 €166,25 €178,5
2 onder 1 kap €146,5 €169 €182,75 €193,5
Bungalow €179,5 €200,5 €214 €221,5
Doorsnee €122,75 €145,25 €159 €169

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Normaliter ligt dit aan de netbeheerder (zoals Enexis). De oorzaak is vaak te vinden in netuitbreidingen. Normaliter is zo’n elektriciteitsstoring binnen een paar minuten opgelost. Wanneer je zonder stroom zit schieten mensen gauw in de stress. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Ellertshaar? Of je nu stroom afneemt bij Allure Energie en Pure Energie: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De maandelijkse energienota minimaliseren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hieronder ontdek je 3 adviezen om meteen te besparen op energie.

 1. Energiegebruik reduceren
  Vandaag nog aan de slag? Minder elektriciteit verbruiken is inherent aan een lagere nota. Zoals “zet de verwarming uit in ruimte waar je niet bent ” en “Overweeg een zwakkere lamp te gebruiken als je een lamp hebt met een dimmer die je nooit op de sterkste stand gebruikt.” Of koop een HR-ketel van Remeha, Nefit, AWB, Intergas of Vaillant.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is zeker ons advies! Ga voor een (kort) 1 jarig abonnement met een hoge welkomstkorting. Je regelt dat binnen no-time met ons zoekscript.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis kost veel (duur) gas. Op dit moment kun jij gebruik maken van velerlei verantwoorde oplossingen die goedkoper in gebruik zijn. Bijv. zonnepanelen, biomassaketel, infraroodpanelen, warmtenet, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

Op dit moment heb je de keuze uit veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke maatschappij moet ik kiezen? Dat ligt aan waar jij waarde aan hecht. Hecht jij waarde aan betrouwbare medewerkers, groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Wellerlooi vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer dan vlug de scherpste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul jouw verbruik in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij ziet nu de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (die levert in Drenthe) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Sorteer dan zeker de “duurzame energie” bron. Of willen jullie gas + stroom pakketten op basis van bronnen als windenergie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Uitstekende ratings

Een deel van de huishoudens willen de beste klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, medewerkers met kennis, en heldere communicatie wil iedereen. Om hier achter te komen lees je het cijfer en nieuwe comments van andere consumenten voor energiebedrijven Ellertshaar.

Overstappen

Elke aanbieder zoekt niet consumenten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is niet altijd mogelijk omdat je aan een contract vastzit. Inspecteer daarom de datum dat je contract afloopt. Ga pas daarna het oversluiten definitief maken. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij meer details aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Ellertshaar gaat snel door het internet. Je kunt kiezen uit pakketten voor de zakelijke markt. De prijzen worden omschreven zowel in als uit de BTW. Ondernemers kunnen namelijk het BTW bedrag terugvragen. Ook particulieren kunnen dat in het kader van bestelling voor bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn doorgaans betaalbaarder dan die voor consumenten. De compensatie kan sterk oplopen zodra je een hele hoop gas en elektriciteit afneemt. Een pluspunt t.b.v. ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting aanvragen. Een deel van eigen privégebruik kun jij dan als zakelijke kosten opvoeren. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Onna afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Meer en meer zakelijke gebruikers investeren in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Ellertshaar kan natuurlijk door geld te steken in “groene” oplossingen zoals bijv. zonneboilers, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Over een aantal jaren zal de zakelijke markt niet langer gebruik maken van gas. Dus: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als de bedrijven. Op basis daarvan draag jij je steentje bij aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Ellertshaar vergelijken Gemakkelijk een stroom en gas contract aanvragen & afsluiten