Gas en licht vergelijken Wellerlooi Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €295


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. In het bijzonder het gasverbruik drukt zwaar op de energienota. Om die reden is het beslist niet onverstandig om te vergelijken welke energieaanbieder voor jou voordelig is. Meteen gas en licht leveranciers in Wellerlooi vergelijken? Geef je woongegevens + verbruik in. Geholpen door de energievergelijker kan je als consument moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend ontdek je meteen de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Wellerlooi [Update maart 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het gaat hier om – met afstand – de basis aansluitingen in een huis. Gas, water en licht bestel je niet d.m.v. één compleet abonnement. Water neem je af bij het waterbedrijf uit de omgeving Bergen (L.) (dit zijn organisaties als PWN). Gas en licht afsluiten in Wellerlooi kan gemakkelijk bij één partij. Dankzij onze tool zie je de meest aantrekkelijke. Hoe doe ik dit? Volg het 7-stappen model (of bezoek besparen bij Liander).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Limburg).
  2. Schat gas + stroom gebruik.
  3. Kies een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (wind, groen uit EU, groen uit NL, zon, co2 gecompenseerd).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor maart 2024.
  6. Kies de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Sluit het pakket online af, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op de woning. Willen jullie wel een andere contract? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Wellerlooi.

Nieuwbouw? Gas, stroom en water kan je aanvragen bij Mijnaansluiting.nl. Soms is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor stroom kan volstaan wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten maart 2024

Ben je al bekend met Eneco, NLE, Vattenfall, Pure Energie, Greenchoice of ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers, Oxxio, Budget Energie? In de opsomming zie je onze populaire energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin maakt gebruik van gas en elektriciteit. Deze kosten wisselen nogal per gezinssamenstelling. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt tussen de €105 tot €155. Probleemloos jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit met onze gaslicht-vergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en check de kosten voor elektra en gas. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Wellerlooi vegelijken. In het schema hieronder vind jij de modale tarieven voor veel voorkomende type huizen en type gezinnen. Scoor ik hoog of laag? Check jouw rekening van de energieleverancier, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Wellerlooi. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In de tabel achterhaal je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Bergen (L.).


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,75 €120,25 €133 €143,5
Tussenwoning €108 €138,25 €155,25 €164,5
Hoekwoning €129,5 €151,75 €168,25 €179
2 onder 1 kap €144,75 €167,25 €183,5 €191,75
Landhuis €176,75 €197,75 €212,5 €222,5
Doorsnee €123,5 €146 €160,75 €170,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Dikwijls heeft dit te maken met de netbeheerder (bijvoorbeeld Stedin). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoudswerkzaamheden. In een doorsnee situatie zijn stroomproblemen binnen enkele uren verholpen. Wanneer je zonder stroom zit is er al snel paniek. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Wellerlooi? Dit is nooit exclusief te wijten aan DELTA en Pure Energie: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energiekosten beperken kan op verschillende manieren. Bijgaand vind je 3 tips die je direct kan toepassen.

 1. Minder energie gebruiken
  Snel resultaat zien? Minder stroom consumeren resulteert direct in minder lasten. Onder andere “het huis verwarmen met kookwarmte ” en “Zorg dat de was die je strijkt niet te droog wordt.” Of installeer een HR-ketel van Vaillant, Intergas, Remeha, AWB of Nefit.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is erg raadzaam! Selecteer een kort abonnement (1 jaar) met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Je zoekt dit nu aan de hand van onze vergelijker.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Op het ogenblik bestaan er diverse “groene” oplossingen die veel minder stroom gebruiken. Bijv. warmtepomp, infraroodpanelen, zonneboiler, biomassaketel, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

In Nederland zijn er verschillende bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welk stroombedrijf is het beste? Hiervoor moet je kijken naar jouw persoonlijke wensen. Zoeken jullie uitstekende service, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of kijk jij enkel naar de prijs? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Noordgouwe vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer dan moeiteloos de gunstigste energieleverancier van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul de gevraagde data in, en filter vervolgens op prijs. Je treft binnen no-time de goedkoopste leverancier van gas en elektra (actief in Limburg) voor jouw situatie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Is het voor jou prioriteit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Selecteer dan natuurlijk als bron “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar gas + stroom pakketten met bijv. windenergie, groene stroom uit NL, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas.

Goede reviews

Meer en meer Nederlanders eisen een uitstekende klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, deskundige specialisten, en duidelijke voorwaarden zijn belangrijk. Daarvoor lees je de gemiddelde cijfers en betrouwbare comments van huidige contractanten voor energiebedrijven Wellerlooi.

Overstappen

Elke leverancier van energie is blij met nieuwe klanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is soms niet toegestaan omdat je aan een contract vastzit. Check als eerste de einddatum van je contract. Ga pas daarna het energie-oversluiten regelen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij meer voorlichting betreft zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Wellerlooi is gemakkelijk via internet. Daarvoor zijn abonnementen voor de zakelijke markt. De energiekosten kunnen gevonden worden met en zonder BTW. Een ondernemer mag de 21% BTW weer terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook bij het aankopen van bijv. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn aanzienlijk betaalbaarder dan het tarief voor de normale consument. De korting kan toenemen als je een hele hoop gas en elektriciteit afneemt. Een leuke bijkomstigheid voor ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting inkopen. Een stukje van het privégebruik kun je dan als zakelijke kosten opvoeren. Start nu ook met gas en stroom in Haalderen afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Meer en meer zakelijke klanten zijn geïnteresseerd in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Wellerlooi? Dat kan door een belang te nemen in “groene” systemen zoals bijv. zonneboilers, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook bedrijven de gaskraan dicht moeten draaien. Kortom: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op zakelijke locaties. Op basis daarvan draag jij je steentje bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Wellerlooi vergelijken Makkelijk & snel een licht en gas contract afsluiten en aanvragen