Gas en licht vergelijken Noordgouwe Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar wel €265


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. Bovenal het gas dat jij gebruikt beïnvloedt de energiekosten. Om die reden loont het om te analyseren welke energieleverancier een aantrekkelijk contract aanbiedt. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Noordgouwe vergelijken? Vul postcode + huisnummer plus geschatte verbruik in. Dankzij de gaslicht-vergelijker kun jij moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Daarop detecteer je vlug de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Noordgouwe [Update mei 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het zijn dan ook – verreweg – de allerbelangrijkste voorzieningen in een huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen via één verzamel contract. Water wordt geregeld via een specifieke waterleverancier in de provincie Schouwen-Duiveland (bijv. Waternet). Gas en licht afsluiten in Noordgouwe doen de meesten bij één aanbieder. Geholpen door de energievergelijker bekijk je de meest aantrekkelijke. Maar op welke manier kan dat? Volg de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over actie van Noordelijk Lokaal Duurzaam).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Zeeland).
  2. Geef een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Kies de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen, groen uit EU, zon, co2 gecompenseerd, grijs).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Kies de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gelinkt aan jou, en niet op basis van een adres. Willen jullie wel een andere contract? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Noordgouwe.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, elektra en water vraag je aan bij MijnAansluiting. Zo nu en dan kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een contract voor stroom is genoeg wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kies jij voor NLE, Essent, Eneco, Greenchoice, Pure Energie of Powerpeers, Qurrent, Energiedirect.nl, Budget Energie, ENGIE? In de volgende lijst achterhaal je onze veel bestelde gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden consumeert gas en elektriciteit. Deze kosten schommelen aanzienlijk per gezinssamenstelling. De maandelijkse tarieven / nota ligt ergens tussen de €95 tot €185. Probleemloos jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk middels onze vergelijker / tools. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Weetgraag naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Noordgouwe vegelijken. In onderstaand schema achterhaal je de doorsnee prijzen voor veel voorkomende klasse woningen en type gezinnen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Download jouw rekening van de energieaanbieder, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Noordgouwe. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In onderstaand schema tref je het verwachte energieverbruik in de regio Schouwen-Duiveland.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,25 €121,25 €132 €141,5
Tussenwoning €108,25 €138,75 €153,25 €163
Hoekwoning €131,5 €150,5 €167,25 €178,75
2 onder 1 kap €145,75 €168,5 €183,5 €191,25
Landhuis €176,5 €199,5 €213 €223
Gemiddeld €122,75 €145,5 €160,25 €168,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Normaliter ligt dit aan de netbeheerder (denk aan Endinet Groep). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoud aan de netwerken. Vaak is zo’n storing binnen een paar minuten beëindigd. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is de impact direct groot. Een storing bij de netbeheerder in Noordgouwe? Of je nu klant bent bij Essent of HVC: alle klanten krijgen ermee te maken.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De kosten van energie minimaliseren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Bijgaand detecteer je tips & tricks voor een lagere energierekening.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Vandaag nog aan de slag? Minder energie verbruiken is het meest voor de hand liggend. Voorbeelden zijn “de oven efficiënt gebruiken ” en “Een HR-ketel gebruiken.” Of installeer een HR-ketel van Atag, AWB, Intergas, Remeha of Nefit.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie loont! Bestel een (kort) 1 jarig abonnement met een hoge welkomstkorting. Deze bekijk jij nu middels onze adviseurs.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen verstookt een hoop duur gas. Op dit moment kan je profiteren van interessante “groene” systemen die goedkoper in gebruik zijn. O.a. zonneboiler, warmtenet, zonnepanelen, warmtepomp, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

Op dit moment vind je diverse bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke stroomaanbieder is voor jou geschikt? Dit wordt bepaald door jouw persoonlijke wensen. Vind je zaken belangrijk als goede hulp en ondersteuning, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of kijk jij enkel naar de prijs? Mensen zochten ook naar: energiepakket Gieten vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies dan probleemloos de scherpste leverancier van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Voer jouw gegevens in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij ziet moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas licht (uit Zeeland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groenste gas en elektriciteit

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Markeer dan natuurlijk de “duurzame energie” bron. Of wil jij gas en elektra abonnementen met bronnen als zonne-energie, groene stroom uit NL, windenergie, CO2 gecompenseerd gas.

Beste ratings

Veel huizenbezitters hopen op een professionele klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, deskundige specialisten, en transparantie wil iedereen. Om daarvan een goed beeld te krijgen kijk je naar de gemiddelde cijfers en betrouwbare beoordelingen van andere consumenten voor energiebedrijven Noordgouwe.

Overstappen

Elke energiemaatschappij is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan soms lastig worden door de geldende opzegtermijn. Bekijk hierom de einddatum van je contract. Ga pas daarna jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je meer voorlichting inzake zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Noordgouwe gaat ogenblikkelijk via de pc. Daarvoor zijn speciale zakelijke abonnementen. De energiekosten vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen de 21% BTW weer terugvragen. Dit is ook gebruikelijk bij het aankopen van bijvoorbeeld zonnepanelen. De stroomtarieven van zakelijke klanten zijn doorgaans gunstiger dan het tarief voor de normale consument. Het voordeel kan groter worden op het moment dat je meer dan standaard gas en elektriciteit inkoopt. Het grote voordeel betreffende ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting bestellen. Het aandeel van eigen privégebruik kun men dan opgeven als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Zuiderwoude afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Steeds meer ondernemers maken de keuze voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Noordgouwe is ook mogelijk door te kiezen voor groene energiebronnen zoals o.a. zonneboilers, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zullen ook bedrijven niet langer gebruik maken van gas. Samengevat: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook bedrijfsgebouwen. Door dit toe te passen draag jij je steentje bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Noordgouwe vergelijken Nu een gas & licht abonnement afsluiten en aanvragen