Gas en licht vergelijken Eijsden Direct leveranciers vergelijken en bespaar wel €285


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. Met name het gas dat jij gebruikt drukt zwaar op jouw energierekening. Vandaar is het verstandig om te achterhalen welke energieaanbieder een aantrekkelijk contract aanbiedt. À la minute gas en licht leveranciers in Eijsden vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en verbruik in. Aan de hand van de gaslicht-vergelijker kan je als consument binnen no-time de kosten van gas licht berekenen. Daarna detecteer je à la minute de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Eijsden [Update februari 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het gaat hier om – overduidelijk – de meest belangrijke voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar middels één compleet abonnement. Het water sluit je af via het drinkwaterbedrijf actief in de buurt van Eijsden-Margraten (dit zijn organisaties als Evides). Gas en licht afsluiten in Eijsden doe je wel bij één maatschappij. Door middel van gaslichtafsluiten.nl tref jij het pakket met de laagste prijs. Hoe dat werkt? Gebruik de stappen hieronder (of check Enexis aanbieding).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Limburg).
  2. Maak een inschatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Kies een kort- of lange termijn contract.
  4. Kies het soort stroom (groen uit EU, groen, grijs, co2 gecompenseerd, zon).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Kies de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op de woning. Willen jullie wel een andere contract? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Eijsden.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas water en stroom aanvragen gaat via www.mijnaansluiting.nl. Bijwijlen is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een contract voor elektriciteit is gepast wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten februari 2024

Weet je alles al van NLE, Pure Energie, Vattenfall, Greenchoice, Essent of Powerpeers, Budget Energie, Energiedirect.nl, Oxxio, ENGIE? Onderstaand achterhaal jij de veel gekozen energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander nuttigt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten verschillen aanmerkelijk per gezin. De maandelijkse tarieven / nota ligt ergens tussen de €80 – €155. Ogenblikkelijk de gas licht kosten berekenen? Dat kan met de tariefvergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en bekijk de kosten van gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Eijsden vegelijken. In de tabel achterhaal je de modale kosten voor populaire woningtypes en gezinssamenstellingen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Bekijk jouw rekening van de energiemaatschappij, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Eijsden. Betaal jij op dit moment te veel? Via de volgende tabel tref jij het geschatte energieverbruik in de regio Eijsden-Margraten.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,5 €121,25 €130,5 €141,75
Tussenwoning €106,5 €138,75 €154,5 €162,25
Hoekwoning €131,25 €151,75 €169,5 €179,25
2 onder 1 kap €146,5 €170 €182,25 €192,75
Villa €178,75 €198 €214 €222,5
Modaal €122 €145 €158,25 €170,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. In de regel komt dit door de netbeheerder (o.a. Endinet Groep). De oorzaak kan zijn onderhoudswerkzaamheden. Gebruikelijk zijn stroomproblemen heel erg snel gefixt. Als je geen stroom hebt kun je nog maar weinig kanten op. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Eijsden? Of je nu klant bent bij Fenor of Oxxio: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De maandelijkse energienota verminderen kan op verschillende manieren. Bijgaand vind jij 3 tips om vandaag nog te besparen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Nu starten? Minder energie verbruiken resulteert direct in minder lasten. Onder andere “gebruik uitsluiten A+ apparaten ” en “Geen tweede koelkast gebruiken.” Of plaats zo’n HR-ketel van Remeha, Vaillant, Atag, Intergas of Nefit.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Selecteer een 1 jarig contract inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dat zoek jij moeiteloos via onze tools.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water maken kost veel (duur) gas. Tegenwoordig bestaan er veel verantwoorde energiebronnen die op lage kosten draaien. Bijvoorbeeld pelletkachel, infraroodpanelen, zonneboiler, warmtepomp, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is het beste?

Tegenwoordig zijn er verschillende bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke aanbieder past bij mij? Dat ligt aan wat jij belangrijk vindt. Wil jij graag goede hulp en ondersteuning, duurzame energie of kijk jij enkel naar de prijs? Zoek ook naar energiepakket Wateringen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer dan snel de goedkoopste maatschappij van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Voer jouw gegevens in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij doorzoekt vandaag nog de goedkoopste aanbieder (actief in Limburg) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Vind jij het belangrijk dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Sorteer dan natuurlijk de “duurzame energie” optie. Een andere optie is te zoeken naar gas + stroom pakketten op basis van 0CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, zonne-energie, windenergie.

Beste beoordeling

Opvallend veel consumenten kiezen voor goede klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, vakbekwame experts, en heldere communicatie is wenselijk. Hiervoor raadpleeg je het klantcijfer en betrouwbare beoordelingen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Eijsden.

Overstappen

Elke energieleverancier wil nieuwe gebruikers. Een andere abonnement nemen (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de aanwezige opzegtermijn. Inspecteer als eerste de voorwaarden in het contract. Vervolgens kan je pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additieve voorlichting ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Eijsden is eenvoudig in een online omgeving. Men kan kiezen uit B2B contracten. De prijzen vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de betaalde BTW terugvorderen. Doorgaans kan dat ook wanneer men investeert in bijv. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn regelmatig goedkoperdan de particuliere tarieven. De korting kan toenemen als je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit inkoopt. De meerwaarde t.b.v. ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting inkopen. Een gedeelte van eigen privégebruik kan jij opgeven als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Oldekerk afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Opvallend veel zakelijke gebruikers kiezen voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Eijsden? Dat kan door te investeren in verantwoorde installaties zoals bijv. infraroodpanelen, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook bedrijven niet langer gebruik maken van gas. Samengevat: privé gasvrij wonen maar ook fabrieken en kantoren. Zodoende neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een schoner milieu.

Energiepakketten Eijsden vergelijken Snel online een gas & stroom contract aanvragen & afsluiten