Gas en licht vergelijken Wateringen Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar wel €115


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energienota. En energie is zeker niet goedkoop. Voornamelijk het gasverbruik kom je weer tegen in je energierekening. Hierom is het slim om te achterhalen welke energieleverancier de laagste prijzen hanteert. Direct gas en licht leveranciers in Wateringen vergelijken? Voer je adres plus verbruiksgegevens in. Op basis van de vergelijker kun je probleemloos de kosten van gas licht berekenen. Daarop achterhaal je direct de goedkoopste energiemaatschappij. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Wateringen [Update juni 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – overduidelijk – de meest essentiële voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar op basis van een totaal abonnement. Het water sluit je af via een specifieke waterleverancier uit de omgeving Westland (bijv. Vitens). Gas en licht afsluiten in Wateringen is gewoon mogelijk bij één partij. D.m.v. gaslichtafsluiten.nl achterhaal je de meest aantrekkelijke. Maar hoe kan ik dat doen? Doorloop snel het 7-stappen model (of bezoek besparen bij Leon Zeewolde).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Zuid-Holland).
  2. Maak een inschatting van gas + stroom gebruik.
  3. Kies een kort- of lange termijn contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen uit NL, groen uit EU, co2 gecompenseerd, zon, wind).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Kies de goedkoopste energieleverancier.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet gebonden aan het adres. Liever wel wisselen van pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Wateringen.

Nieuwbouw? Gas, water en elektra vraag je aan bij de website mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor stroom is passend in het geval van een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten juni 2024

Kies jij voor Pure Energie, NLE, Essent, Greenchoice, Eneco of Energiedirect.nl, ENGIE, Budget Energie, Qurrent, Powerpeers? In de opsomming achterhaal je een aantal kwalitatieve gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander verbruikt gas en elektriciteit. De energiekosten fluctueren wel per huishouden. Gemiddelde maandafrekening varieert tussen €75 tot €250. Moeiteloos jullie gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen met onze gaslicht-vergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Weetgraag naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Wateringen vegelijken. Hierna achterhaal jij de gemiddelde prijzen voor diverse woningtypes en type gezinnen. Scoor ik hoog of laag? Download jouw rekening van de energieleverancier, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Wateringen. Betaal jij op dit moment te veel? In onderstaand schema vind jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Westland.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,25 €121,5 €131,25 €141,5
Tussenwoning €108,5 €139 €153,25 €165,5
Hoekwoning €129,5 €149,25 €166,5 €176,5
2 onder 1 kap €146,75 €167,5 €184 €193
Vrijstaand €176,5 €197,75 €213,25 €221,75
Standaard €123 €146 €160,75 €169,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Normaliter komt dit door de netbeheerder (als. RENDO Netwerken). Dit is vaak toe te wijzen aan werkzaamheden aan het netwerk. In een doorsnee situatie zijn elektriciteitsstoringen heel erg snel beëindigd. Wanneer je zonder stroom zit kun je nog maar weinig kanten op. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Wateringen? Of je nu stroom afneemt bij Essent en/of Qwint: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energierekening verminderen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hieronder tref je 3 adviezen voor een lagere energierekening.

 1. Minder energie gebruiken
  Direct besparen? Minder stroom consumeren resulteert direct in minder lasten. Zoals “wassen op 30 graden ” en “Het beeldscherm uitzetten als je iets download.” Of installeer een HR-ketel van Vaillant, Intergas, Nefit, AWB of Atag.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie loont! Ga voor een 1 jaar abonnement met een hoge welkomstkorting. Dit zoek je probleemloos middels ons zoekscript.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water maken is een kostbaar proces. Op het ogenblik zijn er veel verantwoorde producten waarbij je goedkoop uit bent. Onder andere infraroodpanelen, zonneboiler, pelletkachel, biomassaketel, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra moet ik kiezen?

Op dit moment zijn er een hoop verschillende maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk stroombedrijf moet ik kiezen? Dat ligt aan je wensen en behoeften. Vind je zaken belangrijk als uitstekende service, groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Zoek ook naar energiepakket Nispen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Bezoek dan vlug de scherpste aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul de vergelijker volledig in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij treft simpelweg de goedkoopste leverancier van gas en stroom (actief in Zuid-Holland) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Vind jij het belangrijk dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Markeer dan uiteraard de “duurzame energie” optie. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas en elektra abonnementen met onder andere CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, groene stroom uit EU, windenergie.

Goede reviews

Een deel van de consumenten eisen een uitstekende klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een snelle service, en heldere communicatie wil iedereen. Om dit te weten te komen lees je de gemiddelde cijfers en betrouwbare reviews van huidige contractanten voor energiebedrijven Wateringen.

Overstappen

Elke energieleverancier is blij met nieuwe klanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan niet altijd door de geldende opzegtermijn. Check altijd jouw huidige energiecontract. Ga pas daarna jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additieve info omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Wateringen kan vlug online. Men kan kiezen uit speciale zakelijke abonnementen. De energiekosten worden weergegeven in bruto en netto prijzen. Een ondernemer mag de betaalde BTW terugvorderen. Dit wordt ook gedaan in het kader van bestelling voor producten als zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor zakelijke klanten zijn een stuk scherper dan wat normale huishoudens betalen. De bonus kan hoger worden als je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit verbruikt. Het grote voordeel bij ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afsluiten. Een gedeelte van eigen privégebruik mag jij aftrekken als kosten voor het bedrijf. Nu ook online: gas en stroom in Gronsveld afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal ondernemingen gaan voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Wateringen kan natuurlijk door te gaan voor milieuvriendelijke oplossingen zoals infraroodpanelen, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zullen ook bedrijven niet langer gebruik maken van gas. Oftewel: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook de bedrijven. Op deze manier draagt iedereen bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Wateringen vergelijken Snel online een gas en elektra contract afsluiten + aanvragen