Gas en licht vergelijken Egchel Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar €125


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energiekosten. En dat is soms best een flink bedrag. Hoofdzakelijk het verstookte gas heeft veel invloed op jouw energienota. Vandaar loont het om te analyseren welke energiemaatschappij voor jou voordelig is. Probleemloos gas en licht leveranciers in Egchel vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en ook energieverbruik in. Door gebruik te maken van de vergelijker kan je als consument probleemloos de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens detecteer je direct de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Egchel [Update mei 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het betreft hier – verreweg – de meest essentiële voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen op basis van een totaal abonnement. Het water sluit je af via de verantwoordelijke wateraanbieder werkzaam rondom Peel en Maas (dat kan zijn Duneo). Gas en licht afsluiten in Egchel kan gemakkelijk bij één aanbieder. Geholpen door onze tool tref je de meest aantrekkelijke. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Gebruik de tips van onze specialisten (of bekijk info over Qwint aanbieding).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Selecteer eerst je locatie (Limburg).
  2. Bereken gas + stroom gebruik.
  3. Selecteer een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Klik op het type energieopwekking (groen uit EU, groen, co2 gecompenseerd, groen uit NL, grijs).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Check het voordeligste energiebedrijf.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gelinkt aan jou, en niet op basis van een adres. Liever wel wisselen van pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Egchel.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektriciteit vraag je aan bij de website mijnaansluiting.nl. Soms is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor stroom voldoet bij een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kiezen jullie voor Vattenfall, Pure Energie, Greenchoice, Eneco, Essent of Powerpeers, Oxxio, Qurrent, Budget Energie, Energiedirect.nl? Hieronder ontdek je de populaire energiecontracten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin gebruikt gas en elektriciteit. Deze kosten verschillen flink per huishouden. De maandelijkse tarieven / nota schommelt tussen €95 en €190. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Dat kan via de tariefvergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Egchel vegelijken. In onderstaand schema detecteer je geschatte tarieven voor diverse klasse woningen en gezinssamenstellingen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Bekijk jouw energienota, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Egchel. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Via de volgende tabel achterhaal je het doorsnee- energieverbruik in de regio Peel en Maas.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,75 €122 €132 €141,75
Tussenwoning €107,75 €138,25 €155,5 €162,5
Hoekwoning €132,25 €149,5 €169 €177,5
2 onder 1 kap €145 €170,25 €181,75 €191,5
Landhuis €178 €197,25 €215,25 €224,25
Gemiddeld €122 €144,75 €160 €171,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Gewoonlijk ligt dit aan de netbeheerder (zoals Coteq Netbeheer). De oorzaak kan zijn onderhoud aan de netwerken. Normaal zijn stroomproblemen binnen enkele uren verholpen. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kun je nog maar weinig kanten op. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Egchel? Dit is niet afhankelijk van Huismerk Energie of Noordelijk Lokaal Duurzaam: iedereen wordt erdoor getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De maandelijkse energierekening minimaliseren is mogelijk op verschillende wijzes. Bijgaand bekijk je aanwijzingen die je direct kan toepassen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Nu starten? Je energieverbruik verminderen is eigenlijk het meest belangrijk. Mogelijkheden zijn “de verwarming omlaag doen ” en “Overweeg een zwakkere lamp te gebruiken als je een lamp hebt met een dimmer die je nooit op de sterkste stand gebruikt.” Of koop een HR-ketel van Remeha, Vaillant, Intergas, Atag of Nefit.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is zeker ons advies! Selecteer kortlopende energiecontracten met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dit zoek je eenvoudig d.m.v. onze adviseurs.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming is gewoon duur. Vandaag de dag is er keuzen uit velerlei duurzame producten die goedkoper in gebruik zijn. Denk aan infraroodpanelen, biomassaketel, zonneboiler, zonnepanelen, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

Tegenwoordig zijn er verschillende leveranciers die gas en stroom leveren. Welke stroomleverancier past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar je wensen en behoeften. Vind je zaken belangrijk als betrouwbare medewerkers, duurzame energie of juist het goedkoopste energiecontract? Ook interessant: energiepakket Waspik vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies dan snel de betaalbaarste maatschappij van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul je postcode en het verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je vindt zonder problemen de goedkoopste leverancier van gas en stroom (die levert in Limburg) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Duurzaam gas en groene stroom

Is het voor jou prioriteit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Kies dan voor groen gas en groene stroom. Kies dan natuurlijk de “duurzame energie” bron. Of wil jij gas licht contracten op basis van o.a. CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, zonne-energie, groene stroom uit NL.

Beste ratings

Een groeiend aantal huishoudens hopen op een professionele klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, deskundige specialisten, en heldere communicatie is wenselijk. Hiervoor raadpleeg je de totale beoordeling en recente reviews van afnemers voor energiebedrijven Egchel.

Overstappen

Elke maatschappij is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een nieuw contract is soms niet toegestaan doordat je met een contract te maken hebt. Inspecteer om die reden jouw huidige energiecontract. Start pas hierna met het energiecontract oversluiten. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additionele advies m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Egchel gaat eenvoudig in een online omgeving. Je kunt kiezen uit B2B contracten. De prijzen vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de 21% BTW weer terugvragen. Dit is ook gebruikelijk als men een aankoop doet van o.a. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor bedrijven zijn aanzienlijk lager dan wat normale huishoudens betalen. Kortingen kunnen toenemen als je extra veel gas en elektriciteit consumeert. Een leuke bijkomstigheid aangaande ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afsluiten. Een gedeelte van eigen privégebruik kun jij dan opvoeren als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Oldeberkoop afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Steeds meer zakelijke gebruikers hebben interesse in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Egchel is ook mogelijk door te beleggen in milieuvriendelijke energiebronnen als biomassaketels, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook bedrijven afscheid nemen van het gas. Oftewel: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook fabrieken en kantoren. Op basis daarvan neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Egchel vergelijken Vandaag nog een gas & licht contract afsluiten + aanvragen