Gas en licht vergelijken Waspik Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €120


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. In het bijzonder het gas dat je verstookt drukt zwaar op je energierekening. Hierom is het geen gek idee om te checken welke energieaanbieder de laagste prijzen hanteert. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Waspik vergelijken? Voer je adres en verbruiksgegevens in. Door middel van de vergelijker kan je direct de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens bekijk jij moeiteloos de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Waspik [Update december 2023]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het betreft hier – zonder twijfel – de meest onmisbare aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen middels een totaal abonnement. De wateraansluiting bestel je bij het waterbedrijf werkzaam rondom Waalwijk (voorbeelden zijn Oasen). Gas en licht afsluiten in Waspik doe je wel bij één organisatie. Door middel van onze tool detecteer je de voordeligste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Begin nu met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over besparen bij Fenor).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Brabant).
  2. Geef een schatting van je energieconsumptie.
  3. Selecteer een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bepaal de energie afkomst (grijs, groen uit EU, zon, wind, groen).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor december 2023.
  6. Klik op de goedkoopste energieleverancier.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op basis van een adres. Overstappen is altijd mogelijk. Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Waspik.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektra kan je aanvragen bij Mijn Aansluiting. Zo nu en dan is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een pakket voor elektriciteit volstaat wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten december 2023

Kies jij voor Pure Energie, Essent, Vattenfall, Greenchoice, NLE of Powerpeers, Qurrent, Energiedirect.nl, ENGIE, Budget Energie? Hieronder tref je actuele populaire energiecontracten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument consumeert gas en elektriciteit. De kosten schommelen nogal per huishouden. De maandelijkse energielasten varieert tussen €100 tot €240. Eenvoudig jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit met de contract vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Waspik vegelijken. Hierna zie je mogelijke gas-licht kosten voor veel voorkomende soorten huizen en huishoudens. Betaal ik nu relatief veel? Download jouw rekening van de energieleverancier, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Waspik. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Hierna ontdek je het gemiddelde energieverbruik in de regio Waalwijk.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101,5 €123,5 €133 €142
Tussenwoning €106,5 €140 €152,25 €164
Hoekwoning €131 €150 €168,5 €177
2 onder 1 kap €147 €167,75 €182 €194
Bungalow €178,5 €199,25 €214 €221,75
Modaal €123,75 €147 €160,5 €171,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Normaal is de “schuldige” de netbeheerder (o.a. Cogas). Dit komt vaak door onderhoud aan de netwerken. Doorgaans is een stroomprobleem heel erg snel opgelost. Op het moment dat er geen stroom is, kan dat zorgen voor veel problemen. Een storing bij de netbeheerder in Waspik? Dit is nooit exclusief te wijten aan Clean Energy of Qurrent: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De maandelijkse energielasten minimaliseren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze website vind jij aanwijzingen om meteen te besparen op energie.

 1. Gebruik energie verlagen
  Gelijk profiteren? Je energieverbruik verminderen is het meest voor de hand liggend. Bijv. “alleen wassen met volle wasmachine ” en “Let op het energieverbruik als je een (nieuwe) droger koopt.” Of plaats zo’n HR-ketel van Vaillant, Intergas, Atag, Remeha of Nefit.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie loont! Bestel een kort abonnement (1 jaar) inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Deze bekijk jij binnen no-time op basis van onze specialisten.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Je huis verwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Vandaag de dag kan je profiteren van verschillende duurzame energiebronnen die goedkoop verwarmen. Zoals warmtepomp, infraroodpanelen, warmtenet, pelletkachel, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is voor mij geschikt?

Op dit moment hebben we een hele scala aan maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke energieleverancier past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van waar jij waarde aan hecht. Geef je de voorkeur aan vriendelijke klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij het goedkoopste pakket? Ook interessant: energiepakket Nijkerkerveen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Is prijs het enige dat telt? Kies in dat geval vlug de betaalbaarste maatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul de vergelijker volledig in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je ontdekt simpelweg de goedkoopste maatschappij (werkzaam in Noord-Brabant) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Hecht jij waarde aan het feit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Kies dan natuurlijk de mogelijkheid “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar pakketten voor elektra en gas op basis van 0windenergie, zonne-energie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende klantervaring

Een groeiend aantal mensen hopen op een professionele klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een snelle service, en heldere communicatie zijn belangrijk. Om dit te weten te komen neem je als uitganspunt de gemiddelde cijfers en betrouwbare beoordelingen van afnemers voor energiebedrijven Waspik.

Overstappen

Elke leverancier van energie wil graag extra afnemers. Overstappen van energie is niet altijd mogelijk door de aanwezige opzegtermijn. Check dus de datum dat je contract afloopt. Ga pas daarna het energie-oversluiten regelen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additieve info betreft zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Waspik kan simpelweg via internet. Er bestaan hiervoor unieke zakelijke abonnementen. De energiekosten kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de BTW aftrekken. Dit wordt ook gedaan wanneer men investeert in bijvoorbeeld zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn doorgaans goedkoperdan die voor consumenten. De compensatie kan hoger worden in het geval je veel gas en elektriciteit inkoopt. Een pluspunt betreffende ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting bestellen. Het aandeel van eigen privégebruik kan jij aftrekken als kosten voor het bedrijf. Start nu ook met gas en stroom in Groesbeek afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Het is een trend: ondernemingen zien heil in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Waspik? Doe dit door te beleggen in duurzame energiebronnen zoals infraroodpanelen, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. In de toekomst zullen ook fabrieken afscheid nemen van het gas. Oftewel: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook de bedrijven. Hierdoor draagt iedereen bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Waspik vergelijken Zonder moeite een gas & elektra contract aanvragen & afsluiten