Gas en licht vergelijken Groesbeek Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €125


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Voornamelijk het gasverbruik drukt zwaar op de energienota. Daarom loont het om te analyseren welke energiemaatschappij een aantrekkelijk contract aanbiedt. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Groesbeek vergelijken? Voer je adres + verwachte gas-licht verbruik in. Aan de hand van de vergelijker kan je meteen de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap tref je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Groesbeek [Update mei 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – met afstand – de belangrijkste aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet d.m.v. een alles-in-één pakket. De wateraansluiting bestel je bij de betreffende leverancier in de regio Groesbeek (denk hierbij aan Duneo). Gas en licht afsluiten in Groesbeek doen de meesten bij één maatschappij. Door middel van de vergelijker ontdek je de meest aantrekkelijke. Maar hoe kan ik dat doen? Begin nu met het 7-stappen model (of bezoek Essent gas).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Gelderland).
  2. Schat je energieconsumptie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een kort- of lange termijn contract.
  4. Kies het soort stroom (groen uit NL, groen, grijs, co2 gecompenseerd, zon).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Kies het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gebonden aan de persoon, en is niet gebonden aan adres. Willen jullie wel een andere contract? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Groesbeek.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra vraag je aan bij MijnAansluiting. Zo nu en dan is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor stroom is toereikend wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ben je al bekend met NLE, Greenchoice, Eneco, Vattenfall, Essent of ENGIE, Powerpeers, Qurrent, Oxxio, Budget Energie? In de opsomming achterhaal je diverse scherpe gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon consumeert gas en elektriciteit. De kosten voor energie wisselen aanmerkelijk per woning. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt tussen de €95 tot €195. Eenvoudig jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen middels onze gaslicht-vergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Groesbeek vegelijken. Hieronder bekijk je de modale tarieven voor populaire type huizen en gezinssamenstellingen. Scoor ik hoog of laag? Download jouw energierekening, check de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Groesbeek. Betaal ik veel voor gas en elektra? Via de volgende tabel achterhaal je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Groesbeek.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99 €122,25 €133 €142,5
Tussenwoning €107 €141,5 €152,5 €163,75
Hoekwoning €132,5 €149,5 €168,5 €177
2 onder 1 kap €145 €167,5 €183,75 €191,25
Landhuis €178,75 €200 €215,5 €223,25
Standaard €123,5 €147,5 €160,25 €168,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. In de meeste gevallen is de boosdoener de netbeheerder (o.a. RENDO Netwerken). Dit komt vaak door onderhoud aan de netwerken. Gewoonlijk is een elektriciteitsprobleem binnen een paar minuten beëindigd. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kan dat zorgen voor veel problemen. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Groesbeek? Of je nu klant bent bij Clean Energy of Oxxio: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bespaartips voor gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energielasten omlaag bijstellen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hieronder achterhaal je suggesties om meteen te besparen op energie.

 1. Minder energie gebruiken
  Vandaag nog aan de slag? Minder elektriciteit verbruiken resulteert direct in minder lasten. O.a. “de verwarming omlaag doen ” en “Een waterkoker gebruiken om warm water te koken.” Of bestel de HR-ketel van Atag, AWB, Remeha, Vaillant of Nefit.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is interessant! Selecteer een 1 jaar abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Jij zoekt dat ogenblikkelijk door gebruik te maken van onze vergelijkingen.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen verstookt een hoop duur gas. Op het ogenblik kan je profiteren van allerlei verantwoorde installaties die op lage kosten draaien. Zoals warmtepomp, pelletkachel, zonneboiler, warmtenet, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is voor mij geschikt?

Tegenwoordig zijn er een hoop verschillende maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke leverancier is voor jou geschikt? Dat ligt aan je wensen en behoeften. Zoeken jullie goede hulp en ondersteuning, duurzame energie of is een lage prijs het enige dat telt? Vind alles uit over energiepakket Zierikzee vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer in dat geval eenvoudig de gunstigste maatschappij van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul de gevraagde data in, en filter vervolgens op prijs. Jij bekijkt binnen no-time de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (uit Gelderland) voor jouw situatie.

Groene stroom en gas

Vind jij het belangrijk dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Selecteer daarvoor het filter “duurzame energie”. Of willen jullie stroom en gascontracten met bronnen zoals groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, windenergie.

Beste beoordeling

Een deel van de consumenten hopen op een professionele klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een adequate klantenservice, en duidelijke omschrijvingen wil iedereen. Om hier achter te komen raadpleeg je het cijfer en actuele recensies van klanten voor energiebedrijven Groesbeek.

Overstappen

Elke leverancier is blij met nieuwe klanten. Overstappen van energie is soms niet toegestaan doordat je met een contract te maken hebt. Bekijk om die reden de voorwaarden in het contract. Start pas hierna met het energiecontract oversluiten. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additieve voorlichting aangaande zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Groesbeek kan vandaag nog in een online omgeving. Men kan kiezen uit B2B contracten. De energietarieven kun je vinden inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de 21% BTW weer terugvragen. Dit wordt ook gedaan bij de aanschaf van onder andere zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn een stuk scherper dan het tarief voor de normale consument. Het voordeel kan toenemen zodra je veel gas en elektriciteit verbruikt. Een leuke bijkomstigheid voor ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afsluiten. Het onderdeel van je privégebruik kan men opgeven als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Ravenswoud afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal zakelijke klanten zijn geïnteresseerd in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Groesbeek kan natuurlijk door te gaan voor groene oplossingen als infraroodpanelen, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de zakelijke wereld van het gas afgaan. Kortom: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als fabrieken en kantoren. Op basis daarvan draag jij je steentje bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Groesbeek vergelijken Moeiteloos een stroom en gas contract afsluiten + aanvragen