Gas en licht vergelijken Oldeberkoop Nu energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €345


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. Bovenal het verstookte gas beïnvloedt jouw energienota. Daarom is het geen gek idee om te analyseren welke energiemaatschappij voor jou voordelig is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Oldeberkoop vergelijken? Vul postcode + huisnummer plus geschatte verbruik in. Via de vergelijker kan jij binnen no-time de kosten van gas licht berekenen. Hierna ontdek je à la minute de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Oldeberkoop [Update april 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het betreft hier – overduidelijk – de meest onmisbare aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar op basis van een alles-in-één pakket. Water neem je af bij het waterbedrijf in de provincie Ooststellingwerf (bijv. PWN). Gas en licht afsluiten in Oldeberkoop is gewoon mogelijk bij één maatschappij. Door gebruik te maken van gaslichtafsluiten.nl bekijk jij het meest betaalbare contract. Maar op welke manier kan dat? Begin nu met de tips van onze specialisten (of bekijk info over korting bij Vattenfall).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Friesland).
  2. Schat de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een kort- of lange termijn contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (grijs, wind, zon, groen uit NL, groen).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Selecteer de goedkoopste energieleverancier.
  7. Sluit het pakket online af, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op de woning. Overstappen is altijd mogelijk. Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Oldeberkoop.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra kan je aanvragen bij Mijnaansluiting.nl. Soms verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een abonnement voor stroom kan volstaan in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Ken jij Pure Energie, Essent, NLE, Eneco, Greenchoice of Energiedirect.nl, Powerpeers, Qurrent, ENGIE, Oxxio? Hieronder achterhaal jij onze scherpe energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin nuttigt gas en elektriciteit. De kosten voor energie schommelen flink per woning. De maandelijkse energienota schommelt tussen €85 – €225. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk door gebruik te maken van onze vergelijker / tools. Vul jouw actuele verbruik in, en check de kosten voor elektra en gas. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Oldeberkoop vegelijken. Hierna bekijk je de nominale prijzen voor veel voorkomende woningtypes en gezinssamenstellingen. Betaal ik nu relatief veel? Download jouw rekening van de energiemaatschappij, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Oldeberkoop. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Onderstaand bekijk je het geschatte energieverbruik in de regio Ooststellingwerf.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,25 €121,25 €133 €143,25
Tussenwoning €107,25 €140,25 €152,25 €163,5
Hoekwoning €131 €149,5 €167 €177,25
2 onder 1 kap €146 €169,25 €181,25 €192
Bungalow €176,75 €199,75 €214,25 €224,25
Gemiddeld €123 €146,25 €159,5 €170,25

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Doorgaans ligt dit aan de netbeheerder (bijv. Enexis). De oorzaak kan zijn onderhoud en reconstructie. Normaliter zijn stroomproblemen in enkele ogenblikken gefixt. Als de stroom uitvalt kan dat zorgen voor veel problemen. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Oldeberkoop? Het maakt niet uit of je zit bij Huismerk Energie of Vrijopnaam: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energielasten verminderen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Bijgaand tref jij 3 tips waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Vandaag nog aan de slag? Minder elektriciteit verbruiken is het eerste wat je kunt doen. O.a. “haal opladers uit het stopcontact ” en “Het beeldscherm uitzetten als je iets download.” Of neem een HR-ketel van Vaillant, Remeha, Nefit, Intergas of AWB.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Neem een 1 jarig contract waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dat zoek jij moeiteloos met onze vergelijker.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis is gewoon duur. Vandaag de dag bestaan er interessante milieuvriendelijke systemen die goedkoper in gebruik zijn. Neem nou biomassaketel, zonnepanelen, zonneboiler, pelletkachel, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is het beste?

In Nederland zien we steeds meer bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke stroomaanbieder is het beste? Dit heeft te maken met wat jullie precies zoeken. Wil jij graag betrouwbare medewerkers, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Mensen zochten ook naar: energiepakket Groesbeek vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies dan à la minute de goedkoopste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de gevraagde data in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij vindt nu de goedkoopste aanbieder (die werken in Friesland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Hecht jij waarde aan het feit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Selecteer dan natuurlijk de mogelijkheid “duurzame energie”. Of willen jullie energiepakketten op basis van onder andere groene stroom uit NL, windenergie, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas.

Beste recensies

Sommige consumenten willen de beste klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een adequate klantenservice, en duidelijke voorwaarden is wenselijk. Hiervoor kijk je naar de gemiddelde cijfers en recentelijke beoordelingen van andere consumenten voor energiebedrijven Oldeberkoop.

Overstappen

Elke leverancier is blij met nieuwe klanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan soms lastig worden omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bestudeer daarom het einde van je contracttermijn. Ga pas daarna jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additieve voorlichting inzake zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Oldeberkoop kan gemakkelijk online. Er is een heel scala aan speciale zakelijke abonnementen. De prijzen worden omschreven in bruto en netto prijzen. Bedrijven kunnen de BTW aftrekken. Doorgaans kan dat ook bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruik zijn doorgaans lager dan de particuliere tarieven. De korting kan flink oplopen op het moment dat je een heleboel gas en elektriciteit consumeert. Groot voordeel voor ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afsluiten. Een stukje van je privégebruik kan je opgeven als bedrijfskosten. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Overijssel afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: ondernemers kiezen voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Oldeberkoop is ook mogelijk door te beleggen in groene energiebronnen zoals bijv. pelletkachels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de industrie van het gas afgaan. Dus: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook bedrijfsgebouwen. Zo draagt iedereen bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Oldeberkoop vergelijken Snel online een gas & stroom abonnement aanvragen en afsluiten