Gas en licht vergelijken Eexterzandvoort Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €170


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. In de eerste plaats het gas dat jij gebruikt heeft veel invloed op jouw energierekening. Vandaar loont het om te zien welke energiemaatschappij het goedkoopste is. À la minute gas en licht leveranciers in Eexterzandvoort vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en ook geschatte verbruik in. Door middel van gaslichtafsluiten.nl kun jij binnen no-time de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend tref jij moeiteloos de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Eexterzandvoort [Update februari 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We praten dan ook over – veruit – de meest onmisbare voorzieningen in een huis. Gas, water en licht bestel je niet op basis van één compleet abonnement. Water neem je af bij het waterbedrijf werkzaam rondom Aa en Hunze (dit zijn organisaties als Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Eexterzandvoort kan gemakkelijk bij één partij. Door middel van de gaslicht-vergelijker vind je de goedkoopste. Hoe dat werkt? Ga aan de slag met het 7-stappen model (of bezoek Qurrent aanbieding).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Drenthe).
  2. Maak een inschatting van gas + stroom gebruik.
  3. Filter op de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen, co2 gecompenseerd, zon, wind, groen uit EU).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Calculeer de voordeligste energie aanbieder.
  7. Bestel het pakket online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet gebonden aan het adres. Liever wel wisselen van pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Eexterzandvoort.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektriciteit vraag je aan bij Mijn Aansluiting. Soms is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een contract voor elektriciteit is toereikend bij zo’n warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten februari 2024

Ken jij Essent, Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall, Eneco of Energiedirect.nl, Powerpeers, Budget Energie, ENGIE, Oxxio? In de kolommen hierna bekijk je de huidige veel bestelde energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin verbruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie variëren nogal per woning. De maandelijkse energienota ligt tussen de €95 tot €235. Nu de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk met onze vergelijker / tools. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Meer weten over gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Eexterzandvoort vegelijken. In het schema hieronder vind je de nominale kosten voor populaire klasse woningen en huishoudens. Betaal ik nu relatief veel? Bekijk jouw energierekening, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Eexterzandvoort. Betaal jij op dit moment te veel? In onderstaand schema achterhaal jij het verwachte energieverbruik in de regio Aa en Hunze.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,25 €123,5 €131 €141,25
Tussenwoning €108,75 €139 €154,25 €163,75
Hoekwoning €130,75 €150,25 €167,5 €179,5
2 onder 1 kap €144,25 €168 €181,25 €193,5
Villa €177 €199,25 €215,5 €222,5
Doorsnee €123 €145 €159,5 €170,75

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Doorgaans ligt dit aan de netbeheerder (bijv. Enduris). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoud aan de netwerken. Normaal is een stroomprobleem in no-time verholpen. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kan dat zorgen voor veel problemen. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Eexterzandvoort? Dit is niet afhankelijk van DELTA en Pure Energie: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energierekening reduceren is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze pagina tref je 3 adviezen om vandaag nog te besparen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Vandaag nog aan de slag? Minder energie verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Onder andere “neem een waterbespaarder ” en “Let bij het energieverbruik als je een (nieuwe) wasmachine koopt.” Of koop een HR-ketel van Remeha, Vaillant, Intergas, Atag of AWB.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie loont! Ga voor kortlopende energiecontracten waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Je regelt dat moeiteloos met onze vergelijkingen.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Op het ogenblik kun jij gebruik maken van diverse milieuvriendelijke energiebronnen die goedkoop verwarmen. Zoals biomassaketel, zonneboiler, infraroodpanelen, warmtenet, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is voor mij geschikt?

Op dit moment hebben we een hele scala aan aanbieders van gas en elektra. Welke maatschappij is het beste? Dit heeft te maken met wat jullie precies zoeken. Wil jij graag uitstekende service, groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Lees nu verder over energiepakket Waskemeer vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer dan meteen de meest voordelig maatschappij van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul de vergelijker volledig in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je ziet meteen de goedkoopste leverancier van gas licht (actief in Drenthe) passen bij je energiegebruik.

Duurzaam gas en groene stroom

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Neem dan uiteraard de “duurzame energie” optie. Of wil jij gas en elektra abonnementen op basis van 0groene stroom uit NL, zonne-energie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende reviews

Een groeiend aantal woningeigenaren gaan voor hoogstaande klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, deskundige specialisten, en heldere communicatie is onmisbaar. Om hier achter te komen kijk je naar de gemiddelde cijfers en de laatste beoordelingen van andere consumenten voor energiebedrijven Eexterzandvoort.

Overstappen

Elke leverancier van energie wil nieuwe gebruikers. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan soms lastig worden omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bestudeer om die reden de datum dat je contract afloopt. Start pas hierna met het oversluiten definitief maken. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je aanvullende advies inzake zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Eexterzandvoort is ogenblikkelijk via de pc. Er bestaan hiervoor speciale zakelijke abonnementen. De energietarieven vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de 21% BTW weer terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook bij het aankopen van bijv. zonnepanelen. De energiekosten van bedrijven zijn soms betaalbaarder dan wat normale huishoudens betalen. Kortingen kunnen sterk oplopen wanneer je meer dan standaard gas en elektriciteit verbruikt. Een leuke bijkomstigheid t.b.v. ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afnemen. Een gedeelte van het privégebruik mag men aftrekken van je winst. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Olburgen afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: ondernemers zien heil in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Eexterzandvoort? Doe dit door te kiezen voor duurzame oplossingen zoals bijvoorbeeld infraroodpanelen, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de zakelijke wereld niet langer gebruik maken van gas. Dus: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook ondernemingen. Hierdoor draag jij met jouw business bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Eexterzandvoort vergelijken A la minute een gas & licht contract aanvragen & afsluiten