Gas en licht vergelijken Olburgen Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar wel €145


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Met name het gas waarmee je jouw huis verwarmt beïnvloedt jouw energienota. Daarom is het goed om te vergelijken welke energieleverancier een aantrekkelijk contract aanbiedt. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Olburgen vergelijken? Vul jouw locatie + verbruiksgegevens in. Aan de hand van deze website kan jij vlug de kosten van gas licht berekenen. Daarna bekijk jij binnen no-time de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Olburgen [Update mei 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – overduidelijk – de meest essentiële voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen in één compleet abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de betreffende leverancier in de regio Bronckhorst (denk hierbij aan Evides). Gas en licht afsluiten in Olburgen kan gelukkig wel bij één aanbieder. Door gebruik te maken van deze website ontdek je het pakket met de laagste prijs. Hoe dat werkt? Start direct met het 7-stappen model (of bezoek korting bij Noordelijk Lokaal Duurzaam).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Gelderland).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Klik op het type energieopwekking (co2 gecompenseerd, grijs, wind, groen uit EU, zon).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Bepaal de voordeligste energieleverancier.
  7. Sluit het pakket online af, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet gebonden aan het adres. Willen jullie wel een andere contract? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Olburgen.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektriciteit vraag je aan bij de website mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor stroom is gepast in het geval van een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ben je al bekend met NLE, Vattenfall, Eneco, Pure Energie, Greenchoice of ENGIE, Qurrent, Powerpeers, Oxxio, Energiedirect.nl? In de volgende lijst achterhaal jij actuele scherpe pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon verbruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie wisselen nogal per gezin. Gemiddelde maandafrekening varieert tussen €105 – €180. À la minute de gas licht kosten berekenen? Dit kan door gebruik te maken van de tariefvergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Weetgraag naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Olburgen vegelijken. In het schema hieronder bekijk je de doorsnee energiekosten voor verschillende soorten huizen en aantal inwoners. Klopt dit met mijn lasten? Check jouw energierekening, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Olburgen. Betaal ik veel voor gas en elektra? In het schema hieronder ontdek je het geschatte energieverbruik in de regio Bronckhorst.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,75 €122,25 €132,5 €142,75
Tussenwoning €107,5 €140 €153,75 €165
Hoekwoning €132,25 €151,75 €166,75 €178,75
2 onder 1 kap €144,25 €169,75 €183 €192,25
Landhuis €177,75 €200,25 €213,5 €224
Gemiddeld €123,5 €145 €159 €171,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. In de regel heeft dit te maken met de netbeheerder (o.a. Cogas). De oorzaak is vaak te vinden in werkzaamheden aan het netwerk. Normaliter zijn stroomproblemen binnen een paar minuten opgelost. Als je geen stroom hebt schieten mensen gauw in de stress. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Olburgen? Dit is niet afhankelijk van Energieflex en Powerpeers: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energiekosten verminderen is mogelijk op verschillende wijzes. Bijgaand achterhaal je 3 tips om meteen te besparen op energie.

 1. Verminder je energieverbruik
  Vandaag nog aan de slag? Minder elektriciteit verbruiken is inherent aan een lagere nota. Bijvoorbeeld “zet de verwarming uit in ruimte waar je niet bent ” en “Zorg dat er geen lampjes blijven branden als je de vaatwasser uit zet.” Of plaats zo’n HR-ketel van Vaillant, Remeha, Atag, AWB of Nefit.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is interessant! Kies voor een (kort) 1 jarig abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Je zoekt dit vandaag nog aan de hand van onze vergelijker.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Je huis verwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Op dit moment zijn er allerlei duurzame oplossingen waarbij je goedkoop uit bent. Bijv. infraroodpanelen, warmtepomp, zonnepanelen, zonneboiler, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

In Holland zijn er flink wat maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk bedrijf is het beste? Dit wordt bepaald door waar jij waarde aan hecht. Wil jij graag een goede klantenservice, duurzame energie of juist het goedkoopste energiecontract? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Groenlo vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Kies dan ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul de gevraagde data in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij achterhaald eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die levert in Gelderland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en gas

Wil jij vooral dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Neem dan zeker de optie “duurzame energie”. Of wil jij energiepakketten op basis van 0CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, zonne-energie, windenergie.

Hoogste beoordeling

Opvallend veel mensen eisen een uitstekende klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een adequate klantenservice, en betrouwbare informatie zijn belangrijk. Hiervoor neem je als uitganspunt het eindcijfer en de laatste beoordelingen van klanten voor energiebedrijven Olburgen.

Overstappen

Elke leverancier van energie wil graag extra afnemers. Overstappen van energie kan soms lastig worden omdat je aan een contract vastzit. Bekijk als eerste het einde van je contracttermijn. Pas in de volgende stap ga je het oversluiten definitief maken. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je meer advies inzake zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Olburgen gaat nu via internet. Er bestaan hiervoor speciale zakelijke abonnementen. De energiekosten zijn uitgesplitst zowel in als uit de BTW. Bedrijven kunnen de BTW aftrekken. Dit is ook gebruikelijk bij de aanschaf van onder andere zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruik zijn een stuk scherper dan het tarief voor de normale consument. De compensatie kan flink oplopen op het moment dat je een hoop gas en elektriciteit afneemt. De meerwaarde aangaande ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afnemen. Een gedeelte van je privégebruik mag men opgeven als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Gelderland afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Meer en meer bedrijven maken de keuze voor windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Olburgen? Doe dit door een belang te nemen in verantwoorde producten als pelletkachels, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal ook de zakelijke wereld van het gas afgaan. Samengevat: privé gasvrij wonen maar ook op zakelijke locaties. Hierdoor draag jij met jouw business bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Olburgen vergelijken Snel een stroom en gas abonnement afsluiten + aanvragen