Gas en licht vergelijken Waskemeer Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar €170


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energienota. En energie is zeker niet goedkoop. In het bijzonder het gasverbruik beïnvloedt jouw energienota. Hierdoor is het geen gek idee om te analyseren welke energieaanbieder het voordeligste energiepakket levert. Vlug gas en licht leveranciers in Waskemeer vergelijken? Vul postcode + huisnummer plus energieverbruik in. D.m.v. de vergelijker kan jij meteen de kosten van gas licht berekenen. Daarop ontdek je eenvoudig de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Waskemeer [Update februari 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – overduidelijk – de meest essentiële aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen d.m.v. een alles-in-één pakket. Water neem je af bij het drinkwaterbedrijf uit de omgeving Ooststellingwerf (dat kan zijn WML). Gas en licht afsluiten in Waskemeer doe je wel bij één bedrijf. Met behulp van de vergelijker zie je de goedkoopste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Begin nu met het bijgaande stappenplan (of bekijk besparen bij Essent).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Friesland).
  2. Maak een inschatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bepaal de energie afkomst (groen uit NL, co2 gecompenseerd, zon, groen, groen uit EU).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor februari 2024.
  6. Zoek naar de goedkoopste energieleverancier.
  7. Bestel het pakket online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op basis van een adres. Toch overstappen? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Waskemeer.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra kan je aanvragen bij Mijn Aansluiting. Mogelijk kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een contract voor elektriciteit voldoet wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten februari 2024

Kiezen jullie voor Vattenfall, Essent, Pure Energie, Greenchoice, NLE of ENGIE, Oxxio, Qurrent, Budget Energie, Powerpeers? In de opsomming zie je de huidige veel bestelde energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning gebruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten verschillen flink per gezinssamenstelling. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt ergens tussen de €105 tot €185. Binnen no-time jullie gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk door gebruik te maken van onze handige energievergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en check de kosten voor elektra en gas. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Waskemeer vegelijken. Hieronder vind jij de nominale prijzen voor verschillende soorten huizen en huishoudens. Betaal ik nu relatief veel? Download jouw rekening van de energieaanbieder, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Waskemeer. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Hieronder detecteer je een inschatting van het energieverbruik in de regio Ooststellingwerf.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,75 €122 €130,25 €142,25
Tussenwoning €108,25 €138,25 €155,5 €164
Hoekwoning €131,5 €149,25 €166,25 €177
2 onder 1 kap €146,75 €168,75 €181,25 €191,75
Bungalow €177,75 €197,5 €215,25 €222,25
Gemiddeld €124,5 €144,25 €160 €170

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. In de meeste gevallen is de boosdoener de netbeheerder (zoals Stedin). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoudswerkzaamheden. Normaal is een elektriciteitsprobleem in no-time opgelost. In het geval je geen stroom kunt gebruiken schieten mensen gauw in de stress. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Waskemeer? Het maakt niet uit of je zit bij DELTA of Qurrent: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energienota reduceren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Bijgaand achterhaal je aanwijzingen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Gebruik energie verlagen
  Direct besparen? Minder elektriciteit verbruiken resulteert direct in minder lasten. Onder andere “led-lampen gebruiken ” en “De verwarmingsbuizen isoleren.” Of neem een HR-ketel van Vaillant, Intergas, Atag, AWB of Remeha.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie loont! Kies voor een 1 jarig contract met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat vind jij meteen op basis van onze adviestool.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen is een kostbaar proces. Tegenwoordig vind je diverse groene producten die goedkoper in gebruik zijn. Zoals pelletkachel, infraroodpanelen, zonneboiler, warmtenet, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra moet ik kiezen?

In Holland zijn er verschillende aanbieders van stroom en gas. Welk energiebedrijf moet ik kiezen? Dit heeft te maken met je wensen en behoeften. Wil jij graag uitstekende service, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of kijk jij enkel naar de prijs? Lees nu verder over energiepakket Nijkerk vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij vooral naar prijs? Bezoek dan eenvoudig de meest voordelig energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de gevraagde data in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij ziet vandaag nog de goedkoopste aanbieder (die levert in Friesland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Is het voor jou prioriteit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Markeer dan de “duurzame energie” bron. Of willen jullie stroom en gascontracten met bronnen als CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, windenergie, groene stroom uit EU.

Uitstekende klantervaring

Steeds meer huizenbezitters willen de beste klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, deskundige specialisten, en heldere communicatie is onmisbaar. Om dit te weten te komen check je het cijfer en recente comments van afnemers voor energiebedrijven Waskemeer.

Overstappen

Elke energiemaatschappij zoekt natuurlijk meer contractanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is soms niet toegestaan omdat je aan een contract vastzit. Bestudeer om die reden jouw huidige energiecontract. Hierna kan jij pas het energie-oversluiten regelen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additionele details inzake zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Waskemeer gaat snel online. Men kan kiezen uit unieke zakelijke abonnementen. De kosten worden weergegeven in bruto en netto prijzen. Bedrijven mogen de 21% BTW weer terugvragen. Ook particulieren kunnen dat wanneer men investeert in bijv. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruik zijn aanzienlijk betaalbaarder dan die voor consumenten. De compensatie kan sterk oplopen op het moment dat je meer gas en elektriciteit gebruikt. Het grote voordeel betreffende ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting bestellen. Het onderdeel van je privégebruik mag jij opvoeren als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Groenlo afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Het is een trend: zakelijke klanten willen investeren in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Waskemeer? Dat kan door te kiezen voor “groene” producten zoals infraroodpanelen, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook fabrieken afscheid nemen van het gas. Kortom: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als de bedrijven. Hierdoor kan de zakelijke wereld iets doen aan een beter milieu.

Energiepakketten Waskemeer vergelijken Snel online een gas & elektra abonnement afsluiten + aanvragen