Gas en licht vergelijken Eexterveenschekanaal Snel energiemaatschappijen vergelijken en bespaar €200


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energiekosten. Dit kan aardig in de papieren lopen. Bovenal het gasverbruik beïnvloedt jouw energienota. Vandaar is het goed om te controleren welke energieaanbieder de laagste prijzen hanteert. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Eexterveenschekanaal vergelijken? Geef je huisnummer, postcode plus verbruik in. Aan de hand van deze website kun jij gemakkelijk de kosten van gas licht berekenen. Hierna tref je nu de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Eexterveenschekanaal [Update maart 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – veruit – de basis voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet aan de hand van 1 combinatie abonnement. De wateraansluiting bestel je bij het waterbedrijf werkzaam rondom Aa en Hunze (voorbeelden zijn Duneo). Gas en licht afsluiten in Eexterveenschekanaal kan gemakkelijk bij één leverancier. Met behulp van de vergelijker bekijk je het meest betaalbare contract. Hoe dat werkt? Doorloop snel de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Pure Energie aanbieding).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Drenthe).
  2. Maak een schatting van je energieconsumptie.
  3. Filter op een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (wind, groen, groen uit NL, zon, co2 gecompenseerd).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor maart 2024.
  6. Calculeer het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Regel de aanvraag online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op basis van een adres. Overstappen is altijd mogelijk. Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Eexterveenschekanaal.

Ga je nieuwbouwen? Gas, stroom en water kan je aanvragen bij www.mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor elektriciteit volstaat wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2024

Ken jij Vattenfall, Eneco, Greenchoice, NLE, Essent of Qurrent, Budget Energie, Energiedirect.nl, Oxxio, Powerpeers? In de opsomming tref je de scherpe energiecontracten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning nuttigt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten variëren wel per huis. De maandelijkse tarieven / nota schommelt tussen €110 en €155. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen met behulp van onze handige energievergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Eexterveenschekanaal vegelijken. Via de volgende tabel vind je aannemelijke gas-licht kosten voor diverse klasse woningen en aantal inwoners. Betaal ik nu relatief veel? Download jouw energienota, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Eexterveenschekanaal. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hierna ontdek je het gemiddelde energieverbruik in de regio Aa en Hunze.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €101,25 €121,5 €131 €141,5
Tussenwoning €106,5 €139 €154,75 €164,25
Hoekwoning €130,75 €152,25 €167,5 €178,75
2 onder 1 kap €146,75 €167,25 €184 €191,5
Landhuis €178,5 €199 €215,25 €222,75
Gemiddeld €122,75 €146,75 €159,25 €170,25

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Meestal heeft dit te maken met de netbeheerder (o.a. RENDO Netwerken). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud aan de netwerken. Normaal zijn elektriciteitsstoringen heel erg snel gefixt. Op het moment dat er geen stroom is, is er al snel paniek. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Eexterveenschekanaal? Dit is niet afhankelijk van Energieflex en/of Powerpeers: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energienota minimaliseren is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder bekijk jij 3 adviezen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Energiegebruik reduceren
  Vandaag nog aan de slag? Minder elektriciteit verbruiken is het meest voor de hand liggend. Bijvoorbeeld “gebruik alleen A++ producten ” en “Zorg dat je koelkast niet te dicht tegen de muur aan staat.” Of bestel de HR-ketel van Remeha, Vaillant, Intergas, AWB of Nefit.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie loont! Selecteer een (kort) 1 jarig abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dit zoek je à la minute op basis van onze zoekmachine.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water en een warm huis kost veel (duur) gas. Vandaag de dag zijn er velerlei verantwoorde systemen die goedkoop verwarmen. Neem nou warmtepomp, pelletkachel, infraroodpanelen, warmtenet, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier kiezen?

In Holland werken diverse bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke stroomleverancier past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van je wensen en behoeften. Vind je zaken belangrijk als uitstekende service, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of juist het goedkoopste energiecontract? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Warten vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Kies in dat geval meteen de betaalbaarste energieleverancier van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul de gevraagde data in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je achterhaalt snel de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die werken in Drenthe) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Selecteer daarvoor de “duurzame energie” optie. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar energiepakketten op basis van bijv. windenergie, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas.

Beste waardering

Veel Nederlanders kiezen voor goede klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een snelle service, en betrouwbare informatie zijn belangrijk. Om dit te weten te komen kijk je naar de totale beoordeling en nieuwe beoordelingen van huidige contractanten voor energiebedrijven Eexterveenschekanaal.

Overstappen

Elke leverancier van energie zoekt natuurlijk meer contractanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan soms lastig worden omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Check dus het einde van je contracttermijn. Start pas hierna met het energie-oversluiten regelen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je extra info omtrent zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Eexterveenschekanaal kan nu in een online omgeving. Er is een heel scala aan speciale zakelijke abonnementen. De energietarieven kun je vinden zowel in als uit de BTW. Bedrijven kunnen de 21% BTW weer terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook bij de aanschaf van bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn altijd gunstiger dan die voor consumenten. De bonus kan flink oplopen in het geval je veel gas en elektriciteit inkoopt. Een pluspunt voor ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting aanvragen. Het onderdeel van het privégebruik mag jij aftrekken van je winst. Start nu ook met gas en stroom in Okkenbroek afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Steeds meer ondernemingen maken de keuze voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Eexterveenschekanaal kan natuurlijk door te kiezen voor verantwoorde installaties zoals bijvoorbeeld pelletkachels, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de industrie niet langer gebruik maken van gas. Kortom: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook fabrieken en kantoren. Op basis daarvan draag jij met jouw business bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Eexterveenschekanaal vergelijken Nu een stroom en gas abonnement aanvragen + afsluiten