Gas en licht vergelijken Eelderwolde Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar wel €290


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Met name het gas heeft veel invloed op je energierekening. Vandaar is het verstandig om te checken welke energieaanbieder voor jou het voordeligst is. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Eelderwolde vergelijken? Voer je adres plus verbruik in. Geholpen door de vergelijker kan je à la minute de kosten van gas licht berekenen. Daarop achterhaal je moeiteloos de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Eelderwolde [Update mei 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het betreft hier – veruit – de belangrijkste voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet aan de hand van één verzamel contract. Water krijg je van een specifieke waterleverancier in de regio Tynaarlo (voorbeelden zijn PWN). Gas en licht afsluiten in Eelderwolde kan gelukkig wel bij één organisatie. Dankzij deze website detecteer je het meest betaalbare contract. Hoe doe ik dit? Volg de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over E.ON aanbieding).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Drenthe).
  2. Maak een inschatting van gas + stroom gebruik.
  3. Selecteer een kort- of lange termijn contract.
  4. Kies het soort stroom (groen uit NL, zon, groen uit EU, wind, co2 gecompenseerd).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Bereken de voordeligste energieleverancier.
  7. Sluit het pakket online af, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze staat op naam, en niet op basis van een adres. Liever wel wisselen van pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Eelderwolde.

Betreft het nieuwbouw? Gas, stroom en water regel je via Mijnaansluiting.nl. Zo af en toe kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een pakket voor elektriciteit is passend wanneer je kiest voor het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten mei 2024

Weet je alles al van NLE, Pure Energie, Vattenfall, Eneco, Greenchoice of Budget Energie, Powerpeers, Energiedirect.nl, ENGIE, Qurrent? Onderstaand vind je de huidige populaire gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander verbruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten schommelen enorm per gezin. Gemiddelde maandafrekening schommelt tussen €100 – €225. Ogenblikkelijk jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk middels de vergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Eelderwolde vegelijken. Hierna achterhaal je de modale kosten voor verschillende soorten huizen en grootte van bewoners. Scoor ik hoog of laag? Download jouw energienota, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Eelderwolde. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In het schema hieronder vind je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Tynaarlo.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,5 €120,25 €132,75 €142
Tussenwoning €108,25 €139 €155,25 €162,75
Hoekwoning €131,75 €150,25 €167,5 €178,25
2 onder 1 kap €145,5 €168,5 €184 €193,75
Landhuis €177 €199,25 €215,5 €221,25
Modaal €124,25 €146,75 €161 €171,25

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Gewoonlijk heeft dit te maken met de netbeheerder (als. Westland Infra). Vaak wordt dit veroorzaakt door inspectie of onderhoud. Normaal is een elektriciteitsprobleem heel erg snel opgelost. Als je geen stroom hebt kan dat zorgen voor veel problemen. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Eelderwolde? Of je nu stroom afneemt bij DELTA en Noordelijk Lokaal Duurzaam: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energierekening reduceren kan op verschillende manieren. Hieronder ontdek je 3 adviezen die je direct kan toepassen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Nu starten? Minder elektriciteit verbruiken is het meest voor de hand liggend. Bijv. “gebruik niet de standby modus ” en “Zorg er voor dat je vriezer goed dicht gaat.” Of bestel de HR-ketel van Remeha, Atag, Vaillant, Intergas of Nefit.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie loont! Selecteer kortlopende energiecontracten met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Je regelt dat probleemloos door gebruik van onze vergelijker.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water maken zorgt voor een hoge gasrekening. Op het ogenblik zijn er aantrekkelijke verantwoorde producten die op lage kosten draaien. Zoals pelletkachel, warmtenet, infraroodpanelen, warmtepomp, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

In Holland vind je veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welk bedrijf past bij mij? Dat ligt aan waar jij waarde aan hecht. Hecht jij waarde aan betrouwbare medewerkers, groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Vind alles uit over energiepakket Walem vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies in dat geval onmiddellijk de betaalbaarste leverancier van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul de gevraagde data in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij vindt gemakkelijk de goedkoopste aanbieder (werkzaam in Drenthe) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Hecht jij waarde aan het feit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Neem hiervoor het filter “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar gas licht contracten op basis van o.a. groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, zonne-energie, windenergie.

Uitstekende recensies

Een groeiend aantal huishoudens eisen een uitstekende klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een snelle service, en heldere communicatie wil iedereen. Daarvoor raadpleeg je het eindcijfer en actuele reviews van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Eelderwolde.

Overstappen

Elke maatschappij zoekt niet consumenten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is soms niet toegestaan omdat je aan een contract vastzit. Controleer dus de datum dat je contract afloopt. Ga pas daarna het energiecontract oversluiten. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan meer voorlichting inzake zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Eelderwolde werkt gemakkelijk via internet. Als ondernemer heb je de keuze uit abonnementen voor de zakelijke markt. De energiekosten kunnen gevonden worden met en zonder BTW. ZZP’ers mogen de betaalde BTW terugvorderen. Ook particulieren kunnen dat als men een aankoop doet van bijvoorbeeld zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruik zijn vaak goedkoperdan de particuliere tarieven. Het voordeel kan toenemen op het moment dat je een hoop gas en elektriciteit gebruikt. Een leuke bijkomstigheid bij ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting inkopen. Een gedeelte van je privégebruik kun je dan opvoeren als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Obbicht afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Opvallend veel ondernemers investeren in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Eelderwolde is ook mogelijk door te beleggen in duurzame systemen zoals bijv. zonneboilers, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook fabrieken afscheid nemen van het gas. Samengevat: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook bedrijfsgebouwen. Hierdoor draag jij je steentje bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Eelderwolde vergelijken Snel een licht & gas abonnement afsluiten & aanvragen