Gas en licht vergelijken Walem Nu energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €190


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. In het bijzonder het gas dat jij gebruikt beïnvloedt jouw energierekening. Hierdoor is het beslist niet onverstandig om te vergelijken welke energieleverancier voor jou voordelig is. Vlug gas en licht leveranciers in Walem vergelijken? Geef je huisnummer, postcode + geschatte verbruik in. Door gebruik te maken van onze tool kun jij eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend bekijk jij direct de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Walem [Update april 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – zonder twijfel – de basis voorzieningen in een woning. Gas, water en licht bestel je niet d.m.v. één compleet abonnement. De wateraansluiting bestel je bij het waterbedrijf in de regio Valkenburg aan de Geul (dat kan zijn Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Walem kan gemakkelijk bij één partij. Via gaslichtafsluiten.nl vind jij de goedkoopste. Maar hoe kan ik dat doen? Volg het 7-stappen model (of bezoek overstapbonus Enexis).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Geef je adresgegevens in (Limburg).
  2. Schat de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Bepaal de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Kies het soort stroom (groen uit EU, grijs, co2 gecompenseerd, groen uit NL, groen).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Bereken de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Regel de aanvraag online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op jouw huis. Wil je toch een ander pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Walem.

Ga je nieuwbouwen? Gas, stroom en water kan je aanvragen bij de website mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor stroom kan volstaan bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Ben je al bekend met Vattenfall, Greenchoice, Pure Energie, Eneco, NLE of Qurrent, ENGIE, Oxxio, Powerpeers, Energiedirect.nl? In de kolommen hierna detecteer je de meest gekozen gas en stroom pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen nuttigt gas en elektriciteit. De kosten variëren behoorlijk per woning. Gemiddelde maandafrekening ligt ergens tussen de €105 – €220. À la minute de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk via de contract vergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en check de kosten voor elektra en gas. Weetgraag naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Walem vegelijken. Hierna tref je geschatte kosten voor diverse klasse woningen en type gezinnen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Bekijk jouw rekening van de energieleverancier, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Walem. Betaal ik veel voor gas en elektra? In het schema hieronder vind je een inschatting van het energieverbruik in de regio Valkenburg aan de Geul.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,25 €123,25 €133 €142,5
Tussenwoning €108,25 €139 €154 €164,5
Hoekwoning €129,75 €150,5 €168 €179
2 onder 1 kap €147,25 €168,25 €183,75 €193,5
Vrijstaand €178 €200,5 €212,75 €223,5
Doorsnee €124,25 €145,75 €160,25 €170,75

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de meeste gevallen heeft dit te maken met de netbeheerder (denk aan Stedin). De oorzaak kan zijn werkzaamheden aan het netwerk. Normaliter zijn stroomproblemen in no-time beëindigd. Als de stroom uitvalt schieten mensen gauw in de stress. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Walem? Of je nu klant bent bij Clean Energy of UnitedConsumers: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energiekosten beperken is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze pagina zie je 3 tips om meteen te besparen op energie.

 1. Energiegebruik reduceren
  Snel resultaat zien? Je energieverbruik verminderen is het meest voor de hand liggend. O.a. “zet elektrische apparaten helemaal uit ” en “Zorg dat je koelkast niet te dicht tegen de muur aan staat.” Of koop een HR-ketel van Atag, AWB, Nefit, Remeha of Vaillant.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie loont! Bestel kortlopende energiecontracten met een hoge welkomstkorting. Jij zoekt dat eenvoudig door het toepassen van ons zoekscript.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Centrale verwarming zorgt voor een hoge gasrekening. Op dit moment kan je profiteren van velerlei milieuvriendelijke producten waarbij je goedkoop uit bent. Bijvoorbeeld biomassaketel, warmtepomp, zonnepanelen, pelletkachel, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

In Nederland werken diverse aanbieders van stroom en gas. Welke aanbieder is voor jou geschikt? Dat is sterk afhankelijk van wat jullie precies zoeken. Wil jij graag betrouwbare medewerkers, groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Vind alles uit over energiepakket Nieuwstadt vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies in dat geval meteen de meest voordelig energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul je postcode en het verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij ontdekt à la minute de goedkoopste maatschappij (uit Limburg) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Markeer dan natuurlijk de “duurzame energie” filter. Tevens kun je uitkijken naar gas en elektra abonnementen op basis van bijv. groene stroom uit NL, zonne-energie, windenergie, groene stroom uit EU.

Hoogste klantervaring

Veel contractanten kiezen voor goede klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, medewerkers met kennis, en geen kleine lettertjes wil iedereen. Om daarvan een goed beeld te krijgen neem je als uitganspunt de gemiddelde cijfers en actuele meningen van huidige contractanten voor energiebedrijven Walem.

Overstappen

Elke leverancier is blij met nieuwe klanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is niet altijd mogelijk doordat je met een contract te maken hebt. Inspecteer altijd jouw huidige energiecontract. Pas in de volgende stap ga je het oversluiten definitief maken. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je meer advies ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Walem kan eenvoudig door het internet. Er is een heel scala aan pakketten voor de zakelijke markt. De kosten kunnen gevonden worden in bruto en netto prijzen. Een ondernemer mag de betaalde BTW terugvorderen. Dit is ook gebruikelijk wanneer men investeert in bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn doorgaans lager dan het tarief voor de normale consument. De compensatie kan toenemen zodra je extra veel gas en elektriciteit consumeert. Het grote voordeel bij ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting bestellen. Het onderdeel van eigen privégebruik kun jij dan aftrekken van je winst. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Gouderak afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Opvallend veel ondernemers zijn geïnteresseerd in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Walem gebeurt ook door geld te steken in groene installaties zoals bijv. zonneboilers, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zullen ook fabrieken de gaskraan dicht moeten draaien. Kortom: zowel thuis gasvrij wonen als op kantoor. Hierdoor draag jij met jouw business bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Walem vergelijken Nu een gas & stroom contract aanvragen & afsluiten