Gas en licht vergelijken Drouwen Direct leveranciers vergelijken en bespaar €140


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. Met name het gas dat jij gebruikt heeft veel invloed op de energiekosten. Hierom is het geen gek idee om te checken welke energiemaatschappij een aantrekkelijk contract aanbiedt. Direct gas en licht leveranciers in Drouwen vergelijken? Vul postcode + huisnummer + geschatte verbruik in. Via gaslichtafsluiten.nl kun jij ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. Daarop tref jij onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Drouwen [Update september 2023]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het betreft hier – veruit – de meest essentiële voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen via één verzamel contract. De wateraansluiting bestel je bij een specifieke waterleverancier actief in de buurt van Borger-Odoorn (dat kan zijn Evides). Gas en licht afsluiten in Drouwen doe je wel bij één maatschappij. Via deze website achterhaal je het pakket met de laagste prijs. Maar op welke manier kan dat? Begin nu met de stappen hieronder (of check Innova Energie variabel tarief).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Drenthe).
  2. Maak een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bepaal de energie afkomst (co2 gecompenseerd, grijs, wind, zon, groen uit NL).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor september 2023.
  6. Selecteer het voordeligste energiebedrijf.
  7. Sluit het pakket online af, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op basis van een adres. Liever wel wisselen van pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Drouwen.

Betreft het nieuwbouw? Gas, stroom en water regel je via www.mijnaansluiting.nl. Bijwijlen verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een pakket voor stroom is gepast bij een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten september 2023

Ken jij Vattenfall, Eneco, Pure Energie, Greenchoice, NLE of Energiedirect.nl, ENGIE, Qurrent, Powerpeers, Budget Energie? Hieronder zie je diverse populaire energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden nuttigt gas en elektriciteit. Deze kosten variëren aanzienlijk per gezinssamenstelling. De maandelijkse energienota ligt ergens tussen de €100 tot €185. Binnen no-time jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je door gebruik te maken van de tariefvergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Meer weten over gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Drouwen vegelijken. In het schema hieronder achterhaal jij de gemiddelde prijzen voor veel voorkomende soorten huizen en type gezinnen. Klopt dit met mijn lasten? Bekijk jouw rekening van de energieleverancier, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Drouwen. Betaal jij op dit moment te veel? Onderstaand vind jij het geschatte energieverbruik in de regio Borger-Odoorn.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,25 €121 €131,5 €142
Tussenwoning €106,25 €139 €154,5 €165
Hoekwoning €130,5 €151 €167,25 €179,5
2 onder 1 kap €146,5 €169,25 €184 €193
Bungalow €177,5 €198,75 €212,75 €224,25
Standaard €123,25 €144,5 €159,25 €169

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Doorgaans is de boosdoener de netbeheerder (bijv. Endinet Groep). Dit komt vaak door geplande onderbrekingen. In de regel is een elektriciteitsprobleem heel erg snel beëindigd. Als de stroom uitvalt is de impact direct groot. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Drouwen? Het maakt niet uit of je zit bij Eneco of Noordelijk Lokaal Duurzaam: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energierekening minimaliseren kan op verschillende manieren. Hierna bekijk jij 3 tips om meteen te besparen op energie.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Nu starten? Minder elektriciteit verbruiken is het meest voor de hand liggend. Mogelijkheden zijn “een afwasteil gebruiken ” en “Tijdig de afzuigkap uitzetten.” Of neem een HR-ketel van Remeha, Intergas, Atag, AWB of Nefit.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Bestel een 1 jaar abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dit zoek je eenvoudig door middel van onze tools.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water maken zorgt voor een hoge gasrekening. Op dit moment vind je allerlei groene installaties die op lage kosten draaien. Onder andere zonnepanelen, pelletkachel, warmtenet, infraroodpanelen, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

In ons land zijn er een hoop verschillende leveranciers die gas en stroom leveren. Welke stroomleverancier is het beste? Dat is sterk afhankelijk van wat jullie precies zoeken. Zoeken jullie vriendelijke klantenservice, groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Lees nu verder over energiepakket Vredepeel vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer dan onmiddellijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul jouw verbruik in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je ontdekt eenvoudig de goedkoopste aanbieder (actief in Drenthe) die past bij jullie energieconsumptie.

Duurzaam gas en groene stroom

Vind jij het belangrijk dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Selecteer hiervoor het filter “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar stroom en gascontracten op basis van bijv. zonne-energie, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, windenergie.

Beste beoordeling

Sommige contractanten hopen op een professionele klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, vakbekwame experts, en betrouwbare informatie is onmisbaar. Hiervoor raadpleeg je het klantcijfer en nieuwe reviews van klanten voor energiebedrijven Drouwen.

Overstappen

Elke leverancier wil nieuwe gebruikers. Overstappen van energie kan niet altijd doordat je met een contract te maken hebt. Bekijk altijd de datum dat je contract afloopt. Hierna kan jij pas het oversluiten definitief maken. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additionele info ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Drouwen kan à la minute door het internet. Daarvoor zijn speciale zakelijke abonnementen. De tarieven worden omschreven inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen de BTW aftrekken. Doorgaans kan dat ook bij het aankopen van bijv. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor zakelijke klanten zijn aanzienlijk voordeliger dan de particuliere tarieven. Het voordeel kan sterk oplopen op het moment dat je een boel gas en elektriciteit verbruikt. Een pluspunt t.b.v. ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting inkopen. Het onderdeel van je privégebruik mag men aftrekken van je winst. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Nooitgedacht afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Een groeiend aantal bedrijven kiezen voor zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Drouwen? Doe dit door te beleggen in duurzame producten als zonneboilers, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook fabrieken van het gas afgaan. Kortom: privé gasvrij wonen maar ook ondernemingen. Op basis daarvan draagt iedereen bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Drouwen vergelijken Simpel een stroom en gas abonnement aanvragen & afsluiten