Gas en licht vergelijken Nooitgedacht Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar wel €205


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. Voornamelijk het gas dat je verstookt heeft veel invloed op je energierekening. Vandaar is het goed om te analyseren welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Nooitgedacht vergelijken? Geef je woongegevens & verwachte gas-licht verbruik in. Dankzij deze website kan je als consument gemakkelijk de kosten van gas licht berekenen. Naderhand vind je à la minute de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Nooitgedacht [Update mei 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We praten dan ook over – zonder twijfel – de belangrijkste aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen d.m.v. 1 combinatie abonnement. Water neem je af bij een specifieke waterleverancier in de regio Aa en Hunze (voorbeelden zijn Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Nooitgedacht doe je wel bij één bedrijf. Door middel van onze tool zie je het meest betaalbare contract. Maar op welke manier kan dat? Volg de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over actie van Essent).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Drenthe).
  2. Maak een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Selecteer het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Klik op het type energieopwekking (grijs, zon, groen uit NL, wind, groen).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Bepaal de voordeligste energie aanbieder.
  7. Sluit het pakket online af, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gebonden aan de persoon, en niet gebonden aan het adres. Wil je toch een ander pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Nooitgedacht.

Nieuwbouw? Gas water en stroom registreer je bij Mijnaansluiting.nl. Bijwijlen verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een abonnement voor stroom is afdoende wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ben je al bekend met Essent, Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall, Eneco of Budget Energie, ENGIE, Qurrent, Powerpeers, Energiedirect.nl? Hierna vind je onze veel gekozen gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument verbruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten wisselen nogal per woning. De kostenpost voor energie (maandelijks) schommelt tussen €105 en €225. Onmiddellijk jullie gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen aan de hand van onze gaslicht-vergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en check de kosten voor elektra en gas. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Nooitgedacht vegelijken. In onderstaand schema achterhaal jij de modale tarieven voor populaire klasse woningen en grootte van bewoners. Betaal ik nu relatief veel? Download jouw rekening van de energieaanbieder, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Nooitgedacht. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Via de volgende tabel tref je een inschatting van het energieverbruik in de regio Aa en Hunze.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,75 €120,25 €131 €141,25
Tussenwoning €109,25 €140,5 €153,25 €163,5
Hoekwoning €129,75 €151,5 €169,5 €178,5
2 onder 1 kap €145,25 €169,5 €181,75 €193
Vrijstaand €176,75 €198 €215 €222,5
Doorsnee €122 €145,25 €159 €169,75

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Normaliter heeft dit te maken met de netbeheerder (denk aan Endinet Groep). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoudswerkzaamheden. Normaal zijn stroomproblemen binnen enkele uren weggewerkt. Als je geen stroom hebt kan dat zorgen voor veel problemen. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Nooitgedacht? Dit is niet afhankelijk van Energieflex en/of Pure Energie: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energienota beperken kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze pagina achterhaal je 3 tips waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verminder je energieverbruik
  Nu starten? Je energieverbruik verminderen is inherent aan een lagere nota. Opties zijn “een goede thermoskan gebruiken ” en “De waakvlam uitzette van je ketel in de zomer.” Of koop een HR-ketel van Atag, AWB, Vaillant, Nefit of Remeha.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is zeker ons advies! Ga voor een 1 jarig contract met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat regel je à la minute door gebruik van onze tools.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Centrale verwarming verstookt een hoop duur gas. Op dit moment zijn er interessante verantwoorde oplossingen die op lage kosten draaien. Zoals biomassaketel, warmtenet, pelletkachel, warmtepomp, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

In Nederland zijn er een hoop verschillende bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke leverancier is voor jou geschikt? Dat ligt aan wat jullie precies zoeken. Wil jij graag uitstekende service, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of kijk jij enkel naar de prijs? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Gendt vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer in dat geval vandaag nog de goedkoopste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Voer jouw gegevens in, en filter vervolgens op prijs. Jij detecteert gemakkelijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom (werkzaam in Drenthe) voor jullie verbruikt.

Groenste gas en elektriciteit

Hecht jij waarde aan het feit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Selecteer dan uiteraard als bron “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas en elektra abonnementen op basis van bijv. groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas.

Beste klantervaring

Opvallend veel huizenbezitters gaan voor hoogstaande klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, deskundige specialisten, en transparantie wil iedereen. Om hier achter te komen kan je kijken naar de gemiddelde cijfers en recentelijke meningen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Nooitgedacht.

Overstappen

Elke leverancier zoekt natuurlijk meer contractanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan soms lastig worden door de aanwezige opzegtermijn. Check om die reden de datum dat je contract afloopt. Vervolgens kan je pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar aanvullende details ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Nooitgedacht is vandaag nog online. Als ondernemer heb je de keuze uit abonnementen voor de zakelijke markt. De kosten vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de BTW aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook in het kader van bestelling voor bijv. zonnepanelen. De stroomtarieven van bedrijven zijn regelmatig goedkoperdan de particuliere tarieven. De compensatie kan toenemen in het geval je meer gas en elektriciteit verbruikt. De meerwaarde t.b.v. ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting bestellen. Het onderdeel van het privégebruik kun jij dan opgeven als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Zonnemaire afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Een groeiend aantal zakelijke klanten hebben interesse in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Nooitgedacht? Dat kan door een belang te nemen in groene systemen als biomassaketels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. In de toekomst zullen ook bedrijven de gaskraan dicht moeten draaien. Samengevat: zowel thuis gasvrij wonen als op zakelijke locaties. Op basis daarvan draag jij je steentje bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Nooitgedacht vergelijken Gemakkelijk een elektra & gas contract aanvragen & afsluiten