Gas en licht vergelijken Zonnemaire Vergelijk alle leveranciers en bespaar wel €140


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energiekosten. Dit kan aardig in de papieren lopen. Overwegend het gasverbruik zie je terug in jouw energiekosten. Om die reden is het goed om te zien welke energieleverancier het goedkoopste is. Probleemloos gas en licht leveranciers in Zonnemaire vergelijken? Geef je woongegevens en verbruiksgegevens in. Door middel van de gaslicht-vergelijker kun je eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens bekijk je eenvoudig de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Zonnemaire [Update juni 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – met afstand – de meest cruciale aansluitingen in een huis. Gas, water en licht bestel je niet in een alles-in-één pakket. Water neem je af bij de betreffende leverancier in de provincie Schouwen-Duiveland (bijv. WML). Gas en licht afsluiten in Zonnemaire kan gemakkelijk bij één organisatie. D.m.v. de vergelijker vind jij het meest betaalbare contract. Hoe dat werkt? Begin nu met de tips van onze specialisten (of bekijk info over beoordeling E.ON).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Zeeland).
  2. Schat gas + stroom gebruik.
  3. Filter op de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Klik op het type energieopwekking (groen uit EU, groen, co2 gecompenseerd, groen uit NL, grijs).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Bepaal de voordeligste energieleverancier.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze staat op naam, en is niet gebonden aan adres. Wil je toch een ander pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Zonnemaire.

Nieuwbouw? Gas, stroom en water kan je aanvragen bij Mijnaansluiting.nl. Bijwijlen is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor stroom is toereikend bij een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten juni 2024

Kiezen jullie voor Pure Energie, Eneco, Vattenfall, Greenchoice, NLE of Qurrent, Oxxio, Powerpeers, ENGIE, Budget Energie? Onderstaand tref je een aantal scherpe energiecontracten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon nuttigt gas en elektriciteit. De kosten verschillen aanmerkelijk per gezinssamenstelling. De maandelijkse energielasten ligt tussen de €85 – €175. Direct jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk aan de hand van de vergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Zonnemaire vegelijken. Hieronder vind jij aannemelijke energiekosten voor enkele type huizen en gezinssamenstellingen. Scoor ik hoog of laag? Download jouw rekening van de energieleverancier, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Zonnemaire. Betaal ik veel voor gas en elektra? Via de volgende tabel tref je een inschatting van het energieverbruik in de regio Schouwen-Duiveland.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,25 €121,25 €132,25 €142
Tussenwoning €109,25 €139,5 €153,75 €162,75
Hoekwoning €130 €149,75 €167,25 €177,75
2 onder 1 kap €147,25 €168,5 €184,5 €193,25
Vrijstaand €178,25 €199,5 €213,75 €223,75
Standaard €122,75 €146,5 €158,5 €170,5

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de meeste gevallen is de boosdoener de netbeheerder (o.a. Coteq Netbeheer). Dit komt vaak door geplande onderbrekingen. Meestal is zo’n elektriciteitsstoring binnen enkele uren weggewerkt. Wanneer je zonder stroom zit kun je nog maar weinig kanten op. Een storing bij de netbeheerder in Zonnemaire? Dit is niet afhankelijk van De Vastelastenbond of Noordelijk Lokaal Duurzaam: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De maandelijkse energienota beperken is te doen op diverse manieren. Op deze website achterhaal jij 3 adviezen die je direct kan toepassen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Vandaag nog aan de slag? Minder stroom consumeren is eigenlijk het meest belangrijk. Mogelijkheden zijn “wassen op 30 graden ” en “Zet je elektrische kookplaat uit voordat het eten helemaal klaar is.” Of bestel de HR-ketel van Nefit, Vaillant, Intergas, Atag of Remeha.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie moet je niet vergeten! Kies voor een (kort) 1 jarig abonnement met een hoge welkomstkorting. Dat zoek jij vandaag nog middels onze adviestool.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water maken is niet goedkoop. Heden ten dage kun jij gebruik maken van allerlei milieuvriendelijke producten die veel minder stroom gebruiken. Zoals pelletkachel, zonneboiler, infraroodpanelen, biomassaketel, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra past bij mij?

In Holland zijn er flink wat aanbieders van gas en elektra. Welke stroomaanbieder moet ik kiezen? Dat is sterk afhankelijk van waar jij waarde aan hecht. Geef je de voorkeur aan uitstekende service, groen gas en groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Zoek ook naar energiepakket Papenvoort vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies dan onmiddellijk de betaalbaarste energieleverancier van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de gevraagde data in, en filter vervolgens op prijs. Je ziet eenvoudig de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (werkzaam in Zeeland) passen bij je energiegebruik.

Groenste gas en elektriciteit

Is het voor jou prioriteit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Kies dan de “duurzame energie” bron. Of willen jullie gas + stroom pakketten met 0zonne-energie, windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU.

Uitstekende klantervaring

Meer en meer huizenbezitters hopen op een professionele klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, vakbekwame experts, en betrouwbare informatie is onmisbaar. Daarvoor check je het klantcijfer en recentelijke beoordelingen van afnemers voor energiebedrijven Zonnemaire.

Overstappen

Elke leverancier van energie wil graag extra afnemers. Overstappen van energie kan soms lastig worden omdat je aan een contract vastzit. Inspecteer daarom de datum dat je contract afloopt. Pas in de volgende stap ga je een nieuw energie-abonnement bestellen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij extra info ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Zonnemaire is direct via de pc. Als ondernemer heb je de keuze uit speciale zakelijke abonnementen. De kosten kunnen gevonden worden zowel in als uit de BTW. Bedrijven mogen de 21% BTW weer terugvragen. Dit wordt ook gedaan bij de aanschaf van producten als zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruik zijn vaak betaalbaarder dan de particuliere tarieven. De korting kan flink oplopen in het geval je een boel gas en elektriciteit inkoopt. Een pluspunt bij ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting aanvragen. Een stukje van eigen privégebruik mag je aftrekken van je winst. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Hooge Mierde afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Een groeiend aantal bedrijven hebben interesse in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Zonnemaire? Dat kan door te kiezen voor groene energiebronnen zoals bijvoorbeeld biomassaketels, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de industrie afscheid nemen van het gas. Dus: zowel thuis gasvrij wonen als op kantoor. Door dit toe te passen draag jij je steentje bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Zonnemaire vergelijken Gemakkelijk een stroom en gas abonnement aanvragen & afsluiten