Gas en licht vergelijken Papenvoort Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €215


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energiekosten. En dat is soms best een flink bedrag. Bovenal het verstookte gas heeft veel invloed op jouw energiekosten. Daarom loont het om te analyseren welke energieaanbieder een aantrekkelijk contract aanbiedt. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Papenvoort vergelijken? Vul jouw locatie en energieverbruik in. Geholpen door gaslichtafsluiten.nl kan je zonder problemen de kosten van gas licht berekenen. Naderhand bekijk je snel de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Papenvoort [Update april 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – zonder twijfel – de meest elementaire voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet via één verzamel contract. De wateraansluiting bestel je bij het waterbedrijf uit de omgeving Aa en Hunze (denk hierbij aan WML). Gas en licht afsluiten in Papenvoort doen de meesten bij één maatschappij. Op basis van de gaslicht-vergelijker detecteer je de voordeligste. Hoe dat werkt? Ga aan de slag met de stappen hieronder (of check energiebedrijf Endinet Groep).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Drenthe).
  2. Schat gas + stroom gebruik.
  3. Selecteer de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen uit NL, zon, co2 gecompenseerd, grijs, wind).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Bepaal het voordeligste energiebedrijf.
  7. Sluit het pakket online af, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op jouw huis. Overstappen is altijd mogelijk. Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Papenvoort.

Nieuwbouw? Gas, elektriciteit en water kan je aanvragen bij Mijn Aansluiting. Zo af en toe is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een contract voor stroom is toereikend bij zo’n warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten april 2024

Ben je al bekend met Essent, Vattenfall, Eneco, Greenchoice, Pure Energie of Qurrent, Energiedirect.nl, Powerpeers, Oxxio, ENGIE? In de kolommen hierna bekijk jij actuele kwalitatieve energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens nuttigt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten variëren aanmerkelijk per huishouden. De maandelijkse energierekening schommelt tussen €105 en €195. Vlug de gas licht kosten berekenen? Doe dit met de tariefvergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Papenvoort vegelijken. Hieronder tref je mogelijke tarieven voor enkele type huizen en type gezinnen. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw rekening van de energieaanbieder, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Papenvoort. Betaal jij op dit moment te veel? In de tabel achterhaal je het verwachte energieverbruik in de regio Aa en Hunze.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101,25 €120,75 €130,25 €143,25
Tussenwoning €108,5 €139,25 €154,5 €164,5
Hoekwoning €131,25 €150,75 €166,5 €179,25
2 onder 1 kap €145,25 €167,5 €183,5 €193,5
Bungalow €177,75 €198,75 €214,25 €223,25
Gemiddeld €122,75 €147,5 €161,25 €170,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Doorgaans komt dit door de netbeheerder (bijvoorbeeld Enduris). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud aan de netwerken. Normaliter is zo’n storing in enkele ogenblikken gefixt. Als de stroom uitvalt schieten mensen gauw in de stress. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Papenvoort? Of je nu klant bent bij Energieflex of UnitedConsumers: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energielasten reduceren is te doen op diverse manieren. Op deze pagina achterhaal jij aanwijzingen voor een lagere energierekening.

 1. Verminder je energieverbruik
  Direct besparen? Je energieverbruik verminderen is het meest voor de hand liggend. Bijvoorbeeld “gebruik alleen A++ producten ” en “Overweeg een zwakkere lamp te gebruiken als je een lamp hebt met een dimmer die je nooit op de sterkste stand gebruikt.” Of neem een HR-ketel van Nefit, Remeha, Vaillant, AWB of Atag.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie moet je niet vergeten! Neem kortlopende energiecontracten met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Jij regelt dit binnen no-time door gebruik te maken van onze adviestool.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen kost veel (duur) gas. Op het ogenblik is er keuzen uit meerdere verantwoorde energiebronnen die veel minder stroom gebruiken. Zoals infraroodpanelen, pelletkachel, warmtenet, zonnepanelen, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra past bij mij?

In ons land zijn er verschillende aanbieders van gas en elektra. Welke stroomaanbieder is het beste? Dit wordt bepaald door je wensen en behoeften. Vind je zaken belangrijk als vriendelijke klantenservice, groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Herpen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies dan direct de scherpste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul je postcode en het verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij vindt eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die levert in Drenthe) voor jullie verbruikt.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Vind jij het belangrijk dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Selecteer dan de optie “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar gas + stroom pakketten met onder andere groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, windenergie, zonne-energie.

Uitstekende klantervaring

Veel contractanten willen de beste klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, deskundige specialisten, en heldere communicatie wil iedereen. Daarvoor kijk je naar het cijfer en recentelijke comments van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Papenvoort.

Overstappen

Elke energiemaatschappij is blij met nieuwe klanten. Overstappen van energie is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de aanwezige opzegtermijn. Inspecteer dus het einde van je contracttermijn. Hierna kan jij pas het oversluiten definitief maken. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je meer info over zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Papenvoort werkt zonder problemen door het internet. Daarvoor zijn abonnementen voor de zakelijke markt. De energietarieven zijn uitgesplitst zowel in als uit de BTW. Ondernemers kunnen namelijk de BTW zakelijk aftrekken. Doorgaans kan dat ook als men een aankoop doet van onder andere zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn regelmatig betaalbaarder dan het tarief voor de normale consument. De bonus kan flink oplopen op het moment dat je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit consumeert. De meerwaarde bij ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting inkopen. Het onderdeel van het privégebruik kan men opvoeren als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Barendrecht afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Het is een trend: zakelijke gebruikers zien heil in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Papenvoort? Dat kan door te gaan voor “groene” systemen zoals o.a. infraroodpanelen, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook fabrieken afscheid nemen van het gas. Samengevat: privé gasvrij wonen maar ook de bedrijven. Zo draag jij je steentje bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten Papenvoort vergelijken Gemakkelijk een licht & gas abonnement afsluiten & aanvragen