Gas en licht vergelijken Vredepeel Nu leveranciers vergelijken en bespaar wel €130


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energiekosten. Dit kan aardig in de papieren lopen. Voornamelijk het verstookte gas beïnvloedt de energiekosten. Om die reden is het geen gek idee om te bekijken welke energieaanbieder het goedkoopste is. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Vredepeel vergelijken? Geef je woongegevens en geschatte verbruik in. Aan de hand van onze tool kan jij direct de kosten van gas licht berekenen. Hierna tref jij nu de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Vredepeel [Update maart 2023]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het zijn dan ook – verreweg – de meest belangrijke aansluitingen in een huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen op basis van een totaal abonnement. Het water sluit je af via de verantwoordelijke wateraanbieder in de provincie Venray (bijv. Evides). Gas en licht afsluiten in Vredepeel doen de meesten bij één bedrijf. Middels de gaslicht-vergelijker vind je het pakket met de laagste prijs. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Gebruik het bijgaande stappenplan (of bekijk overstapbonus Budget Energie).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Limburg).
  2. Geef een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Selecteer het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Klik op het type energieopwekking (wind, groen, zon, co2 gecompenseerd, groen uit NL).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor maart 2023.
  6. Klik op het voordeligste energiebedrijf.
  7. Sluit het pakket online af, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze staat op naam, en niet gebonden aan het adres. Overstappen is altijd mogelijk. Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Vredepeel.

Nieuwbouw? Gas, elektriciteit en water kan je aanvragen bij Mijn Aansluiting. Zo af en toe is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een pakket voor stroom is afdoende bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2023

Ken jij Eneco, Vattenfall, Greenchoice, NLE, Essent of Energiedirect.nl, Powerpeers, Budget Energie, Oxxio, Qurrent? In de kolommen hierna vind je diverse veel bestelde energie-abonnementen.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin consumeert gas en elektriciteit. De energiekosten wisselen behoorlijk per woning. De maandelijkse energielasten schommelt tussen €105 – €180. Eenvoudig jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit aan de hand van onze vergelijker / tools. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en check de kosten voor elektra en gas. Meer weten over gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Vredepeel vegelijken. In onderstaand schema tref jij mogelijke tarieven voor diverse klasse woningen en type gezinnen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Download jouw energierekening, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Vredepeel. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hierna vind jij het verwachte energieverbruik in de regio Venray.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,25 €123,25 €132,25 €143,5
Tussenwoning €106,5 €140,75 €153,75 €162,5
Hoekwoning €130,25 €150,25 €166,75 €179
2 onder 1 kap €146,75 €167,5 €182,25 €193,25
Vrijstaand €179,25 €200,5 €215,25 €223,75
Standaard €121,75 €146 €161 €170,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Meestal heeft dit te maken met de netbeheerder (bijvoorbeeld Liander). Dit komt vaak door onderhoud en reconstructie. Meestal is een elektriciteitsprobleem in enkele ogenblikken beëindigd. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is er al snel paniek. Een storing bij de netbeheerder in Vredepeel? Of je nu klant bent bij Essent of HVC: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energierekening omlaag bijstellen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze pagina vind je aanwijzingen om vandaag nog te besparen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Snel resultaat zien? Minder stroom consumeren is het meest voor de hand liggend. Onder andere “nemen van ledverlichting ” en “Was op een lagere temperatuur.” Of neem een HR-ketel van Atag, Nefit, Vaillant, AWB of Intergas.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Kies voor een (kort) 1 jarig abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Deze vind je eenvoudig door middel van onze adviseurs.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming is gewoon duur. Tegenwoordig is er keuzen uit diverse milieuvriendelijke installaties die veel minder stroom gebruiken. Denk aan warmtepomp, infraroodpanelen, pelletkachel, biomassaketel, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is het beste?

Op dit moment kan jij kiezen uit veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke leverancier is voor jou geschikt? Dit heeft te maken met wat jij belangrijk vindt. Zoeken jullie vriendelijke klantenservice, schone stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Lees nu verder over energiepakket Nieuw-Schoonebeek vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Kies dan meteen de meest voordelig energieleverancier van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul je postcode en het verbruik in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je spot probleemloos de goedkoopste leverancier van gas en elektra (werkzaam in Limburg) passen bij je energiegebruik.

Groenste gas en elektriciteit

Is het voor jou prioriteit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Sorteer dan uiteraard de “duurzame energie” optie. Of zoek specifiek naar pakketten van gas en stroom met bijv. CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, windenergie.

Uitstekende waardering

Enkele Nederlanders gaan voor hoogstaande klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en transparantie zijn belangrijk. Om dit te weten te komen lees je de gemiddelde cijfers en actuele meningen van afnemers voor energiebedrijven Vredepeel.

Overstappen

Elke leverancier van energie is blij met nieuwe klanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de geldende opzegtermijn. Bestudeer eerst de voorwaarden in het contract. Hierna kan jij pas het energiecontract oversluiten. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additionele details over zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Vredepeel kan eenvoudig in een online omgeving. We zien steeds meer unieke zakelijke abonnementen. De energietarieven worden weergegeven in bruto en netto prijzen. Ondernemers kunnen namelijk het BTW bedrag terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook in het kader van bestelling voor producten als zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn regelmatig scherper dan die voor consumenten. De compensatie kan flink oplopen in het geval je een boel gas en elektriciteit consumeert. Groot voordeel bij ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting aanvragen. Het aandeel van je privégebruik kun men dan aftrekken van je winst. Nu ook online: gas en stroom in Gendt afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
We zien het steeds vaker: zakelijke klanten zijn geïnteresseerd in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Vredepeel? Doe dit door te beleggen in “groene” systemen zoals biomassaketels, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook bedrijven de gaskraan dicht moeten draaien. Kortom: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook ondernemingen. Op basis daarvan draag jij met jouw business bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten Vredepeel vergelijken Gemakkelijk een licht en gas contract afsluiten en aanvragen