Gas en licht vergelijken Nieuw-Schoonebeek Nu energiemaatschappijen vergelijken en bespaar wel €290


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Overwegend het gas dat jij gebruikt kom je weer tegen in je energierekening. Om die reden is het verstandig om te controleren welke energiemaatschappij de beste aanbieding heeft. Direct gas en licht leveranciers in Nieuw-Schoonebeek vergelijken? Vul postcode + huisnummer & energieverbruik in. Met behulp van deze website kun jij meteen de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens vind je direct de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Nieuw-Schoonebeek [Update juli 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het zijn dan ook – veruit – de meest vitale aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen aan de hand van één verzamel contract. Water wordt geregeld via de verantwoordelijke wateraanbieder actief in de buurt van Emmen (dit zijn organisaties als Waternet). Gas en licht afsluiten in Nieuw-Schoonebeek doe je wel bij één partij. Door middel van de vergelijker tref je het meest betaalbare contract. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Start direct met het advies van onze experts (of lees verder over energie via Enexis).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Drenthe).
  2. Geef een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bepaal de energie afkomst (grijs, groen, co2 gecompenseerd, zon, groen uit NL).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor juli 2024.
  6. Selecteer de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op jouw huis. Liever wel wisselen van pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Nieuw-Schoonebeek.

Nieuwbouw? Gas, elektriciteit en water aanvragen gaat via de website mijnaansluiting.nl. Soms is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een elektriciteitspakket is passend wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juli 2024

Weet je alles al van Eneco, Pure Energie, Vattenfall, NLE, Greenchoice of ENGIE, Budget Energie, Oxxio, Powerpeers, Energiedirect.nl? Hieronder tref je de huidige scherpe energie-abonnementen.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten voor energie wisselen enorm per huishouden. De maandelijkse energielasten ligt tussen de €80 tot €235. Probleemloos jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je aan de hand van de vergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Nieuw-Schoonebeek vegelijken. In de tabel vind jij de modale energiekosten voor diverse soorten huizen en type gezinnen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Download jouw energienota, check de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Nieuw-Schoonebeek. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Hieronder ontdek je het verwachte energieverbruik in de regio Emmen.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,25 €120,5 €130,25 €141,25
Tussenwoning €108 €140,5 €154,5 €165,25
Hoekwoning €131,75 €151 €167,25 €178,75
2 onder 1 kap €144,75 €170,5 €181,25 €194
Bungalow €178 €199,25 €213,75 €223,25
Doorsnee €124 €144,5 €159 €168,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Gewoonlijk is de “schuldige” de netbeheerder (bijv. Westland Infra). Dit komt vaak door werkzaamheden aan het netwerk. In een doorsnee situatie is een stroomprobleem heel erg snel verholpen. Als je geen stroom hebt is er al snel paniek. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Nieuw-Schoonebeek? Of je nu klant bent bij Essent en UnitedConsumers: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energielasten beperken is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze pagina tref je 3 tips om meteen te besparen op energie.

 1. Gebruik energie verlagen
  Direct besparen? Jouw energieconsumptie reduceren resulteert direct in minder lasten. Bijv. “korter douchen ” en “Een modulerende thermostaat gebruiken.” Of installeer een HR-ketel van Atag, Remeha, Vaillant, AWB of Intergas.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie loont! Selecteer een (kort) 1 jarig abonnement met een hoge welkomstkorting. Dat regel je vandaag nog middels onze vergelijker.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen is gewoon duur. Op dit moment is er keuzen uit allerlei duurzame systemen waarbij je goedkoop uit bent. Bijv. biomassaketel, warmtenet, zonnepanelen, pelletkachel, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier moet ik kiezen?

In Nederland heb je de keuze uit veel aanbieders van stroom en gas. Welke energieleverancier is het beste? Hiervoor moet je kijken naar waar jij waarde aan hecht. Geef je de voorkeur aan uitstekende service, groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Ook interessant: energiepakket Fijnaart vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer in dat geval vandaag nog de meest voordelig energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul de gevraagde data in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij detecteert gemakkelijk de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die werken in Drenthe) voor jouw situatie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Kijk jij vooral of energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Markeer dan uiteraard de “duurzame energie” bron. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar energiepakketten op basis van bijv. windenergie, zonne-energie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas.

Beste reviews

Steeds meer huizenbezitters willen de beste klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, medewerkers met kennis, en heldere communicatie zijn belangrijk. Om hier achter te komen raadpleeg je het eindcijfer en de laatste meningen van klanten voor energiebedrijven Nieuw-Schoonebeek.

Overstappen

Elke aanbieder zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan niet altijd omdat je aan een contract vastzit. Analyseer hierom de voorwaarden in het contract. Vervolgens kan je pas het energie-oversluiten regelen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar aanvullende voorlichting betreft zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Nieuw-Schoonebeek gaat eenvoudig via internet. Daarvoor zijn abonnementen voor de zakelijke markt. De tarieven worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de BTW aftrekken. Dit is ook gebruikelijk als men een aankoop doet van onder andere zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruik zijn doorgaans voordeliger dan de particuliere tarieven. Het voordeel kan sterk oplopen in het geval je een boel gas en elektriciteit afneemt. Groot voordeel bij ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afnemen. Een stukje van het privégebruik kan je aftrekken als kosten voor het bedrijf. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Wommels afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal ondernemers zijn geïnteresseerd in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Nieuw-Schoonebeek gebeurt ook door te investeren in verantwoorde systemen zoals bijv. pelletkachels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. In de toekomst zal ook de zakelijke wereld afscheid nemen van het gas. Dus: privé gasvrij wonen maar ook fabrieken en kantoren. Hierdoor neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een beter milieu.

Energiepakketten Nieuw-Schoonebeek vergelijken A la minute een gas en stroom contract aanvragen & afsluiten