Gas en licht vergelijken Wommels Nu leveranciers vergelijken en bespaar wel €205


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energiekosten. En energie is zeker niet goedkoop. Hoofdzakelijk het gasverbruik drukt zwaar op je energierekening. Hierdoor is het goed om te achterhalen welke energieleverancier het voordeligste energiepakket levert. Vlug gas en licht leveranciers in Wommels vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en energieverbruik in. Door middel van de gaslicht-vergelijker kan je als consument moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Naderhand detecteer je binnen no-time de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Wommels [Update april 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – overduidelijk – de basis voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar op basis van één verzamel contract. De wateraansluiting bestel je bij de verantwoordelijke wateraanbieder in de provincie Littenseradiel (voorbeelden zijn Waternet). Gas en licht afsluiten in Wommels doe je wel bij één maatschappij. Geholpen door gaslichtafsluiten.nl zie je het pakket met de laagste prijs. Hoe dat werkt? Volg het advies van onze experts (of lees verder over ervaringen Qwint).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Friesland).
  2. Bereken je energieconsumptie.
  3. Bepaal de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (grijs, groen, co2 gecompenseerd, groen uit NL, zon).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Bereken de voordeligste energie aanbieder.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op basis van een adres. Wil je toch een ander pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Wommels.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra regel je via de website mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een stroompakket is afdoende wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Kiezen jullie voor Pure Energie, Eneco, Greenchoice, NLE, Vattenfall of ENGIE, Powerpeers, Qurrent, Budget Energie, Energiedirect.nl? In de volgende lijst achterhaal jij diverse meest gekozen pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander nuttigt gas en elektriciteit. De kosten schommelen wel per gezin. De maandelijkse energielasten schommelt tussen €120 en €250. Binnen no-time jullie gas licht kosten berekenen? Dat doe je middels onze handige energievergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Benieuwd naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Wommels vegelijken. In het schema hieronder vind jij mogelijke tarieven voor diverse soorten woningen en grootte van bewoners. Scoor ik hoog of laag? Check jouw energienota, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Wommels. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hieronder bekijk je het geschatte energieverbruik in de regio Littenseradiel.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,75 €123,25 €133,25 €142,5
Tussenwoning €108,75 €140 €155,25 €162,25
Hoekwoning €130,75 €150,25 €169,5 €177,5
2 onder 1 kap €146,5 €168,5 €182,25 €193
Villa €178 €198 €213 €224,5
Gemiddeld €123,75 €147,5 €159 €170

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Gewoonlijk is de “schuldige” de netbeheerder (bijvoorbeeld Stedin). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud en reconstructie. Gewoonlijk is zo’n elektriciteitsstoring heel erg snel verholpen. Wanneer je zonder stroom zit is er al snel paniek. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Wommels? Of je nu klant bent bij Allure Energie en NLE: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energielasten omlaag bijstellen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze website achterhaal jij 3 tips waarmee jij aan de slag kan.

 1. Minder energie gebruiken
  Direct besparen? Minder elektriciteit verbruiken resulteert direct in minder lasten. Bijvoorbeeld “neem een waterbespaarder ” en “Korter douchen.” Of neem een HR-ketel van Nefit, Intergas, Vaillant, AWB of Remeha.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie loont! Neem een 1 jaar abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Deze bekijk jij à la minute door gebruik te maken van onze adviestool.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken verstookt een hoop duur gas. Op dit moment kun jij gebruik maken van velerlei milieuvriendelijke systemen die op lage kosten draaien. Neem nou warmtenet, warmtepomp, biomassaketel, zonnepanelen, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra past bij mij?

In Nederland zijn er een hoop verschillende aanbieders van gas en elektra. Welke aanbieder moet ik kiezen? Dit wordt bepaald door wat jullie precies zoeken. Vind je zaken belangrijk als uitstekende service, schone stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Mensen zochten ook naar: energiepakket Otterlo vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Selecteer dan binnen no-time de meest voordelig aanbieder van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul jouw verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Jij achterhaald à la minute de goedkoopste maatschappij (die levert in Friesland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Duurzaam gas en groene stroom

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Neem dan zeker de “duurzame energie” optie. Tevens kun je uitkijken naar gas en elektra abonnementen op basis van bronnen zoals groene stroom uit EU, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Hoogste waardering

Sommige huizenbezitters kiezen voor goede klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en transparantie is onmisbaar. Om daarvan een goed beeld te krijgen kan je kijken naar de totale beoordeling en actuele meningen van klanten voor energiebedrijven Wommels.

Overstappen

Elke energiemaatschappij zoekt niet consumenten. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan soms lastig worden omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bestudeer als eerste de einddatum van je contract. Start pas hierna met het energie-oversluiten regelen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additieve info over zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Wommels kan à la minute in een online omgeving. We zien steeds meer pakketten voor de zakelijke markt. De energietarieven vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen de BTW aftrekken. Doorgaans kan dat ook wanneer men investeert in bijv. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruik zijn vaak goedkoperdan het tarief voor de normale consument. Het voordeel kan hoger worden op het moment dat je veel gas en elektriciteit verbruikt. Het grote voordeel bij ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting aanvragen. Het aandeel van het privégebruik kun je dan aftrekken als kosten voor het bedrijf. Nu ook online: gas en stroom in Herpen afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Opvallend veel bedrijven maken de keuze voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Wommels kan natuurlijk door te beleggen in verantwoorde systemen zoals bijv. infraroodpanelen, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook bedrijven niet langer gebruik maken van gas. Kortom: zowel thuis gasvrij wonen als op kantoor. Door dit toe te passen draagt iedereen bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Wommels vergelijken Vandaag nog een gas & licht contract aanvragen & afsluiten