Gas en licht vergelijken Driehuis Snel energieleveranciers vergelijken en bespaar wel €335


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. Hoofdzakelijk het gas waarmee je jouw huis verwarmt beïnvloedt de energiekosten. Daarom is het slim om na te gaan welke energieleverancier voor jou voordelig is. Probleemloos gas en licht leveranciers in Driehuis vergelijken? Vul postcode + huisnummer plus energieverbruik in. Op basis van de gaslicht-vergelijker kun je binnen no-time de kosten van gas licht berekenen. Daarop bekijk je binnen no-time de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Driehuis [Update mei 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – met afstand – de meest elementaire voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen door middel van een alles-in-één pakket. De wateraansluiting bestel je bij het drinkwaterbedrijf werkzaam rondom Velsen (voorbeelden zijn PWN). Gas en licht afsluiten in Driehuis doen de meesten bij één partij. Middels de gaslicht-vergelijker achterhaal jij de goedkoopste. Hoe dat werkt? Doorloop snel de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over DELTA variabel tarief).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Noord-Holland).
  2. Maak een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Selecteer een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bepaal de energie afkomst (co2 gecompenseerd, groen uit EU, wind, zon, groen uit NL).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Bereken de voordeligste energie aanbieder.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze is gebonden aan de persoon, en is niet gebonden aan adres. Wil je toch een ander pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Driehuis.

Nieuwbouw? Gas, water en elektra registreer je bij Mijnaansluiting.nl. Soms is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een pakket voor elektriciteit volstaat bij zo’n warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kiezen jullie voor Essent, NLE, Vattenfall, Eneco, Pure Energie of Qurrent, Energiedirect.nl, Budget Energie, ENGIE, Oxxio? In de opsomming vind jij onze top gas licht pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin gebruikt gas en elektriciteit. De kosten fluctueren aanmerkelijk per huishouden. De maandelijkse tarieven / nota ligt in de range tussen de €100 – €165. Meteen jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je aan de hand van onze vergelijker / tools. Vul jouw actuele verbruik in, en check de kosten voor elektra en gas. Weetgraag naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Driehuis vegelijken. Via de volgende tabel ontdek je de doorsnee kosten voor veel voorkomende soorten huizen en type gezinnen. Scoor ik hoog of laag? Bekijk jouw energierekening, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Driehuis. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Onderstaand tref je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Velsen.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,75 €120,5 €131,5 €140,75
Tussenwoning €106,5 €139,5 €152,5 €163,25
Hoekwoning €132,5 €151,5 €167 €176,5
2 onder 1 kap €146,25 €169,25 €183,25 €193,25
Vrijstaand €177,5 €200 €215 €222,25
Doorsnee €123,75 €147,5 €159,5 €168,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Meestal is de “schuldige” de netbeheerder (bijvoorbeeld Enduris). Dit komt vaak door inspectie of onderhoud. Gewoonlijk is een elektriciteitsprobleem heel erg snel beëindigd. Wanneer je zonder stroom zit kan dat zorgen voor veel problemen. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Driehuis? Het maakt niet uit of je zit bij Budget Energie en HVC: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energielasten omlaag bijstellen is te doen op diverse manieren. Op deze pagina vind je aanwijzingen om meteen te besparen op energie.

 1. Minder energie gebruiken
  Snel resultaat zien? Je energieverbruik verminderen is inherent aan een lagere nota. Onder andere “kouder douchen ” en “Draai geen warm programma als dit niet nodig is.” Of koop een HR-ketel van Intergas, AWB, Nefit, Atag of Vaillant.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Ga voor een (kort) 1 jarig abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dat vind jij eenvoudig via onze specialisten.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen kost veel (duur) gas. Op dit moment bestaan er diverse milieuvriendelijke oplossingen die veel minder stroom gebruiken. Neem nou zonnepanelen, warmtepomp, warmtenet, biomassaketel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is het beste?

Op dit moment zijn er verschillende maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke aanbieder is het beste? Dit heeft te maken met wat jullie precies zoeken. Vind je zaken belangrijk als een goede klantenservice, groen gas en groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Vind alles uit over energiepakket Voorhout vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Is prijs het enige dat telt? Kies dan ogenblikkelijk de meest voordelig maatschappij van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul jouw verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij ziet vlug de goedkoopste leverancier van gas en elektra (uit Noord-Holland) voor jullie verbruikt.

Groenste gas en elektriciteit

Is het voor jou prioriteit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Markeer dan natuurlijk als bron “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar stroom en gascontracten met 0CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, groene stroom uit EU, windenergie.

Hoogste klantervaring

Opvallend veel Nederlanders eisen een uitstekende klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, vakbekwame experts, en duidelijke omschrijvingen is noodzakelijk. Daarvoor kijk je naar de totale beoordeling en recentelijke beoordelingen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Driehuis.

Overstappen

Elke leverancier wil graag extra afnemers. Overstappen van energie is niet altijd mogelijk door de geldende opzegtermijn. Bestudeer altijd jouw huidige energiecontract. Start pas hierna met een nieuw energie-abonnement bestellen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij meer advies met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Driehuis werkt moeiteloos door het internet. Er zijn flink wat pakketten voor de zakelijke markt. De energiekosten vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag het BTW bedrag terugvragen. Dit wordt ook gedaan bij de aanschaf van o.a. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruik zijn aanzienlijk voordeliger dan die voor consumenten. De compensatie kan groter worden wanneer je een heleboel gas en elektriciteit inkoopt. Groot voordeel aangaande ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting aanvragen. Een deel van het privégebruik kan je opgeven als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Nijhuizum afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: ondernemers zien heil in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Driehuis kan natuurlijk door geld te steken in “groene” oplossingen zoals bijv. biomassaketels, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal ook de zakelijke wereld de gaskraan dicht moeten draaien. Oftewel: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als fabrieken en kantoren. Hierdoor kan de zakelijke wereld iets doen aan een schoner milieu.

Energiepakketten Driehuis vergelijken Zonder moeite een gas en elektra abonnement aanvragen & afsluiten