Gas en licht vergelijken Dreumel Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar €185


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. In de eerste plaats het gas waarmee je jouw huis verwarmt kom je weer tegen in je energierekening. Hierdoor is het slim om te bekijken welke energieleverancier het voordeligste energiepakket levert. Nu gas en licht leveranciers in Dreumel vergelijken? Vul jouw locatie & verbruiksgegevens in. Door middel van de vergelijker kan jij probleemloos de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens bekijk jij binnen no-time de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Dreumel [Update mei 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – overduidelijk – de meest cruciale voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar middels één verzamel contract. De wateraansluiting bestel je bij een specifieke waterleverancier in de provincie West Maas en Waal (dat kan zijn Evides). Gas en licht afsluiten in Dreumel kan gelukkig wel bij één aanbieder. Op basis van de energievergelijker detecteer je de voordeligste. Maar hoe kan ik dat doen? Start direct met het bijgaande stappenplan (of bekijk Anode Energie variabel tarief).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Gelderland).
  2. Geef een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Filter op een kort- of lange termijn contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (zon, groen uit EU, grijs, wind, groen).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Spot de voordeligste energie aanbieder.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gebonden aan de persoon, en niet gebonden aan het adres. Willen jullie wel een andere contract? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Dreumel.

Betreft het nieuwbouw? Gas, elektriciteit en water aanvragen gaat via www.mijnaansluiting.nl. Soms is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een pakket voor elektriciteit is afdoende bij zo’n warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ken jij Greenchoice, Eneco, NLE, Essent, Vattenfall of Energiedirect.nl, Qurrent, Oxxio, ENGIE, Budget Energie? In de opsomming achterhaal je onze top gas licht pakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens verbruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie variëren behoorlijk per huishouden. De maandelijkse energierekening ligt tussen de €120 tot €210. À la minute jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan middels onze gaslicht-vergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Dreumel vegelijken. Via de volgende tabel vind jij mogelijke gas-licht kosten voor populaire soorten woningen en aantal inwoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Bekijk jouw energierekening, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Dreumel. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In de tabel zie je het geschatte energieverbruik in de regio West Maas en Waal.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101 €123,5 €131,25 €140,25
Tussenwoning €109 €139 €152,25 €163,25
Hoekwoning €131 €152 €168,25 €177
2 onder 1 kap €145,5 €169,75 €183,75 €192,25
Vrijstaand €176,75 €198,75 €214 €222,25
Modaal €123,5 €146 €158,25 €168,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Normaliter heeft dit te maken met de netbeheerder (denk aan Westland Infra). De oorzaak is vaak te vinden in netuitbreidingen. Gebruikelijk is zo’n elektriciteitsstoring heel erg snel opgelost. Op het moment dat er geen stroom is, is er al snel paniek. Een storing bij de netbeheerder in Dreumel? Of je nu klant bent bij Greenchoice of UnitedConsumers: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De kosten van energie minimaliseren is te doen op diverse manieren. Hierna vind jij suggesties die je direct kan toepassen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Direct besparen? Minder elektriciteit verbruiken is inherent aan een lagere nota. Zoals “gebruik de afwasmachine i.p.v. handwas ” en “Zo min mogelijk een elektrische kachel gebruiken.” Of neem een HR-ketel van Intergas, AWB, Nefit, Vaillant of Remeha.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie moet je niet vergeten! Kies voor een kort abonnement (1 jaar) met hoge bonus voor nieuwe klanten. Jij regelt dit probleemloos door gebruik te maken van onze vergelijkingen.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water maken is gewoon duur. Vandaag de dag kan je profiteren van diverse verantwoorde energiebronnen die goedkoper in gebruik zijn. Denk aan pelletkachel, zonneboiler, zonnepanelen, infraroodpanelen, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra kiezen?

Op dit moment zien we steeds meer leveranciers die gas en stroom leveren. Welke energieleverancier past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Geef je de voorkeur aan een goede klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of is een lage prijs het enige dat telt? Ook interessant: energiepakket Volendam vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Selecteer dan moeiteloos de betaalbaarste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul je postcode en het verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Je vindt à la minute de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (actief in Gelderland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Is het voor jou prioriteit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Markeer dan natuurlijk de “duurzame energie” optie. Of zoek specifiek naar gas en elektra abonnementen met bijvoorbeeld groene stroom uit NL, zonne-energie, windenergie, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende beoordeling

Sommige Nederlanders eisen een uitstekende klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, deskundige specialisten, en heldere communicatie is onmisbaar. Om dit te weten te komen kan je kijken naar het klantcijfer en recentelijke comments van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Dreumel.

Overstappen

Elke energieleverancier wil nieuwe gebruikers. Overstappen van energie kan soms lastig worden door de aanwezige opzegtermijn. Check altijd de einddatum van je contract. Start pas hierna met jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additionele info omtrent zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Dreumel werkt nu via internet. Men kan kiezen uit abonnementen voor de zakelijke markt. De kosten worden omschreven zowel in als uit de BTW. Ondernemers kunnen namelijk de BTW aftrekken. Ook particulieren kunnen dat bij de aanschaf van producten als zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn regelmatig gunstiger dan die voor consumenten. Kortingen kunnen toenemen wanneer je een hoop gas en elektriciteit gebruikt. Het grote voordeel t.b.v. ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting aanvragen. Het aandeel van je privégebruik kan men opgeven als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Nijemirdum afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Het is een trend: zakelijke klanten hebben interesse in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Dreumel? Doe dit door te gaan voor milieuvriendelijke energiebronnen als infraroodpanelen, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal de zakelijke markt van het gas afgaan. Oftewel: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op zakelijke locaties. Zodoende neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een duurzame toekomst.

Energiepakketten Dreumel vergelijken Direct een licht & gas contract afsluiten & aanvragen