Gas en licht vergelijken Drachtstercompagnie Vergelijk alle leveranciers en bespaar wel €325


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. Overwegend het gas waarmee je jouw huis verwarmt heeft veel invloed op jouw energierekening. Hierdoor is het verstandig om te bekijken welke energieleverancier het voordeligste energiepakket levert. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Drachtstercompagnie vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en ook verbruik in. Aan de hand van de gaslicht-vergelijker kan jij nu de kosten van gas licht berekenen. Hierna detecteer je direct de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Drachtstercompagnie [Update maart 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – verreweg – de meest fundamentele voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen door middel van één compleet abonnement. Water wordt geregeld via de betreffende leverancier werkzaam rondom Smallingerland (bijv. Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Drachtstercompagnie doen de meesten bij één organisatie. D.m.v. de vergelijker vind jij het pakket met de laagste prijs. Maar op welke manier kan dat? Start direct met de tips van onze specialisten (of bekijk info over Cogas 3 jaar contract maart 2024).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Friesland).
  2. Geef een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een kort- of lange termijn contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (groen, groen uit NL, wind, grijs, groen uit EU).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor maart 2024.
  6. Calculeer de voordeligste energieleverancier.
  7. Regel de aanvraag online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gelinkt aan jou, en niet op basis van een adres. Liever wel wisselen van pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Drachtstercompagnie.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra kan je aanvragen bij Mijnaansluiting.nl. Soms kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een abonnement voor elektriciteit is genoeg wanneer je kiest voor het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten maart 2024

Wil jij graag bij Eneco, NLE, Essent, Vattenfall, Pure Energie of Oxxio, Qurrent, Powerpeers, Budget Energie, Energiedirect.nl? Hierna tref je de veel gekozen stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten wisselen wel per huishouden. Het doorsnee maandelijkse voorschot schommelt tussen €75 tot €210. Binnen no-time jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan via onze gaslicht-vergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en check de kosten voor elektra en gas. Weetgraag naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Drachtstercompagnie vegelijken. In de tabel tref je de doorsnee kosten voor veel voorkomende soorten woningen en aantal inwoners. Betaal ik nu relatief veel? Neem jouw rekening van de energieaanbieder, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Drachtstercompagnie. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In onderstaand schema bekijk je het gemiddelde energieverbruik in de regio Smallingerland.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99 €122,75 €131,75 €142,75
Tussenwoning €108 €140,75 €154 €163
Hoekwoning €130 €152 €168,5 €178,75
2 onder 1 kap €144,5 €169,25 €183 €194,25
Villa €177 €200,5 €212,5 €222,5
Standaard €123,75 €146,75 €161,25 €169,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Dikwijls ligt dit aan de netbeheerder (o.a. Enexis). De oorzaak kan zijn netuitbreidingen. Gewoonlijk is een stroomprobleem in no-time opgelost. Op het moment dat er geen stroom is, kan dat zorgen voor veel problemen. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Drachtstercompagnie? Dit is niet afhankelijk van Anode Energie of Vandebron: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De kosten van energie minimaliseren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hieronder vind jij 3 adviezen die je direct kan toepassen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Gelijk profiteren? Jouw energieconsumptie reduceren is het eerste wat je kunt doen. Zoals “gebruik niet de standby modus ” en “Tochtstrips gebruiken.” Of koop een HR-ketel van Intergas, AWB, Vaillant, Atag of Nefit.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Selecteer een (kort) 1 jarig abonnement met een hoge welkomstkorting. Deze vind je zonder problemen door gebruik van onze specialisten.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen kost veel (duur) gas. Op dit moment bestaan er interessante duurzame producten die goedkoper in gebruik zijn. Bijvoorbeeld biomassaketel, warmtepomp, infraroodpanelen, zonneboiler, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

In ons land werken diverse aanbieders van stroom en gas. Welke energiemaatschappij moet ik kiezen? Dat is sterk afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Hecht jij waarde aan betrouwbare medewerkers, schone stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Zoek ook naar energiepakket Voerendaal vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies dan binnen no-time de scherpste aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul de gevraagde data in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij spot nu de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (die levert in Friesland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groenste gas en elektriciteit

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Kies hiervoor de “duurzame energie” filter. Of wil jij gas en elektra abonnementen met o.a. groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, windenergie.

Hoogste ratings

Een deel van de Nederlanders hopen op een professionele klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, deskundige specialisten, en heldere communicatie wil iedereen. Om daarvan een goed beeld te krijgen lees je het eindcijfer en actuele reviews van huidige contractanten voor energiebedrijven Drachtstercompagnie.

Overstappen

Elke aanbieder is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is niet altijd mogelijk omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bestudeer om die reden jouw huidige energiecontract. Hierna kan jij pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan aanvullende details betreft zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Drachtstercompagnie is gemakkelijk in een online omgeving. Er zijn flink wat unieke zakelijke abonnementen. De kosten worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen de 21% BTW weer terugvragen. Dit wordt ook gedaan bij de aanschaf van onder andere zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn een stuk lager vergeleken met de reguliere prijzen. De bonus kan hoger worden wanneer je meer gas en elektriciteit gebruikt. Groot voordeel voor ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afsluiten. Het onderdeel van het privégebruik kun men dan als zakelijke kosten opvoeren. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Nijeholtpade afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Een groeiend aantal zakelijke klanten zijn geïnteresseerd in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Drachtstercompagnie? Dat kan door te gaan voor groene oplossingen zoals o.a. zonneboilers, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal de zakelijke markt afscheid nemen van het gas. Samengevat: zowel thuis gasvrij wonen als bedrijfsgebouwen. Door dit toe te passen draag jij je steentje bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Drachtstercompagnie vergelijken Simpel een stroom en gas contract afsluiten en aanvragen