Gas en licht vergelijken Voerendaal Snel energiemaatschappijen vergelijken en bespaar wel €250


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energiekosten. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Overwegend het verstookte gas zie je terug in je energierekening. Hierdoor is het beslist niet onverstandig om te zien welke energieleverancier voor jou het voordeligst is. Meteen gas en licht leveranciers in Voerendaal vergelijken? Vul jouw locatie plus verbruik in. Dankzij deze website kan je binnen no-time de kosten van gas licht berekenen. Daarop tref jij vandaag nog de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Voerendaal [Update juni 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – zonder twijfel – de meest onmisbare voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar op basis van een totaal abonnement. Het water sluit je af via een specifieke waterleverancier uit de omgeving Voerendaal (voorbeelden zijn PWN). Gas en licht afsluiten in Voerendaal kan gemakkelijk bij één bedrijf. Via de gaslicht-vergelijker ontdek je de voordeligste. Hoe doe ik dit? Volg de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over welkomstpremie Powerpeers).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Limburg).
  2. Maak een inschatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (wind, zon, groen uit NL, co2 gecompenseerd, groen uit EU).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor juni 2024.
  6. Zoek naar de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op jouw huis. Overstappen is altijd mogelijk. Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Voerendaal.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra registreer je bij www.mijnaansluiting.nl. Bijwijlen is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een pakket voor stroom volstaat bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juni 2024

Ben je al bekend met Greenchoice, Eneco, Vattenfall, NLE, Pure Energie of Energiedirect.nl, Oxxio, Powerpeers, ENGIE, Qurrent? Hieronder ontdek je diverse vaak gekozen pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning gebruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten schommelen behoorlijk per huishouden. De maandelijkse tarieven / nota ligt ergens tussen de €105 – €195. Snel de gas licht kosten berekenen? Dit kan door gebruik te maken van de tariefvergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Voerendaal vegelijken. Hieronder tref jij de modale gas-licht kosten voor diverse soorten woningen en type gezinnen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Neem jouw rekening van de energieaanbieder, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Voerendaal. Betaal jij op dit moment te veel? In onderstaand schema achterhaal je het verwachte energieverbruik in de regio Voerendaal.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,25 €121 €132 €140,25
Tussenwoning €107,5 €138,75 €152,75 €163,25
Hoekwoning €131,75 €149,5 €166,75 €178,75
2 onder 1 kap €146,25 €168,75 €184,5 €191,25
Bungalow €178,25 €199,5 €215,25 €221,75
Doorsnee €122 €144,5 €161,25 €169,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Dikwijls is de boosdoener de netbeheerder (bijvoorbeeld Enexis). De oorzaak is vaak te vinden in werkzaamheden aan het netwerk. Gewoonlijk is zo’n storing binnen een paar minuten weggewerkt. Wanneer je zonder stroom zit kan dat zorgen voor veel problemen. Een storing bij de netbeheerder in Voerendaal? Dit is nooit exclusief te wijten aan Anode Energie of Vandebron: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De uitgaven aan energie minimaliseren kan op verschillende manieren. Bijgaand achterhaal jij aanwijzingen om meteen te besparen op energie.

 1. Gebruik energie verlagen
  Vandaag nog aan de slag? Minder stroom consumeren is het meest voor de hand liggend. Opties zijn “de verwarming omlaag doen ” en “Je vriezer waterpas zetten.” Of plaats zo’n HR-ketel van Atag, Vaillant, AWB, Intergas of Nefit.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Bestel een kort abonnement (1 jaar) met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat regel je eenvoudig door gebruik van onze zoekmachine.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Heden ten dage vind je verschillende milieuvriendelijke installaties die veel minder stroom gebruiken. Bijvoorbeeld biomassaketel, warmtepomp, zonneboiler, zonnepanelen, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra kiezen?

Op dit moment kan jij kiezen uit veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke stroomleverancier is het beste? Hiervoor moet je kijken naar waar jij waarde aan hecht. Vind je zaken belangrijk als uitstekende service, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij het goedkoopste pakket? Zoek ook naar energiepakket Nibbixwoud vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer in dat geval direct de scherpste aanbieder van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Jij treft moeiteloos de goedkoopste aanbieder van gas licht (die levert in Limburg) voor jouw situatie.

Groene stroom en gas

Wil jij vooral dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Markeer dan zeker de optie “duurzame energie”. Of wil jij pakketten voor elektra en gas met o.a. groene stroom uit EU, windenergie, groene stroom uit NL, zonne-energie.

Hoogste beoordeling

Sommige huizenbezitters hopen op een professionele klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een adequate klantenservice, en heldere communicatie wil iedereen. Daarvoor neem je als uitganspunt de gemiddelde cijfers en nieuwe recensies van afnemers voor energiebedrijven Voerendaal.

Overstappen

Elk energiebedrijf zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een nieuw contract kan niet altijd door de geldende opzegtermijn. Inspecteer hierom de einddatum van je contract. Hierna kan jij pas het energiecontract oversluiten. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar extra details met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Voerendaal is probleemloos door het internet. Je vindt veel B2B contracten. De prijzen kunnen gevonden worden met en zonder BTW. Ondernemers kunnen namelijk het BTW bedrag terugvragen. Dit is ook gebruikelijk wanneer men investeert in producten als zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor bedrijven zijn een stuk voordeliger vergeleken met de reguliere prijzen. Kortingen kunnen flink oplopen zodra je een heleboel gas en elektriciteit afneemt. Groot voordeel aangaande ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afnemen. Een deel van eigen privégebruik kun jij dan opvoeren als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Geertruidenberg afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Een groeiend aantal zakelijke gebruikers zien heil in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Voerendaal gebeurt ook door geld te steken in verantwoorde producten zoals bijv. zonneboilers, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook bedrijven niet langer gebruik maken van gas. Kortom: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op zakelijke locaties. Hierdoor draag jij je steentje bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten Voerendaal vergelijken Direct een gas en stroom contract afsluiten en aanvragen