Gas en licht vergelijken Geertruidenberg Snel energieleveranciers vergelijken en bespaar wel €215


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Bovenal het verstookte gas kom je weer tegen in de energiekosten. Om die reden loont het om te controleren welke energieleverancier het voordeligste energiepakket levert. Snel gas en licht leveranciers in Geertruidenberg vergelijken? Vul jouw locatie plus verwachte gas-licht verbruik in. Geholpen door gaslichtafsluiten.nl kan jij binnen no-time de kosten van gas licht berekenen. Daarop bekijk je ogenblikkelijk de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Geertruidenberg [Update april 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – veruit – de meest fundamentele aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet door middel van één verzamel contract. Water wordt geregeld via het waterbedrijf in de provincie Geertruidenberg (denk hierbij aan Waternet). Gas en licht afsluiten in Geertruidenberg is gewoon mogelijk bij één maatschappij. Door middel van onze tool achterhaal jij de meest aantrekkelijke. Maar hoe kan ik dat doen? Gebruik het bijgaande stappenplan (of bekijk Oxxio actie).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Noord-Brabant).
  2. Schat gas + stroom gebruik.
  3. Filter op het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen uit EU, co2 gecompenseerd, groen, groen uit NL, zon).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Spot de goedkoopste energieleverancier.
  7. Sluit het pakket online af, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op de woning. Liever wel wisselen van pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Geertruidenberg.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektriciteit aanvragen gaat via Mijn Aansluiting. Soms is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een elektriciteitspakket is voldoende wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Weet je alles al van Vattenfall, Pure Energie, Essent, NLE, Eneco of Qurrent, Budget Energie, Energiedirect.nl, Oxxio, Powerpeers? In de kolommen hierna tref je diverse top energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander nuttigt gas en elektriciteit. De kosten voor energie fluctueren flink per gezin. De maandelijkse energierekening varieert tussen €90 en €165. Nu de gas licht kosten berekenen? Dit kan aan de hand van onze handige energievergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Weetgraag naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Geertruidenberg vegelijken. In het schema hieronder achterhaal je de doorsnee gas-licht kosten voor veel voorkomende woningtypes en huishoudens. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw energierekening, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Geertruidenberg. Betaal ik veel voor gas en elektra? Onderstaand vind je het verwachte energieverbruik in de regio Geertruidenberg.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,5 €123 €131,25 €142,25
Tussenwoning €108,25 €140,5 €155 €164,25
Hoekwoning €131,75 €149,25 €169 €178
2 onder 1 kap €147,5 €168 €182,25 €193,5
Vrijstaand €179 €198,25 €212,25 €222,5
Modaal €121,75 €144,5 €160,75 €170,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Doorgaans heeft dit te maken met de netbeheerder (bijvoorbeeld RENDO Netwerken). Dit is vaak toe te wijzen aan werkzaamheden aan het netwerk. Gewoonlijk is zo’n storing in enkele ogenblikken verholpen. Wanneer je zonder stroom zit is de impact direct groot. Een storing bij de netbeheerder in Geertruidenberg? Dit is niet afhankelijk van Engie en HVC: alle huishoudens vallen hieronder.

Bespaartips voor gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energierekening omlaag bijstellen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze website ontdek je aanwijzingen om vandaag nog te besparen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Snel resultaat zien? Minder stroom consumeren is inherent aan een lagere nota. Bijv. “beperkt elektrisch bijverwarmen ” en “Zoveel mogelijk dubbel glas.” Of koop een HR-ketel van Atag, Vaillant, Nefit, Remeha of AWB.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie loont! Selecteer een 1 jaar abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Je regelt dat gemakkelijk door middel van ons zoekscript.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water en een warm huis kost veel (duur) gas. Vandaag de dag kan je profiteren van allerlei verantwoorde installaties waarbij je goedkoop uit bent. Zoals zonneboiler, infraroodpanelen, biomassaketel, warmtepomp, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is voor mij geschikt?

In Nederland vind je diverse aanbieders van gas en elektra. Welk bedrijf is het beste? Dit heeft te maken met jouw persoonlijke wensen. Vind je zaken belangrijk als uitstekende service, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of juist het goedkoopste energiecontract? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Witharen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer dan vandaag nog de meest voordelig energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul je postcode en het verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij spot eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die levert in Noord-Brabant) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Vind jij het belangrijk dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Kies hiervoor het filter “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar pakketten voor elektra en gas op basis van bronnen als groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie.

Goede recensies

Veel contractanten eisen een uitstekende klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, vakbekwame experts, en betrouwbare informatie is onmisbaar. Om dit te weten te komen lees je het klantcijfer en recentelijke comments van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Geertruidenberg.

Overstappen

Elke aanbieder wil graag extra afnemers. Overstappen van energie is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de aanwezige opzegtermijn. Analyseer als eerste de datum dat je contract afloopt. Hierna kan jij pas het energie-oversluiten regelen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan extra voorlichting aangaande zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Geertruidenberg kan binnen no-time online. Er zijn flink wat abonnementen voor de zakelijke markt. De prijzen kun je vinden inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de 21% BTW weer terugvragen. Dit is ook gebruikelijk als men een aankoop doet van bijvoorbeeld zonnepanelen. De energiekosten van zakelijke klanten zijn altijd betaalbaarder dan die voor consumenten. Kortingen kunnen groter worden wanneer je een hoop gas en elektriciteit verbruikt. Een leuke bijkomstigheid bij ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting aanvragen. Het onderdeel van eigen privégebruik kan men opgeven als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Ouwerkerk afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Een groeiend aantal ondernemingen gaan voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Geertruidenberg? Dat kan door te gaan voor duurzame producten zoals bijvoorbeeld zonneboilers, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de industrie het gasverbruik moeten terugdringen. Dus: zowel thuis gasvrij wonen als op kantoor. Zo kan de zakelijke wereld iets doen aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Geertruidenberg vergelijken Eenvoudig een licht en gas contract aanvragen & afsluiten