Gas en licht vergelijken Witharen Nu leveranciers vergelijken en bespaar wel €170


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Bovenal het gas waarmee je jouw huis verwarmt drukt zwaar op je energierekening. Om die reden is het goed om te checken welke energieaanbieder voor jou voordelig is. Meteen gas en licht leveranciers in Witharen vergelijken? Vul postcode + huisnummer en energieverbruik in. Via de energievergelijker kun jij ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap vind je eenvoudig de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Witharen [Update april 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – verreweg – de meest elementaire aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen op basis van een totaal abonnement. Het water sluit je af via het drinkwaterbedrijf werkzaam rondom Ommen (voorbeelden zijn Oasen). Gas en licht afsluiten in Witharen is gewoon mogelijk bij één partij. Door gebruik te maken van onze tool zie je de goedkoopste. Maar hoe kan ik dat doen? Ga aan de slag met de tips van onze specialisten (of bekijk info over ervaringen Energiedirect.nl).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Overijssel).
  2. Geef een schatting van je energieconsumptie.
  3. Bepaal de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (zon, wind, groen, grijs, groen uit NL).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Klik op het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Regel de aanvraag online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze staat op naam, en niet gebonden aan het adres. Wil je toch een ander pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Witharen.

Bouw je een nieuw huis? Gas, stroom en water registreer je bij www.mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een stroompakket is zat wanneer je kiest voor het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten april 2024

Ken jij Vattenfall, NLE, Pure Energie, Greenchoice, Essent of Qurrent, ENGIE, Powerpeers, Oxxio, Budget Energie? In de kolommen hierna detecteer je diverse veel afgesloten energiecontracten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen nuttigt gas en elektriciteit. De energiekosten variëren flink per woning. De maandelijkse energienota varieert tussen €85 tot €230. Onmiddellijk de gas licht kosten berekenen? Doe dit door gebruik te maken van de tariefvergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Witharen vegelijken. Via de volgende tabel achterhaal je de doorsnee prijzen voor verschillende soorten huizen en type gezinnen. Klopt dit met mijn lasten? Neem jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Witharen. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Hieronder achterhaal je het doorsnee- energieverbruik in de regio Ommen.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,75 €122,75 €132,25 €141,25
Tussenwoning €107 €138,5 €155 €164,5
Hoekwoning €131,75 €152 €169,25 €179,25
2 onder 1 kap €146 €169 €182,75 €193,25
Landhuis €176,75 €198,5 €215,25 €222,5
Modaal €122,5 €147,25 €160 €169,5

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de meeste gevallen ligt dit aan de netbeheerder (denk aan Enexis). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud en reconstructie. In de regel is een stroomprobleem in no-time verholpen. Wanneer je zonder stroom zit is er al snel paniek. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Witharen? Dit is niet afhankelijk van Energiedirect.nl en Vrijopnaam: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De kosten van energie minimaliseren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze website tref jij suggesties om meteen te besparen op energie.

 1. Minder energie gebruiken
  Snel resultaat zien? Jouw energieconsumptie reduceren is het eerste wat je kunt doen. Voorbeelden zijn “korter douchen ” en “De vriezer niet te dicht tegen de muur aanzetten.” Of plaats zo’n HR-ketel van Vaillant, AWB, Intergas, Remeha of Nefit.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie kan snel uit! Neem een 1 jarig contract met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat zoek jij eenvoudig via ons zoekscript.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis verstookt een hoop duur gas. Heden ten dage kan je profiteren van veel groene systemen die goedkoper in gebruik zijn. Bijv. zonneboiler, infraroodpanelen, warmtepomp, zonnepanelen, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

Tegenwoordig hebben we een hele scala aan leveranciers die gas en stroom leveren. Welke stroomaanbieder is het beste? Dit wordt bepaald door waar jij waarde aan hecht. Geef je de voorkeur aan een goede klantenservice, groen gas en groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Opende vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Is prijs het enige dat telt? Selecteer in dat geval ogenblikkelijk de betaalbaarste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul de gevraagde data in, en filter vervolgens op prijs. Je treft zonder problemen de goedkoopste leverancier van gas en elektra (actief in Overijssel) voor jouw situatie.

Groenste gas en elektriciteit

Wil jij vooral dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Neem hiervoor het filter “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar gas licht contracten met o.a. groene stroom uit NL, zonne-energie, windenergie, CO2 gecompenseerd gas.

Hoogste klantervaring

Steeds meer mensen eisen een uitstekende klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, deskundige specialisten, en duidelijke omschrijvingen is onmisbaar. Hiervoor lees je de totale beoordeling en actuele recensies van huidige contractanten voor energiebedrijven Witharen.

Overstappen

Elke leverancier zoekt niet consumenten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de aanwezige opzegtermijn. Check hierom de einddatum van je contract. Vervolgens kan je pas het energie-oversluiten regelen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je aanvullende info m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Witharen kan meteen door het internet. Daarvoor zijn abonnementen voor de zakelijke markt. De energiekosten vind je uiteengezet in bruto en netto prijzen. Bedrijven kunnen de betaalde BTW terugvorderen. Dit wordt ook gedaan in het kader van bestelling voor bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn vaak goedkoperdan wat normale huishoudens betalen. Het voordeel kan groter worden zodra je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit afneemt. Een pluspunt bij ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afsluiten. Een deel van eigen privégebruik mag jij opvoeren als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Hellouw afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Het is een goede ontwikkeling: zakelijke klanten maken de keuze voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Witharen gebeurt ook door te beleggen in verantwoorde installaties als infraroodpanelen, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook fabrieken de gaskraan dicht moeten draaien. Oftewel: zowel thuis gasvrij wonen als op zakelijke locaties. Door dit toe te passen kan de zakelijke wereld iets doen aan een schonere wereld.

Energiepakketten Witharen vergelijken A la minute een elektra & gas contract afsluiten & aanvragen