Gas en licht vergelijken Nijeholtpade Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar tot €345


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. In het bijzonder het gas beïnvloedt de energiekosten. Daarom is het geen gek idee om te achterhalen welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. Vlug gas en licht leveranciers in Nijeholtpade vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en geschatte verbruik in. Op basis van gaslichtafsluiten.nl kan jij zonder problemen de kosten van gas licht berekenen. Daarop zie je vlug de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Nijeholtpade [Update april 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – overduidelijk – de meest fundamentele voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen aan de hand van een totaal abonnement. Het water sluit je af via het drinkwaterbedrijf in de regio Weststellingwerf (dit zijn organisaties als Evides). Gas en licht afsluiten in Nijeholtpade kan gemakkelijk bij één maatschappij. Aan de hand van de vergelijker vind jij het pakket met de laagste prijs. Hoe dat werkt? Start direct met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over aanbiedingen van Stedin).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Friesland).
  2. Bereken gas + stroom gebruik.
  3. Filter op een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (grijs, zon, co2 gecompenseerd, groen uit EU, groen).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Kies de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Regel de aanvraag online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op jouw huis. Toch overstappen? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Nijeholtpade.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektriciteit aanvragen gaat via Mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een abonnement voor stroom is toereikend in het geval van een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten april 2024

Wil jij graag bij Greenchoice, Essent, Eneco, NLE, Vattenfall of Oxxio, Budget Energie, Qurrent, Energiedirect.nl, Powerpeers? Hierna tref je de huidige meest gekozen energiecontracten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument maakt gebruik van gas en elektriciteit. De energiekosten variëren wel per woning. De maandelijkse energienota bedraagt tussen de €75 – €250. Vandaag nog de gas licht kosten berekenen? Dit kan met de contract vergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Nijeholtpade vegelijken. In onderstaand schema detecteer je de modale gas-licht kosten voor veel voorkomende klasse woningen en aantal inwoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Download jouw rekening van de energieaanbieder, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Nijeholtpade. Betaal ik veel voor gas en elektra? Via de volgende tabel achterhaal je een inschatting van het energieverbruik in de regio Weststellingwerf.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,5 €123 €132,5 €143
Tussenwoning €107,25 €139,75 €154,75 €165,25
Hoekwoning €131,25 €151,5 €166,25 €177,5
2 onder 1 kap €146,25 €167,25 €182,5 €193,5
Vrijstaand €177 €198,25 €215,5 €223,25
Modaal €122 €147,5 €161,25 €169,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Meestal ligt dit aan de netbeheerder (als. Endinet Groep). Dit komt vaak door onderhoud en reconstructie. In een doorsnee situatie is een stroomprobleem heel erg snel gefixt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kun je nog maar weinig kanten op. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Nijeholtpade? Dit is niet afhankelijk van Energiedirect.nl of Pure Energie: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energierekening omlaag bijstellen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hieronder zie je 3 tips die je direct kan toepassen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Direct besparen? Minder elektriciteit verbruiken resulteert direct in minder lasten. Zoals “een goede thermoskan gebruiken ” en “Haal de opladers uit het stopcontact als je ze niet nodig hebt.” Of neem een HR-ketel van Atag, Nefit, AWB, Intergas of Remeha.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie kan snel uit! Neem een (kort) 1 jarig abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat vind jij onmiddellijk middels onze specialisten.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis is niet goedkoop. Vandaag de dag vind je veel “groene” systemen die goedkoop verwarmen. Neem nou zonneboiler, zonnepanelen, biomassaketel, infraroodpanelen, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is voor mij geschikt?

Op dit moment zien we steeds meer bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke stroomleverancier past bij mij? Dat ligt aan jouw persoonlijke wensen. Zoeken jullie betrouwbare medewerkers, groen gas en groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Ook interessant: energiepakket Geertruidenberg vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Kies dan moeiteloos de gunstigste aanbieder van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul jouw verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Jij vindt probleemloos de goedkoopste maatschappij (uit Friesland) voor jouw situatie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Is het voor jou prioriteit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Neem daarvoor de “duurzame energie” bron. Tevens kun je uitkijken naar energiepakketten met onder andere CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Hoogste beoordeling

Veel Nederlanders gaan voor hoogstaande klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een snelle service, en geen kleine lettertjes is wenselijk. Hiervoor check je het klantcijfer en recentelijke meningen van afnemers voor energiebedrijven Nijeholtpade.

Overstappen

Elke aanbieder van energie is blij met nieuwe klanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan niet altijd door de aanwezige opzegtermijn. Bekijk eerst de einddatum van je contract. Pas in de volgende stap ga je het energie-oversluiten regelen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additionele info met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Nijeholtpade werkt zonder problemen door het internet. Je kunt kiezen uit speciale zakelijke abonnementen. De prijzen worden weergegeven met en zonder BTW. Ondernemers kunnen namelijk de BTW zakelijk aftrekken. Doorgaans kan dat ook bij het aankopen van o.a. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn een stuk voordeliger dan die voor consumenten. De compensatie kan groter worden in het geval je een hoop gas en elektriciteit afneemt. Groot voordeel aangaande ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afnemen. Een stukje van het privégebruik mag jij opgeven als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Zelhem afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Meer en meer zakelijke gebruikers kiezen voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Nijeholtpade? Dat kan door te kiezen voor “groene” energiebronnen zoals bijvoorbeeld infraroodpanelen, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zullen ook bedrijven van het gas afgaan. Dus: zowel thuis gasvrij wonen als op kantoor. Zo kan de zakelijke wereld iets doen aan een beter milieu.

Energiepakketten Nijeholtpade vergelijken Gemakkelijk een licht & gas abonnement afsluiten & aanvragen