Gas en licht vergelijken Den Bosch Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar €155


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Hoofdzakelijk het gas dat je verstookt drukt zwaar op jouw energiekosten. Om die reden is het verstandig om na te gaan welke energiemaatschappij het goedkoopste is. Meteen gas en licht leveranciers in Den Bosch vergelijken? Geef je huisnummer, postcode plus geschatte verbruik in. Dankzij de energievergelijker kan je als consument vandaag nog de kosten van gas licht berekenen. Hierna ontdek je binnen no-time de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Den Bosch [Update maart 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – met afstand – de meest belangrijke voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet aan de hand van een totaal abonnement. Water krijg je van een specifieke waterleverancier in de regio s-Hertogenbosch (dat kan zijn WML). Gas en licht afsluiten in Den Bosch kan gelukkig wel bij één organisatie. Door gebruik te maken van de vergelijker detecteer je het meest betaalbare contract. Maar hoe kan ik dat doen? Doorloop snel de stappen hieronder (of check verbruik Innova Energie).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Noord-Brabant).
  2. Schat jouw energieverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bepaal de energie afkomst (groen, zon, groen uit NL, wind, groen uit EU).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor maart 2024.
  6. Bepaal de voordeligste energie aanbieder.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op basis van een adres. Liever wel wisselen van pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Den Bosch.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektriciteit en water vraag je aan bij Mijn Aansluiting. Zo af en toe doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een abonnement voor stroom is afdoende in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2024

Kies jij voor NLE, Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall, Eneco of ENGIE, Qurrent, Powerpeers, Budget Energie, Oxxio? Onderstaand tref jij de huidige veel bestelde gas en stroom pakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument gebruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie fluctueren nogal per huishouden. Gemiddelde maandafrekening ligt in de range tussen de €75 – €165. Binnen no-time jullie gas licht kosten berekenen? Dat kan middels onze vergelijker / tools. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Den Bosch vegelijken. Hieronder detecteer je de gemiddelde prijzen voor enkele klasse woningen en aantal inwoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Bekijk jouw rekening van de energieleverancier, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Den Bosch. Betaal jij op dit moment te veel? Via de volgende tabel tref jij het doorsnee- energieverbruik in de regio s-Hertogenbosch.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100 €121 €133 €140,75
Tussenwoning €109 €141 €152,5 €164
Hoekwoning €130 €151,75 €168,25 €177,75
2 onder 1 kap €145,5 €170,5 €181,5 €192,75
Landhuis €177 €199 €215,5 €224
Gemiddeld €122 €144,25 €161 €169

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Normaal is de “schuldige” de netbeheerder (zoals Coteq Netbeheer). De oorzaak kan zijn onderhoud aan de netwerken. Vaak zijn elektriciteitsstoringen in no-time gefixt. Wanneer je zonder stroom zit is er al snel paniek. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Den Bosch? Dit is nooit exclusief te wijten aan Clean Energy en Oxxio: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energiekosten omlaag bijstellen is te doen op diverse manieren. Hieronder tref je suggesties die je direct kan toepassen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Vandaag nog aan de slag? Minder stroom consumeren is eigenlijk het meest belangrijk. Onder andere “gebruik de afwasmachine i.p.v. handwas ” en “Laat je warme eten eerst afkoelen voordat je het invriest.” Of neem een HR-ketel van AWB, Atag, Intergas, Vaillant of Remeha.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie kan snel uit! Selecteer een 1 jaar abonnement met een hoge welkomstkorting. Jij regelt dit ogenblikkelijk met onze adviseurs.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen kost veel (duur) gas. Tegenwoordig zijn er velerlei groene energiebronnen waarbij je goedkoop uit bent. Neem nou zonneboiler, warmtepomp, biomassaketel, zonnepanelen, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

In Nederland zien we steeds meer maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk stroombedrijf past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Hecht jij waarde aan betrouwbare medewerkers, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Lees nu verder over energiepakket Kubaard vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Is prijs het enige dat telt? Selecteer dan eenvoudig de betaalbaarste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul jouw verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je detecteert onmiddellijk de goedkoopste leverancier van gas licht (werkzaam in Noord-Brabant) voor jouw situatie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Vind jij het belangrijk dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Markeer dan zeker het filter “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar energiepakketten op basis van 0groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, windenergie, zonne-energie.

Beste recensies

Veel consumenten hopen op een professionele klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, vakbekwame experts, en betrouwbare informatie is onmisbaar. Om dit te weten te komen kijk je naar het klantcijfer en de laatste meningen van huidige contractanten voor energiebedrijven Den Bosch.

Overstappen

Elke leverancier van energie wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een nieuw contract is soms niet toegestaan omdat je aan een contract vastzit. Bekijk altijd de einddatum van je contract. Pas in de volgende stap ga je een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je extra details betreft zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Den Bosch kan simpelweg via de pc. Je kunt kiezen uit speciale zakelijke abonnementen. De tarieven kun je vinden in bruto en netto prijzen. Bedrijven kunnen de BTW zakelijk aftrekken. Ook particulieren kunnen dat wanneer men investeert in producten als zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn aanzienlijk lager dan de particuliere tarieven. Kortingen kunnen toenemen in het geval je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit gebruikt. Het grote voordeel betreffende ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting aanvragen. Het aandeel van het privégebruik kan men opgeven als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Briltil afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Opvallend veel zakelijke gebruikers investeren in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Den Bosch gebeurt ook door te investeren in “groene” producten zoals pelletkachels, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. In de nabije maanden zal de zakelijke markt niet langer gebruik maken van gas. Kortom: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op kantoor. Op deze manier draagt iedereen bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Den Bosch vergelijken A la minute een gas & stroom contract afsluiten + aanvragen