Gas en licht vergelijken Briltil Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar wel €100


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de energiekosten. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Bovenal het gasverbruik beïnvloedt jouw energienota. Vandaar loont het om te vergelijken welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Briltil vergelijken? Vul postcode + huisnummer & energieverbruik in. Via de gaslicht-vergelijker kun je nu de kosten van gas licht berekenen. Naderhand vind je eenvoudig de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Briltil [Update mei 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het betreft hier – overduidelijk – de allerbelangrijkste aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen in 1 combinatie abonnement. Water neem je af bij het drinkwaterbedrijf in de regio Zuidhorn (voorbeelden zijn Oasen). Gas en licht afsluiten in Briltil kan gemakkelijk bij één aanbieder. Door gebruik te maken van de vergelijker ontdek je de voordeligste. Maar op welke manier kan dat? Doorloop snel de stappen hieronder (of check Huismerk Energie).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Groningen).
  2. Maak een inschatting van je energieconsumptie.
  3. Selecteer de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Klik op het type energieopwekking (zon, wind, co2 gecompenseerd, groen uit NL, groen uit EU).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Selecteer de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Sluit het pakket online af, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gelinkt aan jou, en niet op jouw huis. Liever wel wisselen van pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Briltil.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, stroom en water aanvragen gaat via MijnAansluiting. Zo nu en dan verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een abonnement voor stroom is gepast in het geval van een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kies jij voor Greenchoice, NLE, Essent, Vattenfall, Eneco of Energiedirect.nl, Budget Energie, ENGIE, Oxxio, Qurrent? In de opsomming achterhaal jij onze veel gekozen gas licht pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin verbruikt gas en elektriciteit. Deze kosten schommelen behoorlijk per gezin. De maandelijkse tarieven / nota ligt tussen de €90 en €170. Onmiddellijk jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan met behulp van de vergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Briltil vegelijken. In onderstaand schema detecteer je de gemiddelde gas-licht kosten voor enkele soorten woningen en type gezinnen. Betaal ik nu relatief veel? Neem jouw energienota, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Briltil. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Via de volgende tabel detecteer je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Zuidhorn.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,25 €120,5 €133,5 €142
Tussenwoning €107 €141,5 €153 €163,25
Hoekwoning €131 €150 €169,25 €179,5
2 onder 1 kap €147 €170 €184 €192,5
Landhuis €179,25 €199,75 €213,25 €222,25
Modaal €121,75 €146,25 €160,5 €168,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Dikwijls is de “schuldige” de netbeheerder (zoals Liander). De oorzaak is vaak te vinden in inspectie of onderhoud. Meestal is een elektriciteitsprobleem in enkele ogenblikken verholpen. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kan dat zorgen voor veel problemen. Een storing bij de netbeheerder in Briltil? Het maakt niet uit of je zit bij De Vastelastenbond of MAIN Energie: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De uitgaven aan energie verminderen is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze pagina bekijk je suggesties waarmee jij aan de slag kan.

 1. Energiegebruik reduceren
  Nu starten? Minder stroom consumeren is eigenlijk het meest belangrijk. Mogelijkheden zijn “meer truien en dekens gebruiken ” en “Niet een te grote koelkast kopen.” Of koop een HR-ketel van Remeha, Atag, Intergas, AWB of Vaillant.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is erg raadzaam! Kies voor een kort abonnement (1 jaar) inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Jij regelt dit eenvoudig op basis van onze zoekmachine.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken zorgt voor een hoge gasrekening. Heden ten dage kun jij gebruik maken van allerlei groene energiebronnen die veel minder stroom gebruiken. Bijvoorbeeld biomassaketel, zonneboiler, infraroodpanelen, warmtepomp, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra past bij mij?

In ons land zijn er flink wat leveranciers die gas en stroom leveren. Welke aanbieder moet ik kiezen? Dit wordt bepaald door jouw persoonlijke wensen. Vind je zaken belangrijk als betrouwbare medewerkers, duurzame energie of is een lage prijs het enige dat telt? Mensen zochten ook naar: energiepakket Strijensas vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies dan eenvoudig de goedkoopste maatschappij van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul jouw verbruik in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je detecteert direct de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (actief in Groningen) voor jouw situatie.

Groene stroom en gas

Is het voor jou prioriteit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Sorteer dan uiteraard de “duurzame energie” optie. Of zoek specifiek naar pakketten van gas en stroom met bijv. groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas.

Hoogste waardering

Sommige woningeigenaren kiezen voor goede klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een adequate klantenservice, en duidelijke voorwaarden is noodzakelijk. Om hier achter te komen lees je de gemiddelde cijfers en actuele meningen van andere consumenten voor energiebedrijven Briltil.

Overstappen

Elk energiebedrijf zoekt niet consumenten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is niet altijd mogelijk doordat je met een contract te maken hebt. Analyseer als eerste jouw huidige energiecontract. Pas in de volgende stap ga je jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij meer advies met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Briltil kan ogenblikkelijk via internet. Daarvoor zijn pakketten voor de zakelijke markt. De energietarieven vind je uiteengezet met en zonder BTW. Een ondernemer mag het BTW bedrag terugvragen. Ook particulieren kunnen dat bij de aanschaf van bijvoorbeeld zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruik zijn vaak betaalbaarder dan de particuliere tarieven. De bonus kan hoger worden in het geval je extra veel gas en elektriciteit afneemt. Een pluspunt t.b.v. ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting bestellen. Een stukje van eigen privégebruik mag men als zakelijke kosten opvoeren. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Malden afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: bedrijven maken de keuze voor zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Briltil gebeurt ook door geld te steken in verantwoorde systemen zoals infraroodpanelen, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook bedrijven de gaskraan dicht moeten draaien. Kortom: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op zakelijke locaties. Zodoende neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een beter milieu.

Energiepakketten Briltil vergelijken Nu een gas en stroom abonnement aanvragen en afsluiten